• Familieferie med Bravo Tours

    Familieferie

Hvor mange rejser I?

Rejs 2 voksne og 1 barn

Vil I rejse forår, sommer eller efterår? 
Find jeres rejse her >

Rejs 2 voksne og 2 børn

Vil I rejse forår, sommer eller efterår? 
Find jeres rejse her >

Rejs 2 voksne og 3 børn

Vil I rejse forår, sommer eller efterår? 
Find jeres rejse her >

Rejs 2 voksne og 4 børn

Vil I rejse forår, sommer eller efterår? 
Find jeres rejse her >

Er I mange? Få et uforpligtende tilbud på jeres ferie

 
 
 
 

Hoteller perfekt til familier

Familieferie

Familieferie

Tag væk fra hverdagens faste rutiner og skift dem for en stund ud med nogle sjovere af slagsen. Leg i poolen, tag på spændende udflugter og opdag nye sanseindtryk under solen. En ferie med hele familien giver jer masser af fælles minder og et fantastisk nærvær, når I kun behøver have fokus på hinanden.

Afslappende familieferie med All Inclusive

Rejser med All Inclusive er en af de mest populære rejseformer, når vores gæster bestiller familieferie. Og det er ikke uden grund. En ferierejse med All Inclusive er nemlig et af de bedste udgangspunkter for en afslappende ferie uden økonomiske bekymringer eller unødig stress og jag.

Her er alt nemlig betalt på forhånd. I skal derfor ikke have pungen op, hver gang familiens mindste (eller ældste) er tørstige eller sultne. I slipper for ture ud i byen med trætte børn sidst på dagen, når der skal spises aftensmad. I behøver heller ikke ærgre jer over halvspiste portioner, ligesom I kan spare turen efter jagt på frisk morgenbrød, når I vågner. I kan bare hoppe i tøjet og gå ned til resortets restaurant og vælge hver jeres favoritter i buffeten. Når den lille sult melder sig efter is eller frisk frugt, er der aldrig langt til nærmest snackbar.

All Inclusive giver jer også meget mere tid sammen ved poolen, fordi I kan gå lige fra liggestolene til frokostbordet. Og skulle I være bekymrede for, hvad All Inclusive gør ved badevægtens resultat, når ferien er slut, har de fleste resorts og hoteller med All Inclusive også ofte gratis fitnesscentre eller mulighed for gode svømmeture.

Familiehoteller med vandland eller vandrutsjebaner

Leg i poolen og ture i vandrutsjebanen er næsten indbegrebet af en familieferie sydpå, hvis man spørger de fleste børn. Derfor vægter vi hoteller og resorts med vandland eller vandrutsjebaner særligt højt, så der er gode muligheder for vandleg for både store og små.

I vandlandene er der god plads til alle og faciliteter til alle aldre. Dermed kan både de små, de større og de største have det sjovt i timevis, mens de voksne enten følger med fra liggestolene ved poolkanten eller hopper i vandet og leger med. Der er i de fleste vandlande også bassiner med forskellige dybder, så selv familiens allermindste kan få en kølig dukkert og nyde livet som vandhunde for en stund.

Har I større børn, eller voksne legebørn, der elsker action og kilden i maven? Vandrutsjebaner er fart over fældet, store grin og masser af sjov for både store og små. Vælg et hotel med vandrutsjebaner, hvis I vil være sikre på mange timers sjov sammen.

Sandslotte og bølgebrus med strandhoteller

Mange familier elsker dagene ved stranden, fordi det lune sand og vand indbyder til mange fantastiske aktiviteter. Byg sandslotte med finurlige tårne, udfordre hinanden i beach volley, strandtennis og fodbold, eller opdag livet under vand med dykkerbriller, snorkel og svømmefødder. Uanset om I er strandløver, vandhunde eller landkrabber, er en dag ved stranden med familien et sikkert hit.

Hvad bedre end at vælge et hotel, der ligger direkte ved stranden, så I får flest mulige strandtimer på ferien? Vi har samlet alle de bedste strandhoteller, så I nemt kan finde det perfekte strandhotel for jeres sommer- eller vinterrejse.

Med familien på sommerferie

Familieferien er for mange først og fremmest sjove dage omkring poolen og hyggelige middage omkring samme bord. Men ferien handler også om at skabe nogle minder sammen ved at opleve de unikke sider af det rejsemål, I besøger.

Drømmer I om Grækenlands templer, landskaber og fascinerende myter, har vi mange familiehoteller på de græske øer. Besøg Rhodos med de uendeligt mange attraktioner og historiske udgravninger. I kan også besøge det populære Kreta, som er en sand sommerfavorit med nogle af de bedste strande og skønne feriebyer, eller det frodige Zakynthos med uspoleret natur.

Er I mere til tapas, appelsinlunde og familievenlige sandstrande, kan I med fordel sætte kursen mod Mallorca. Et ferieparadis gennem flere årtier og dermed et bekvemt rejsemål. På Spaniens fastland finder I også en anden charter-klassiker, nemlig Costa del Sol.
Foretrækker I en sommerferie med lidt mildere temperaturer end dem, der er omkring Middelhavet, kan I med fordel besøge Bulgarien. Her får I desuden rigtigt meget for pengene – både hvad angår hoteller og oplevelser på rejsemålet.

Påske-, efterårs-, jule- eller vinterferie?

Rejser I med skolebørn, er det for mange familier en fordel at rejse i skolernes almindelige ferieperioder – også hvis det skal være udenfor sommerferien. Hos os finder I selvfølgelig også familiehoteller på dejlige rejsemål hele foråret, efteråret og vinteren igennem.

Vil I holde vinter- eller juleferie på de sydligere breddegrader, kan vi varmt anbefale de kanariske øer. Her er der masser af udflugtsmål til hele familien, og det er nemt at komme omkring på øerne i enten bil eller bus.

Er I til strand og vandsport, kan I med fordel besøge øerne med de lange sandstrande, Lanzarote og Fuerteventura. Foretrækker I dybe dale, bjerglandskaber og metropole storbyer, anbefaler vi Gran Canaria eller Tenerife. Begge øer er blandt de største af kanarieøerne – både i størrelse og det årlige antal turister, der besøger øerne. Helt eksklusivt kan I også flyve direkte til La Palma med Bravo Tours, som er en af de mest frodige og grønne øer.

Flere rejsemål i og omkring Middelhavet er absolut også et besøg værd, hvis I skal rejse tidligt på sommeren eller holde efterårsferie i varmen. Tyrkiet har en behagelig temperatur allerede fra påsken og helt frem til oktober måned. Derudover er flere af de græske øer også oplagte muligheder.

Lejlighed eller hotelværelse

Er I en stor familie, er det selvfølgelig vigtigt, at indkvarteringen passer til jeres behov. Den første overvejelse, I bør gøre jer, er, om I vil bo på hotelværelse eller i lejlighed. Lejligheder er for mange bekvemt, hvis man rejser med en baby eller mindre børn. Med et tekøkken er det nemt at lave lidt let mad eller varme noget mos. Rejser I med All Inclusive er køkkenet selvfølgelig overflødigt, da I kan forsyne jer i restauranten og baren. Har I blot behov for et køleskab, findes det på de fleste hotelværelser.

Mange dobbeltværelser har plads til opredninger til både et eller to børn. I skal være opmærksomme på, at almindelige dobbeltværelser er indrettet som ét stort rum. Det er derfor ikke muligt at lukke døren til de sovende børn, mens I nyder aftenen på balkonen. Her kan I med fordel vælge et familieværelse eller en suite, som ofte har et separat soveområde. Alternativt lejligheder med to eller tre værelser. Læs altid værelsesbeskrivelsen grundigt, så I er sikre på, I kommer til at bo, som ønsket.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail