Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Familieferie

Perfekt til familier

Hoteller med børnepool

Et godt valg til dig, der rejser på ferie med familien.
Find hoteller her >

All Inclusive

Hold ferie uden lommepenge på et af vores hoteller med All Inclusive.
Find hoteller her >

Hoteller med børneklub

Altid med dansktalende børneguider – sommerens bedste børneklub!
Find hoteller her >

Hoteller med vandland

Vi har et stort udvalg af hoteller med vandland eller vandrutsjebaner.
Find hoteller her >

Vandrutsjebaner

Se vores store udvalg af hoteller med vandrutsjebaner.
Find hoteller her >

Stor familie

Vi har et stort udvalg af hoteller med plads til 2 voksne og 3 børn.
Find hoteller her >

Familiehoteller

Hoteller der egner sig særdeles godt til hele familien.
Find hoteller her >

Rejser I mere end 10 sammen?

Rejser for hele familien – rejs mere end 10 og få flere fordele

Skal du have hele flokken med på familieferie, så står vi klar til at hjælpe jer. Hos Bravo Tours er vi nemlig eksperter i rejser for hele familien.

Drømmer I om en All Inclusive familieferie, hvor alt er klaret, og I kun skal tænke på at slappe? Eller rejser med børn på børnevenlige hoteller med vandland med plads til både små og store børn? Vi har hoteller, som opfylder jeres feriedrømme uanset alder.

Vi vil gerne give jer den bedste familieferie – derfor får I vores festpakke med i købet med fantastiske fordele kun til jer, når I rejser 10 personer.

 

* Gavekortet bliver tilsendt efter endt hjemrejse - Læs mere her >

Familieferie

Familieferie

Tag væk fra hverdagens faste aktiviteter og skift dem for en stund ud med nogle sjovere af slagsen - som leg i poolen, spændende udflugter og nye sanseindtryk under solen. Det giver jer masser af fælles minder og et fantastisk nærvær, når I kun behøver have fokus på hinanden.

Afslappende familieferie med All Inclusive

Rejser med All Inclusive er en af de mest populære rejseformer, når vores kunder skal booke familieferie. Og det er ikke uden grund. En ferierejse med All Inclusive er nemlig et af de bedste udgangspunkter for en afslappende ferie uden økonomiske bekymringer eller unødig stress og jag.

Her er alt nemlig betalt på forhånd. I skal derfor ikke have pungen op, hver gang familiens små er tørstige eller sultne – og I slipper for ture ud i byen med trætte børn sidst på dagen, når der skal spises aftensmad. I behøver heller ikke ærgre jer over halvspiste portioner, ligesom I kan spare turen efter jagt på frisk morgenbrød, når I vågner. I kan bare hoppe i tøjet og gå ned til resortets restaurant og vælge jeres favoritter i buffeten.

All Inclusive giver jer også meget mere tid sammen ved poolen, fordi I kan gå lige fra liggestolene til måltidet. Og skulle I blive bekymrede for, hvad All Inclusive gør ved badevægtens resultat, når ferien er slut, har de fleste resorts og hoteller med alt inklusive også oftest gratis fitnesscentre eller mulighed for gode svømmeture.

Familieferie med vandland

Leg i poolen og ved vandrutsjebanen er næsten indbegrebet af en familieferie sydpå, hvis man spørger de fleste børn. Derfor vægter vi hoteller og resorts med vandland højt, så der er gode muligheder for vandleg for både store og små.

I poolområderne er der god plads til alle og tænkt over sagerne. Dermed kan både de små, de større og de største have det sjovt i timevis, mens de voksne enten følger med fra liggestolene ved poolkanten eller hopper i og leger med.

Der er i de fleste vandlande også bassiner med forskellige dybder, så selv familiens helt små kan få en kølig dukkert og nyde livet som vandhunde for en stund.

Aktiviteter for børnene

Selvom målet med en familieferie er at være sammen og få skabt en masse minder og gode oplevelser, er det alligevel af stor betydning, at der på ferien findes aktiviteter for børnene. Hos Bravo Tours mener vi nemlig, at ingen skal kede sig på deres ferie med os.

Derfor finder I på udvalgte resorts vores børneklub, Bravo Basserne. Her sørger vores dansktalende børneguider for, at alle børn mellem 3 og 9 år kan møde op og lege, deltage i sjove aktiviteter og få nye ferievenskaber, som for manges vedkommende fortsætter hele opholdet igennem. Og er der noget sjovere end at være på familieferie og samtidig have en masse andre børn at lege med?

Som voksne kan vi i hvert fald ikke forestille os, at man som barn kan ønske sig meget mere. Det skulle da lige være en ekstra is.


Del denne side via E-mail