Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Velkommen til Club BonaVida – velkommen til det gode liv!

I Bravo Tours har vi gjort det simpelt for dig, der vil have vores bedste resorts. Vi har nemlig håndplukket vores allerbedste 4-stjernede hoteller med gode poolområder, fantastisk All Inclusive og masser af faciliteter. Derudover sørger vi for, at du er en af de første, der står af transferbussen fra lufthavnen til hotellet, når ferien starter – og du har selvfølgelig dansktalende rejselederservice døgnet rundt. Fordi det er sådan, du får den bedste familieferie.

BonaVida betyder ”det gode liv”, og vi ved, at du får det bedste ferieliv på vores Club BonaVida-hoteller. Rejs med og oplev vores bedste familieresorts til skarpe priser – du finder det kun med Bravo Tours.

Nyd det gode ferieliv – kun med Bravo Tours
Club BonaVida er kort sagt din garanti for en god familieferie. Alle aldre vil elske et af vores BonaVida-hoteller, fordi de indeholder alt det, som en god ferie bør og skal. Vi har håndplukket dem efter dine ønsker, så du har det hele inkluderet i ferien. Det gælder både All Inclusive, høj standard og den bedste beliggenhed – ofte direkte på stranden. Du får selvfølgelig også en hurtig transfer, dejlige poolområder og dansktalende rejselederservice 24/7. Fordi det er vigtigt, at alt er nemt og spiller, når man holder ferie.

Det er BonaVida – det er det gode ferieliv!

BonaVida i hele verden
Du finder vores Club BonaVida-hoteller på mange af vores skønne rejsemål. Det gælder både på Kreta, Mallorca, Zakynthos, Side tæt på Alanya, Rhodos, Kos, Costa de Almeria, Costa del Sol og i Sousse. Det betyder, at uanset om du drømmer om en sommer i Spanien, Grækenland, Tyrkiet eller Tunesien, så finder du et Club BonaVida-hotel, så du kan nyde det gode ferieliv fra start til slut. Vi garanterer, du får det gode ferieliv serveret lige her!

Find din favorit på dit yndlingsrejsemål – vi lover, du kommer til at leve det gode ferieliv på vores håndplukkede resorts! 

Club BonaVida - Det gode ferieliv

✔ 4-stjernede resorts med mange faciliteter
✔ All Inclusive eller mulighed for at tilvælge det
✔ Hurtig transfer – et af de første stops
✔ Gratis WiFi på hotellet
✔ Den bedste beliggenhed – ofte direkte ved stranden
✔ Gode fitnessfaciliteter eller motionsrum

✔ Lækre, store og familievenlige poolområder
✔ Mange aktiviteter og underholdning
✔ Rejselederservice døgnet rundt
✔ Fri ombookning til et andet Club BonaVida-hotel indtil 90 dage før afrejse

Del denne side via E-mail