Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Yogarejse til skønne Mallorca med Mette Ørum

0

Yogarejse til skønne Mallorca med Mette Ørum

Afrejse den 25. april – 2. maj  2020 - Udsolgt!

Træk en uge ud af kalenderen og tag med på denne lækre, luksus yogarejse til skønne Mallorca med Mette Ørum, yogalærer, Bevægelsespædagog og indehaver af Hey namaste Yogastudio i Trekroner. Rejsen arrangeres med Bravo Tours som teknisk arrangør.

D. 25. april, rejser vi til det nyrenoverede, lækre 4 stjernet voksenhotel Senses i byen Santa Ponsa på den sydvestlige del af Mallorca. Her kommer du til, at bo få meter fra stranden i rolige omgivelser. Hotellet har flere poolområder, foruden restaurant, bar, spa, wellnessafdeling og indendørspool.

Forestil dig følgende: Du står op i ro og mag og vi mødes og laver dejlig morgenyoga med fokus på åndedræt, meditation, rolige flows og lange stræk. Herefter går du til restauranten og spiser en lækker morgenmad og så har du nu hele formiddagen og tidlig eftermiddag for dig selv, til at dase ved poolen eller stranden, ose i Santa Ponsa, leje en cykel eller måske tage et par huller på golfbanen, der ligger blot 7 km. fra hotellet. Du kan vælge, om du vil være social med de andre deltagere på yogarejsen eller bare være dig selv. Tiden er helt din egen.

Om eftermiddagen mødes du igen med hele gruppen og her vil der igen være halvanden times yoga med fordybelse, styrke, åndedræt og flow. Om aftenen inviteres du med ud og spise aftensmad i byen, hvis du har lyst – det er ganske frivilligt og helt afhængigt af, hvad du har brug for, du vælge helt selv. Her får du fredfyldte dage med masser af yoga, ro, afslapning og dejlige oplevelser.

Yogaprogram
På denne yogarejse får du masser af lækker hatha yoga, blide flows, styrkende yang øvelser samt den dejligste, rolige yin yoga. Der vil være 2 x 1,5 times yoga om dagen; fra morgenstunden og sen eftermiddag, bortset afrejse- og hjemrejsedagene samt onsdag, hvor du har en frieftermiddag. Alle kan deltage på rejsen uanset alder, køn, smidighed, styrke erfaring med yoga. Der vil blive taget hensyn til den enkelte.
Programmet vil være meget varieret med liggende, siddende og stående øvelser, alle med formål at skabe styrke, harmoni og balance i din krop, sind og sjæl. Vi laver yoga på en privat terrasse på hotellet og evt. på stranden afhængig af vejret.

Dit udbytte af yogarejsen
Nærvær, ro, fordybelse og glæde. Du vil få muligheden for at arbejde intenst med din krop, sind og sjæl og opleve den på en ny måde – med fornyet energi. En fantastisk uge i selskab med nye mennesker, vil give dig en øget kropsbevidsthed, stor glæde og anderledes, skønne oplevelser!

Din Yogalærer
Mette Ørum er indehaver af Yogastudio og Klinik Hey namaste i Trekroner ved Roskilde. Jeg er uddannet Intuitiv Hatha yogalærer, yoga mod stress, yin og restorativ yoga samt Bevægelsespædagog og massør fra Gotvedskolen. Jeg har haft eget studio siden 2010 og har over 12 års undervisningserfaring. Jeg møder altid mine deltagere med glæde, varme, passion og nærvær og tager hensyn til den enkelte i min undervisning, så yogaen tilpasses din krop. Jeg underviser direkte fra mit hjerte og til dit.

Jeg har tidligere arrangeret fire Velværerejser til Korsika samt en yogarejse til Mallorca.
Læs mere her 

Flytider
Afrejse d. 25. april fra København til Palma kl. 16.00-19.05
Hjemrejse d. 2. maj fra Palma til København kl. 11.45-15.00

Pris:
Pris i delt dobbeltværelse er
 pr. person kr. 7.998.

Har du lyst,
kan du tage din mand eller en god ven/veninde/mor/kollega/søster/nabo/datter (over 16 år) med på yogarejsen – også selvom vedkommende ikke har lyst til, at lave yoga? Din rejsefælle betaler naturlivis ikke for yogadelen, hvis h*n ikke deltager – dvs en uge på dette lækre 4 stjernet hotel inkl. fly og morgenmadsbuffet KUN vil koste 5.598 kr. Og så kan I ellers hygge Jer sammen på hotellet, i samvær med os andre eller opleve Mallorca på egenhånd, som I ønsker det.

Sådan bor du
Senses Santa Ponsa - Bravo kat. 4

På Senses bor du i et moderne og nyrenoveret dobbeltværelse med enten kingsize-seng eller to queen size-senge, balkon/terrasse, aircondition, safebox, TV og el-kedel. Alle badeværelser har køleskab, hårtørrer, badekåbe samt daglig rengøring. Der er desuden gratis WiFi på alle værelser. Ønsker du at dele værelse, sætter Mette Ørum og Bravo Tours dig sammen med en deltager af samme køn. Dette dog kun muligt, hvis antallet går op. Enkeltværelse kan tilkøbes for en merpris på KUN 1.150 kr.

Læs mere om hotellet her

I prisen indgår:
• Delt dobbeltværelse med en deltager af eget køn (hvis der er en deltager, at dele med. Ellers må påregnes tillæg for enkeltværelse)
• Stor morgenmadsbuffet
• 16,5 times yogaundervisning
• Fly fra Kastrup-Palma t/r med det nye danske flyselskab Great Dane
• Transfer til/fra hotel
• 18 kg bagage og 8 kg håndbagage

Mulige tilkøb pr. person:
• Tillæg for eneværelse 1.150 kr.
• Tillæg for eneværelse med pooludsigt 1.250 kr.
• Tillæg for dobbeltværelse med pooludsigt pr. person 200 kr.
• Afbestillingsforsikring: 249 kr.
• Rejseforsikring: 279 kr.

Spørgsmål om rejsen
Du er hjertelig velkommen til, at kontakte yogalærer Mette Ørum på mail på mette@heynamaste.dk eller tlf.nr. 20629813, hvis du har nogle spørgsmål.

Medbring selv yogamåtte og evt. et lille tæppe, yogablok og øjenpude, hvis du har brug for det.

Tilmelding - Udsolgt
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9 - 15) 

Der er plads til max. 16 deltagere.


Del denne side via E-mail