Ring til os

Yogarejse til Mallorca med Lotte Ebsen Sjøstedt

0

Yogarejse til Mallorca med Lotte Ebsen Sjøstedt

Yogarejse til Mallorca, Ivory Playa, den 23. - 30. september 2023

På denne tur er der mulighed for at kombinere yogaen med fx cykling, vandring, tennis og svømning i hotellets 25 meter opvarmede bassin eller i havet lige udenfor døren. Tæt på er desuden naturreservatet S’Albufera hvor du kan se på fugle eller bare nyde en lang gåtur i stilhed.

I yogaen er vi optaget af at skabe balance fysisk og mentalt - både på og når du træder af din yogamåtte. Yogaen kan give dig godt humør, udholdenhed og smidighed. Hos mig arbejder vi med de forudsætninger vi hver især har samtidig med at vi en gang imellem siger: Udforsk det umulige – og se hvad der sker. Alt tæller som plus på kontoen.

På Mallorca vil der være 2 daglige yogatræninger a 75 minutter enten på stranden eller i hotellets have. Vi har også et lokale indenfor i tilfælde af regn. Morgenyogaen vil være vækkende, strækkende og styrkende. Jeg bestræber mig på at tage hensyn til dine opmærksomhedspunkter og guider dig til selv at kunne justere øvelserne så de dur til din krop. Og du får god tid til at lære dig selv at kende i stillingerne.

Om eftermiddagen leger vi med forskellige stilarter og temaer gennem Vinyasa Flow, Blid Hatha eller Restorativ Yoga og også yoga som parøvelser. Jeg tilpasser programmet løbende efter gruppen. Det er yoga, det skal være sjovt, så derfor afprøver også de lidt mere skøre asanas. Det er fint hvis du har haft et par yogatimer inden turen så du ved lidt om hvad du går ind til. Ellers er mine timer som skrevet designet så vi kan være på forskellige niveauer og være med alle sammen.

Jeg er uddannet i SATS, både som yogainstruktør og som holdinstruktør, efteruddannet i Restorative Yoga hos Hamsa Yoga. Derudover har jeg gennem årene deltaget i diverse workshops med fokus på både anatomi og på åndedræt hos bl.a. Simon Krohn og Peter Goodman. Jeg har undervist og superviseret voksne i mere end 30 år, heraf i yoga i snart 15 år og er i øvrigt både coach- og lederuddannet. Jeg har set lidt af hvert, prøvet meget og ved at livet kan leves på mange måder. Kører selv på racercykel, leder en kvindevandreklub, løber på både langrend- og slalomski, spiller gerne havebadminton og rundbold.

Kontakt mig endelig på lotte@balanse.dk elle se på https://balanse.dk/ hvis du har brug for mere information eller en snak om denne tur kunne være noget for dig – eller kig forbi SATS Parken hvor jeg er hver mandag aften.

Træningstøj som tights, shorts og t-shirt er fint. Egen yogamåtte og en blok medbringes samt et tæppe eller en trøje der kan holde dig varm under afspændingLotte Ebsen Sjøstedt

Indkvartering:

Ivory Playa Lejligheder – kategori 4
Ivory Playa er et af Bravo Tours' mest populære hoteller, og ikke mindst på grund af sin beliggenhed kun 50 meter fra den fantastiske sandstrand. 
I bydelen ved Playa del Muro kun ca. 500 meter fra hotellet, finder du et stort udvalg af gode restauranter, hvor du kan vælge noget for enhver smag. Her er også gode muligheder for shopping, og efterfølgende kan du nyde en kølig drink på en af områdets cafeer og barer.
Ivory Playa byder på et lækkert poolområde med to swimmingpools. Den ene pool er 25 meter lang og har tre svømmebaner, som indbyder til en herlig svømmetur. Denne pool er opvarmet i ydersæsonen. 

Læs mere om hotellet

Afrejse d. 23/9-2023, 7 nætter
Pris pr. person

Hotel Ivory Playa Pris pr. pers. i delt 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse og morgenmad kr. 8.799 
Tillæg for single i 1-værelses lejlighed (begrænset antal) kr. 1.999
Tillæg for single i 2-værelses lejlighed (begrænset antal) kr. 2.799
Mulighed for at betale et tillæg for opgradering til 2-værelses lejlighed PLUS m. balkon og sea view kr. 3.999

Prisen inkluderer:
• Flyrejse København, Aalborg eller Billund – Mallorca t/r
• 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
• Bustransfer til/fra hotel
• Dansktalende rejselederservice
• Ophold på Ivory Playa
• Morgenmad
• Yogaundervisning med Lotte Ebsen Sjøstedt som instruktør i 2 x 75 min om dagen

Tilkøbsmuligheder pr. person:
• Afbestillingsforsikring kr. 249 
• Rejseforsikring kr. 325 
• Mad ombord på flyet kr. 200 t/r
• Prisgaranti på flybrændstof 149 kr.

Sidste frist for tilmelding er 1. juni 2023
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9-15)

Obs! Rejsen gennemføres ved min. 12 deltager.

Tilmelding

Yogarejse til Mallorca, Ivory Playa, 23/9-2023
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 
 

Del denne side via E-mail