Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Yogarejse til Mallorca med Lotte Ebsen Sjøstedt

0

Yogarejse til Mallorca med Lotte Ebsen Sjøstedt

Yogarejse til Mallorca, PortBlue Resort, 24/9 - 1/10 2022

Denne tur er for dig der vil have mulighed for at kombinere yogaen med fx cykling, vandring, svømning eller tennis. PortBlue Resort har egen cykeludlejning og ligger perfekt for motionscyklister med mulighed for både flade ruter og ture i Tramuntana-bjergene. Hotellet har et pool- og restaurantområde både for jer der rejser med familien og et kun for voksne, god plads overalt, høj service og en smuk, smuk have - og så ligger det direkte ud til natur- og fugleresevatet s´Albufereta.

I yogaen er vi optaget af at skabe balance fysisk og mentalt - både på og når du træder af din yogamåtte. Yogaen kan give dig godt humør, udholdenhed og smidighed. Hos mig arbejder vi med de forudsætninger vi hver især har samtidig med at vi en gang imellem siger: Udforsk det umulige – og se hvad der sker. Alt tæller som plus på kontoen.

På Mallorca vil der være 2 daglige yogatræninger a 75 minutter i hotellets smukke have. Morgenyogaen vil være vækkende, strækkende og styrkende. Jeg bestræber mig på at tage hensyn til dine opmærksomhedspunkter og guider dig til selv at kunne justere øvelserne så de dur til din krop. Og du får god tid til at lære dig selv at kende i stillingerne.

Om eftermiddagen leger vi med forskellige stilarter og temaer gennem Vinyasa Flow, Blid Hatha eller Restorativ Yoga og også yoga som parøvelser. Jeg tilpasser programmet løbende efter gruppen. Det er yoga, det skal være sjovt, så derfor afprøver også de lidt mere skøre asanas. Det er fint hvis du har haft et par yogatimer inden turen så du ved lidt om hvad du går ind til. Ellers er mine timer som skrevet designet så vi kan være på forskellige niveauer og være med alle sammen.

Jeg er uddannet i SATS, både som yogainstruktør og som holdinstruktør, efteruddannet i Restorative Yoga hos Hamsa Yoga. Derudover har jeg gennem årene deltaget i diverse workshops med fokus på både anatomi og på åndedræt hos bl.a. Simon Krohn og Peter Goodman. Jeg har undervist og superviseret voksne i mere end 25 år, heraf i yoga i snart 15 år og er i øvrigt både coach- og lederuddannet. Jeg har set lidt af hvert, prøvet meget og ved at livet kan leves på mange måder. Kører selv på racercykel, leder en kvindevandreklub, løber på både langrend- og slalomski, spiller gerne havebadminton og rundbold.

Kontakt mig endelig på lotte@balanse.dk eller se på https://balanse.dk/ hvis du har brug for mere information eller en snak om denne tur kunne være noget for dig – eller kig forbi SATS Parken hvor jeg er hver mandag og onsdag aften.

Træningstøj som tights, shorts og t-shirt er fint. Egen yogamåtte og en blok medbringes samt et let fleecetæppe eller en trøje der kan holde dig varm under afspænding.Lotte Ebsen Sjøstedt

Indkvartering:

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa – kategori 4
Skønt spahotel med mange faciliteter
Hvad enten I ønsker en aktiv eller afslappende ferie, er Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa lige noget for jer. Hotellet ligger mellem Port Pollencas havnebugt og S’Albuferetas naturreservat, som tilsammen udgør hotellets naturskønne omgivelser. Blot 25 meter fra hotellet ligger den dejlige strand, hvor I kan slappe af i strandkanten eller boltre dig i bølgerne.

Læs mere om hotellet

UDSOLGT

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 8.549 kr.
Tillæg ved eneværelse: 899 kr. (obs! Begrænset antal)

Prisen inkluderer:
• Flyrejse Kastrup/Billund – Mallorca t/r
• 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Portblue Port Pollentia
• Halvpension på hotellet
• Yogaundervisning med Lotte Ebsen Sjøstedt som instruktør i 2 x 75 min om dagen

Tilkøbsmuligheder pr. person:
• Afbestillingsforsikring: 249 kr. 
• Rejseforsikring: 299 kr. 
• Mad ombord på flyet kr. 200 kr. t/r

Sidste frist for tilmelding er fredag 17/6 2022
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9-15)

Obs! Rejsen gennemføres ved min. 12 deltager.

Del denne side via E-mail