Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yogaferie på Costa del Sol med Sarah Gråskov

0

Yogaferie på Costa del Sol med Sarah Gråskov

Drømmer du om yoga, sol, afslapning og tid til dig? 

Så kom med på yogaferie til Solkysten. Sarah Gråskov fra Gråskov Yoga er din yogalærer denne uge, hvor vi skal helt ned i gear og nyde yoga to gange om dagen, samtidig med at krop og sjæl fylde med sol og varme.

En uge væk fra hverdagens trummerum, kan give dig mulighed for at lade ro og hvile komme i forgrunden – noget vi hurtigt kan glemme og overhøre i en travl hverdag.

Og på denne yogaferie er du i centrum! Måske det kan give det ekstra overskud, som du netop har brug for?

Ugens program
Du får på denne yogarejse mulighed for at dyrke både hatha og yin yoga. Og har du kun erfaring med den ene, så bare rolig – du skal nok blive grundigt introduceret.

Du kan dyrke yoga både morgen og aften – begge af 1 ½ times varighed.

Om morgenen kan du forvente en blid og styrkende hatha time, hvor du får strukket, styrket og smidiggjort kroppen. Desuden guides du ind i en blid afspænding, hvor du virkelig får mulighed for at lade feriestemningen indfinde sig og alle gøremål i dagligdagen falde i baggrunden.

Om eftermiddagen til yin yoga kan du forvente en blid og nænsom omgang yoga, hvor din krop guides ind i rolige stræk. Efter en lang dag har kroppen brug for nænsomhed, hvor vi styrker led og fordøjelse. Yin yoga forbedrer desuden din søvn. Du får derfor de bedste forudsætninger for at komme ned i gear og nære din krop.

Resten af dagen kan du bruge på netop det, som kalder på dig. Om dagen tilbringes ved poolen, stranden eller på en tur er helt op til dig. Du er velkommen til at spise alene eller sammen med de andre deltagere. Du skal gøre det, DU har lyst til og brug for.

Vi holder yogafri på afrejse- og hjemrejsedag, og du får også en frieftermiddag om torsdagen – så kan du tage på længere tur, eller bruge eftermiddagen på hvad du end har lyst til.

Denne yogarejse er for alle – uanset din alder, køn eller erfaring med yoga.

Yogaen finder sted på en privat terrasse på hotellet, stranden eller en tilknyttet have. Hvis det mod forventning skulle regne, har vi et lokale på hotellet til rådighed.

Lær din yogalærer at kende
Sarah Gråskov er indehaver af Gråskov Yoga i Odense, hvor jeg fast har undervist de seneste år. Jeg er Yoga Alliance certificeret og har flere efteruddannelser bag mig, blandt andet i mindfulness hos Tara Brach og Jack Kornfield og yin yoga hos Sarah Powers. Jeg har dyrket yoga siden 2011 og elsker, hvordan yogaen gang på gang guider mig hjem til mig selv. Efter mange år med alt for meget travlhed og stress er yogaen blevet stedet, hvor jeg finder ro og nærvær og tillader kroppen at få den ro, den har brug for midt en travl hverdag. Jeg elsker at dele min passion for yoga med dig, som leder efter mere ro i hverdagen.


Spørgsmål om rejsen
Du er hjertelig velkommen til, at kontakte yogalærer Sarah Gråskov på mail på info@graaskovyoga.dk  eller tlf. 22 37 66 63, hvis du har spørgsmål til rejsen og/eller yogaen. 

Læs mere om Sarah Gråskov på www.graaskovyoga.dk

Medbring din egen yogamåtte, tæppe, og evt. yogablok og et tyndt tørklæde/ øjenpude.

 

Afrejse fra Billund og København d. 30.08.20 – hjemrejse d. 06.09.20

Priser:
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 7.050 kr.
Tillæg for eneværelse: 1.600 kr. (obs! begrænset antal).

Hotel SMY – kategori 4 med Halvpension
Skønt hotel i andalusisk stil beliggende midt i hyggelige Torremolinos og kun få skridt fra Los Alamos-stranden. Her finder I et stort udvalg af både restauranter, butikker og underholdning.

Nyd livet på hotellet, der både har et stort poolområde omgivet af palmer, solstole og parasoller. På hotellet finder I også en hyggelig poolbar, jacuzzi og børnepool med vandrutsjebaner. Det er også muligt at få massage på hotellet mod betaling.

Læs mere om hotellet her

Inkluderet i prisen er:
• Flyrejse fra Billund eller København til Malaga tur/ retur direkte
• Bagage (20 kg) samt håndbagage.
• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Hotel SMY
• Halvpension på hotellet (morgen og aftensmad)
• Yogaundervisning som beskrevet med Sarah Gråskov
• Bidrag til rejsegarantifonden
• Dansk rejselederservice

Tilkøbsmuligheder pr. person:
• Afbestillingsforsikring: 249 kr. pr. person
• Årsrejseforsikring (Europa): 278 kr. pr. person

Der er maks 20 pladser på turen, så vent ikke for længe hvis du ønsker at være med.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Bravo Tours.

Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling på tlf. 96273777 eller på den nedenstående formular.

Tilmelding

Yogaferie på Costa del Sol med Sarah Gråskov
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail