Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yoga retreat til Kreta med Mette Tost

0

Yoga retreat til Kreta med Mette Tost

Du får 7 berigende dage, med tid til personlig fordybelse og ultimativ kropslig Yoga forkælelse. Din rejse udenfor tid og ind i krop og sjæl.

Du er i trygge og erfarne hænder hos Mette Tost, – din Yoga instruktør. Kom med, giv slip på ”to do listen”, land dybt i dit indre og i Yoga måtten, med fantastiske og vitaliserende øvelser, som bringer din krop, nervesystem og dit sind ind i fornyet ro og mentalt overskud.

Yoga scenen er sat i perfekte græske rammer og du nyder dit sensommer ophold på det atmosfære fyldte Kreta, der emmer af sjæl, charme, historie, naturskøn omfavnelse og en tid der kalder på hygge. Her er plads og tid til at du kan komme HELT ned i tempo, nyde at flyde og tage dig kærligt af dine behov og få lyttet til hvad dit indre har savnet.

Mette har en helt unik evne til at skabe et trygt hjerterum, som du vil nyde i fællesskabet med en fantastisk inspirerende kvinde gruppe. Du kan vælge de gode lange tøse snak, glade grin eller trække dig i stilhed, hvis din sjæl og sind kalder på det. Du får masser af frihed til at ånde…

Du får fornøjelsen af en Yoga praksis der indeholder:
Kundalini Yoga med bløde, effektfulde og transformerende Kriyaer, Mantra og Meditation. Mettes unikke sammensatte opvarmnings programmer, Mindful-Soul-Walk med unik Breathwalk teknik. Syngeskåle med dyb forløsning og en højnet energi kalibrering til åndedrætsmeditationer.

Det her bliver din Yoga oplevelse:
Mindfuld bevidstheds træning, plejende selv-omsorg, nærvær med forløsende dybe åndedræt, anti-stress, energi boost, vitalitet, styrket nervesystem, balance, fokus og grounding. Du styrkes psykisk og fysisk og du lander med smil på læberne, klar til et efterår med masser af overskud. Dine ultimative Yoga dage, klar til at hele dig…

Hvad med Yogaudstyr?
Du tager din egen Yoga måtte med dig. Jeg anbefaler dig at du investere i et Yoga håndklæde til din måtte, små dejlige massage bolde, jeg rejser altid med mine fra Jill Miller. Tag evt. et dejligt stort tørklæde med du kan bruge som tæppe når du skal have afspænding.

  

Læs mere om Yoga Retreat Kreta og Mette Tost her

Afrejse til Kreta d. 25.09.20 – hjemrejse d. 02.10.20.

Pris pr. person: 7.798 kr.*
Tillæg ved eneværelse: 2.400 kr. (begrænset antal)

* Prisen er gældende ved bestilling inden d. 31.03.20 – herefter stiger prisen med 300 kr.

Moderne boutique-hotel kun for voksne
Du skal bo på det nye, moderne og atmosfære fyldte Aloe Boutique & Suites hotel med et overflod af havudsigt, – det er et hotel kun for voksne. Du er 20 meter fra den private beach, hvor du kan sætte dine fødder i sandet og lande dybt i nærværet. Smide dig på en sol stol og lade solen gennem varme dig med masser af D vitaminer og velvære, springe i bølgen blå, når du er klar og skal svales. Du får også adgang til et super lækkert poolområde med ligge stole og parasoller. Her er en høj og stilfuld kvalitet med fokus på kundetilfredshed.

Hotellet ligger i det hyggelige Almyrida-område øst for Chania og 5 km fra Kalives. I et lille fiskerleje med små, hyggelige restauranter og charmerende tavernaer. Du vil kunne dufte den græske stemning og nyde synet af himmel, der møder det dybe mediterranske hav.

Læs mere om hotellet her

Prisen inkluderer:
• Flyrejse fra Kastrup til Kreta t/r (Billund afrejse er på forespørgsel)
• Bagage t/r
• Transfer lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Aloe Boutique & Suites hotel – kategori 4
• Halvpension på hotellet (morgen og aftensmad inkl. vand, kaffe, the)
• Dansk rejselederservice
• Bidrag til rejsegarantifonden
• 15 timers yoga, meditation, afspænding og breathwalk fordelt på 5 x dage. Det er 2 x dagligt og alt undervisning er med Mette Tost som underviser.

Tilkøbsmuligheder:
• Flymad: 180 kr. pr. person
• Afbestillingsforsikring: 249 kr. pr. person
• Rejseforsikring: 278 kr. pr. person


Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling på tlf. 96273777 eller på nedenstående formular.

Tilmelding

Yoga retreat til Kreta med Mette Tost 25.09.20
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail