Indhold

fra kr. 10.749

GROW YOGA til Kreta maj 2025

Skift hverdagen i maj ud med en uges skøn varme, en masse god yoga med os i Grow Yoga og tid til at slappe helt af og nyde dejlige Kreta. Lad batterierne op i godt selskab eller nyd alene tid på denne dejlige græske ø. Den ultimative livsnyderferie i smukke omgivelser. Du bor på 5-stjernede Myrion Beach Resort & Spa, som emmer af loungestemning og luksus og er håndplukket til at være et Bravo Deluxe-hotel.

Rejsen er åben for alle niveauer mht. yogaen – alle kan deltage. Du får yoga en til to gange dagligt på turen, og for dig, der ønsker det, er der også rig mulighed for at spille padel. Du kan mod ekstra egenbetaling til hotellet leje padelbane og udstyr.

Afrejse 9. maj 2025
Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse superior med balkon/terrasse 10.749 kr.
Tillæg pr. pers. for eneværelse kr. 2.149 pr. person
Halvpension kr. 1.199 pr. person

Afrejse 16. maj 2025
Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse superior med balkon/terrasse 10.849 kr.
Tillæg pr. pers. for eneværelse kr. 2.199 pr. person
Halvpension kr. 1.199 pr. person

Prisen er baseret på min. 15 deltagere

Yoga
Vi har yoga udendørs, hvis vejret tillader det og er indendørs, såfremt det er bedst. 

På denne tur vil du opleve forskellige yogastilarter - Vi vil veksle mellem Vinyasa, Hatha flow, Blid Hatha, Yin og Restorative. Klasserne opbygges efter forskellige temaer, og starter alle med en kort meditation og pranayama og afsluttes med afspænding og Shavasana.

Du vil lære forskellige vejrtrækningsøvelser, lære hvordan du kan praktisere yoga uden at få skader, lære at modificere stillinger, hvis du allerede har skader eller andet, der skal tages hensyn til.
Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således at du kan være med.

Glæd dig til en uge med skøn yoga og natur, som din krop og dit sind vil nyde. Hvad enten du har brug for at komme ned i tempo, træne din krop, opleve og lære noget nyt, få skønne naturoplevelser, så vil du få det med hjem - og måske også inspiration.

Husk at medbringe
Du skal medbringe, hvad du normalt har med på ferie. Derudover skal du medbringe træningstøj, yogamåtte og en klods. Vi sender dig en pakkeliste ugen før afgang.

Hvem kan være med
Alle kan være med - kvinder, mænd og par. Turen er både for dig, der er ny til yoga og til dig, der har en regelmæssig praksis. Instruktør Pernille Ramm sørger for at undervisningen differentieres, så alle får noget ud af yogaen. Rejser du alene, vil du ikke føle dig alene. På disse ture er der altid flere, der rejser alene.

Din instruktør på turen
Malene Bødker Lüders

Malene er virkelig en POWER WOMAN! Det mærker man, så snart man møder hende. Hun har en stor autenticitet og en lige så stor ro. Hun har været yogalærer, siden hun tog sin første yogauddannelse i 2014 – men Malenes yogarejse begyndte længe, længe før. Malene har i over 30 år praktiseret yoga og udforsket dens mange former, både i Danmark og i udlandet. Malene er en super erfaren yogi, ikke kun indenfor arbejdet med asanas (de fysiske stillinger) men også mht. andre af yogaens veje.

Malene har en passion for lyd og effekten af vibrationerne fra syngeskåle, hvilket hun sommetider bringer i spil til slut i en klasse.

Og så er hun en skøn nordjyde – med tryk på “gæv og sej“.

Indkvartering:
Myrion Beach, kat 5

Nybygget luksushotel direkte på stranden

Forkæl dig selv med den ultimative livsnyderferie på Myrion Beach Resort & Spa. Dette nybyggede hotel emmer af loungestemning og luksus, og derfor er det håndplukket til at være et Bravo Deluxe-hotel. Hotellet ligger direkte ud til stranden i Gerani midt mellem Maleme og Platanias. På hotellet er der en rolig atmosfære, da det er et voksenhotel (16+).

Med det samme du træder ind på hotellet, bliver du mødt af smukt og lyst interiør. Der er lagt fokus på detaljer og kvalitet. Nyd ferien ved det store og flotte poolområde, hvor du finder en stor pool. I Spa'en er der også en indendørs opvarmet pool. 

Er du mere til sand mellem tæerne, så ligger stranden Gerani Beach få skridt fra poolen. Her kan du nyde roen og bølgernes skvulpen fra det krystalklare vand. Både solstole og parasoller er gratis at benytte, når du bor på hotellet. 

Forkæl også dig selv med et besøg i hotellets smukke spa. Her er alt fra sauna, indendørs pool, behandlinger (mod betaling) og fitness. Skal du være mere aktiv, kan du tage en duel på padel-tennisbanen (mod betaling). 

Når sulten melder sig, kan du spise dine måltider i restauranten Cosmos. Her serveres alt fra græske til internationale retter. Flere aftener i ugen er der tema-aften i restauranten, hvor dine smagsløg bliver tilfredsstillet. Thymari er a la carte restaurant, hvor du kan nyde en lækker frokost eller aftensmad. 

Rejsens højdepunkter
 • Yoga
 • Afslapning
 • Lækkert hotel
Og meget mere
ShortTagLine

Her får du

 • Yoga
 • Afslapning
 • Lækkert hotel
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly fra København eller Billund – tur/retur
 • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
 • Bustransfer til/fra hotel
 • Ophold på Myrion Beach
 • Morgenmad
 • Dansktalende Rejselederservice
 • 10 yoga sessioner
 • Dygtig og erfaren yogainstruktør
 • Grow Yoga Eco-bag
 • Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse på valgt hotel
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring: 385 kr.
 • Årsrejseforsikring: 459 kr.
 • Prissikring: 149 kr.
 • Mad ombord på fly: 220 kr.

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst

Ankomst og afslapning, velkomst, yoga, fællesspisning

Dag 2
Morgenyoga…

Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga

Dag 3
Morgenyoga…

Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga

Dag 4
Morgenyoga…

Morgenyoga, egen tid

Dag 5
Fridag

Fridag

Dag 6
Morgenyoga…

Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga

Dag 7
Morgenyoga…

Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga, fællesspisning

Dag 8
Hjemrejse

Hjemrejse

Det siger vores gæster

Det siger vores gæster

Sofie
En rolig og tryk stemning

Tusind tak for en helt fantastisk yogarejse! Det var lige, som jeg havde håbet på. Masser af god yoga, fantastisk natur, ro, god mad og hyggeligt selskab. Derudover vil jeg gerne rose dig for at skabe en rolig og tryg stemning ved yogatimerne. Der kan normalt gå lidt tid inden, man bliver tryg ved en ny yogalærer. Ved dig gik det godt nok hurtigt - så tak for det! 

Ulla
En mærkbar styrket krop

TUSIND tak for den skønneste ferie. Yoga, skønne omgivelser, dejligt selskab og god mad går så fint sammen, og du lægger bare den bedste stemning. Har øje for hver og én.
Jeg kom hjem med en mærkbart styrket krop, i højt humør og et stort håb om at komme med igen til næste år.

Hanne

1000 Tak for sidst , en fantastisk ferie, i det allerbedste selskab, med dejlig kompetent yoga, som jeg, på trods af mine 15 års pause , nød , og følte mig stærkere og med bedre balance, da ugen var gået, omend med lidt ‘hilsner’  fra div. skavanker i ny og næ.
Jeg oplevede at du på bedste vis favnede alle de niveauer af yoga- erfaringer og kundskaber hos de enkelte deltagere på holdet.

Tilmelding

GROW Yoga til Kreta maj 2025
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail