Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Et ægte vandreparadis på La Palma

0

Et ægte vandreparadis på La Palma

Vandring på La Palma er en af de bedste måder, at opleve de kontrastfyldte landskaber med løvtætte skove, vulkanske sletter, stejle klipper, klitter og junglelignende områder.
Vores guider fører jer igennem unikke omgivelser, som på få kilometer fuldstændig kan skifte udseende, og nogle gange med større højdeforskelle.

Et af turens højdepunkter er 'Roque de los Muchachos' – øens højeste bjerg. Her er den mest betagende udsigt over hele La Palma, og hvis vejret er klart og skyfrit, vil man kunne ane søsterøen Tenerife, som stikker op af havet i horisonten.

Vi skal igennem den fortryllede junglelignende skov, der med sin vegetation af majestætiske bregner, lianer og utroligt smukke planter og blomster kan tage pusten fra enhver naturelsker og I skal naturligvis også opleve øens imponerende Nationalpark, Tamburiente som er en af verdens største erosionskratere.

Vi bor på et lækkert All Inclusive resort på den sydlige og mest solrige del af La Palma. Her er der rig mulighed for at slappe af i hotellets skønne omgivelser og du kan prøve kræfter med holdtræning i form af yoga, pilates eller Zumba, bodypump eller spinning.

Fællesskab
Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og vores guider ligger derfor op til, at vi afrunder de daglige vandringer med en kold forfriskning i hotellets dejlige omgivelser.
Aftensmaden spiser vi sammen i restauranten og for dem der har lyst mødes vi igen afslutter vi dagen med en lille godnatdrink og snakker om løst og fast.

Vi har gjort det nemt
Opholdet på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet. Hotellet har også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

Vandreprogram
Vandreprogrammet indeholder 4 vandringer (3 heldags & 1 ½ dags udflugt, hvor I bliver hentet i buse på hotellet kl. 09.00 og afhængig af udflugten er i retur på hotellet imellem kl. 16 og 18. PÅ ½ dags udflugten er i retur ca. kl 13.00

Glæd jer
Der venter jer en uforglemmelig vandreferie i et fantastisk vandreparadis.

Rejseleder / guide
Rejsen er med en engelsktalende lokal vandreguide samt en dansk vandreguide

Niveauet på La Palma
Niveauet er moderat til middelsvær med daglige distancer på imellem 5 og 16 km.
Vandringerne foregår i kuperet terræn, men hvis du er i almindelig god form og har styrken i orden, så kan du sagtens være med på denne vandreferie.
Underlaget er som udgangspunkt grusveje og stier, men der kan nogle steder være et ujævnt underlag.
Vi anbefaler derfor at du medbringer gode vandresko/støvler og vandrestave.
Den aktive vandretid er på imellem ca. 3 og 7 timer.

Program med beskrivelse af udflugter - Finder du på Papugas hjemmesideSådan bor du

På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, eller i familieværelser med plads op til 2 voksne og 4 børn eller 4 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af to rum med dør imellem - således man på familieværelserne har adgang til to badeværelser og to balkoner/terrasser. Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

La Palma Princess Vital & Fitness 4+
Lækkert All Inclusive-resort med masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien
På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess Vital & Fitness. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste fra begge verdener, uanset om du er til ren afslapning eller en ferie spækket med sport og træning. Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness.

På La Palma Princess Vital & Fitness finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end hele ti swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen.

AFREJSE
20.-27. februar 2020
Pris i delt værelse kr. 10.295
Eneværelses tillæg kr. 1.200

AFREJSE
9.-16. april 2020
Pris i delt værelse kr. 10.195
Eneværelses tillæg kr. 1.200

AFREJSE
22.-29. oktober 2020
Pris i delt værelse kr. 9.995
Eneværelses tillæg kr. 1.200

Alt dette får du med
• Direkte fly til La Palma fra Billund
• Transfer fra lufthavn til hotel t/rt
• 7 nætter på lækkert hotel 4+ i delt dobbeltværelse
• All Inclusive på hotellet
• 4 dage med vandring
• Bustransport til og fra vandrestederne
• Frokost på de 4 vandringer
• Mulighed for at gøre brug af hotellets mange faciliteter
• Dansk vandreguide + engelsktalende vandreguide
• 20 kg bagage + 5 kg håndbagage.

For yderligere informationer kan Papuga Tours kontaktes på tlf. 75 38 10 22 eller 60 14 45 56

Tilmelding via linket:
Bestil din rejse her


Del denne side via E-mail