• Rejser i Maj

Rejs ud i maj, og tag forskud på sommerens glæder

Rejs ud i maj, og tag forskud på sommerens glæder

Har du mulighed for at rejse lidt uden for de tidspunkter, hvor de fleste andre rejser, kan der være mange penge at spare. Derudover slipper du også for at være afsted, når feriestedet er allermest fyldt med mennesker.

Maj er et godt tidspunkt til en tidlig sommerferie uden for højsæsonen. Varmen og sommervejret har indfundet sig på de populære Middelhavsrejsemål som Mallorca, Rhodos og Kreta, men der hersker stadig ro og fred og behagelige temperaturer.

 

Rejs ved sæsonens start, og spar penge på rejsen

I maj er sommersæsonen så småt ved at være gået i gang. Alle restauranter og hoteller har åbnet for sæsonen, så du møder ikke nedlukkede steder, som man ellers kan gøre det nogle steder uden for sæsonen. Alt er altså klar til det store rykind senere på sommeren, men du kan stadig nå at have det hele lidt for dig selv.

Kan du rejse uden for skolernes ferier, undgår du højsæsonen, hvor rejserne er dyrest, og hvor feriestederne er mest fyldt. Du får altså meget mere ferie for pengene, når du holder sommerferien i maj fremfor at vente til skolernes sommerferie i juni og juli.

Helligdagene i løbet af foråret er andre populære rejsedage, så her stiger priserne selvfølgelig lidt. Har du mulighed for at styre udenom dem, er du dog godt på vej til et godt rejsetilbud.

 

Tag på aktiv ferie i maj

I maj er varmen ikke så voldsom, som den kan være senere på sommeren. Har du planer om at tage på en aktiv ferie, måske med golf, cykling eller vandreture på programmet, er det en fordel at rejse ud, inden varmen bliver alt for stærk.

Det er en dejlig afveksling at spille golf på en helt ny bane, at cykle i andre og nye omgivelser, at vandre et sted med terræn eller noget helt andet. Vi ved, hvor du finder de bedste golfbaner, de bedste cykelruter, de smukkeste vandrestier eller det, som du gerne vil. Og vi hjælper gerne med at arrangere din ferie, så den indeholder præcist det, som du drømmer om.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 14
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet