Private rundrejser

Lad Bravo Tours stå for logistikken og praktikken, så du kun skal koncentrere dig om at nyde en helt fantastisk drømme- og rundrejse i Østen med dem, du holder af. Vi giver dig muligheden for at opleve flere rejsemål på én rundrejse. En privat rundrejse med en lille gruppe og privat guide er din garanti for store og unikke oplevelser med plads til individuelle ønsker.

En privat rundrejse med Bravo Tours giver dig

 • Du rejser med en gruppe på maksimalt seks gæster – du er selv med til at præge turen fx hvor lange stops vi holder
 • Mulighed for selv at vælge afrejsedato blandt det store udbud af rutefly
 • Tryghed på rejsen – vi står for, at alt det praktiske spiller fra start til slut
 • De bedste oplevelser – gruppen har en privat, engelsktalende lokalguide og chauffør, og du kan selv tilkøbe flere oplevelser til rejsen, hvis du har egne drømme
 • Mulighed for altid at komme i kontakt med Bravo Tours’ dansktalende personale i landet – du får både et service- og nødtelefonnummer
 • Ferietid og unikke oplevelser med dem, som du holder af
 • Private rundrejser er din frihed til de største oplevelser

Bravo Tours tilbyder veltilrettelagte rundrejseprogrammer. Det giver dig flere muligheder på rejsen, fordi du ikke følges med en større gruppe, men en mindre gruppe på højest seks personer. Der er derfor frihed til at gøre lige præcis dét, som du eller din gruppe drømmer om. Du skal selvfølgelig bare nyde opholdet og lade os om alt det praktiske – lige fra logistikken omkring fly og transport på rejsemålet til indkvartering med morgenmad og alle transporter mellem rejsemålene. På den måde er der styr på alt det, som man ikke gider bruge tid på, når man holder ferie.

Mange forskellige muligheder
Vores private rejser er lige så varierende, som vores rundrejser med dansktalende rejseleder – mulighederne er altså mange! Forskellen på rundrejser med dansktalende rejseleder og en privat rundrejse er dog klar: Med en privat rundrejse, rejser du i en mindre gruppe på maks. seks personer. Det giver større frihed til at opleve det, som du vil undervejs. Der vil være god tid til afslapning og oplevelser på egen hånd og på dine præmisser – i dit helt eget tempo.

Oplevelser inkluderet i rejsen
På flere af vores individuelle rundrejser er der enkelte udflugter og højdepunkter inkluderet, som gennemføres med en kompetent og dygtig engelsktalende lokalguide. Derudover tilbyder vi flere udflugter og oplevelser, som du kan tilkøbe. Det er din frihed til at vælge lige præcis dét, som du gerne vil opleve – og samtidig din garanti for at få vores ekspertviden, så du vælger de rigtige oplevelser. På den måde kan du sammensætte din perfekte, individuelle rundrejse med vores ekspertviden i baghånden.

Mulighed for opgradering
På vores private rundrejser kan du opgradere hotellerne på nogle af dine ophold undervejs. Vi har selvfølgelig inkluderet gode hoteller på hele rundrejsen, men nogle gange ønsker man at forkæle sig selv lidt ekstra. Uanset hvad du vælger, tilsikrer vi, at beliggenheden og kvaliteten er i orden. Så er det dit valg, om du vil have ekstra komfort på ferien.

Vi tilbyder de mest populære, private rundrejser og garanterer dig en rejseoplevelse for livet. Vi har gennemtestet og kvalitetssikret alle rundrejser, og vi tør godt love dig, at du kommer hjem med minder for livet.

Private rundrejser – helt praktisk
Afhængig af, hvor mange I rejser sammen, foregår transporten i bil, minibus eller bus med en privat chauffør. Er du en del af et selskab på seks personer, vil du kun rejse med din egen gruppe. Er I mere end seks personer, der ønsker at rejse sammen, kan vi selvfølgelig også sammensætte en privat rundrejse til jer.

Vores engelsktalende lokalguider har omfattende viden om landenes historie og et nærgående kendskab til lokalområdet, som de gerne deler ud af. Selvom du rejser uden dansktalende rejseleder, så kan du altid få fat på os, hvis du får brug for os. Vi har altid dansktalende personale i Østen, som giver ekstra tryghed undervejs. Vi er altså aldrig længere et opkald væk, hvis der er noget, du gerne vil have svar på – på dansk.

Rejser i hele verden
Hos Bravo Tours laver vi rejser til det meste af verden. Vores rejsekonsulenter er specialister, og de står klar til at rådgive dig om alt vedrørende din rejse. Bravo Tours benytter nogle af verdens bedste flyselskaber, vores hoteller er nøje udvalgte og vores mangeårige samarbejdspartnere i udlandet er respekteret og professionelle. Kontakt din rejsekonsulent for mere viden eller gode råd. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Thailand Familierejse
0

Et ægte familieeventyr til Bangkok, Khao Sok, Koh Samui og Hua Hin 

Vi har strikket den ultimative rejse til Thailand sammen for dig, som rejser med børn og familie.
Et eventyr, hvor I sammen kommer på tur rundt i Thailand, igennem de største, eksotiske natur- og kulturoplevelser. Rejsen byder på en stor, kontrastfuld og fantastisk blanding af pulserende storby, smukke strande, henrivende paradis-øer, naturoplevelser i junglen og overnatning på et flydende hotel på en smaragdgrøn sø. Rejsen kan gennemføres året rundt.

Eventyret starter i Bangkok, hvor en af verdens mest spændende og farverige storbyer venter. Her venter et overflødighedshorn af oplevelser med et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener. Vi kommer på opdagelse med longtail-båd, og de smukkeste templer besøges. Vi skal også med tuk-tuk rundt i Bangkoks gader, hvor vi smager streetfood. Flere eventyr venter med tog til det sydlige Thailand og med besøg i den frodige regnskov Khao Sok. Her møder vi smukke vandfald, smaragdgrønne søer, en elefant og et flydende hotel. Rejsen fortsætter som en herlig paradis-ferie på smukke Koh Samui, hvor der rigtig bliver tid til at nyde stranden og havet. Hele rejsen slutter med skøn badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin, hvor der er masser af tid til afslapning eller flere oplevelser.

Denne familierejse er fuldt tilrettelagt, så I ikke skal bekymre jer om noget. Vi har inkluderet alt lige fra fly, tog og hoteller til transfer og hurtigbåd til og fra Koh Samui. I Bangkok og Khao Sok har vi følgeskab af vores venlige og imødekommende engelsktalende lokalguider. I Hua Hin har vi fornøjelsen af Bravo Tours’ dansktalende rejseleder.

Saml familien og vennerne og ta’ på denne enestående 17 dages eventyrrejse rundt i Thailand. Det er den perfekte familieferie – ideelt sammensat, så alle aldre får en fantastisk oplevelse.

Udsolgt
Privat familierundrejse i Vietnam
0

Rejs med på en unik og privat rundrejse i Vietnam rundrejse, der er tilpasset familier med børn, så hele familie får en ubeskrivelig oplevelse! Her finder I den perfekte balance mellem ro og store oplevelser. Glæd jer til en Vietnam-rundrejse, som byder på spændende storbyer, fantastisk natur, lokale oplevelser og skøn badeferie i et tropisk paradis med palmer og smukke hvide strande. Vi garanterer store oplevelse for alle aldre.

Vietnam er et overflødighedshorn af sanseindtryk og kontraster, og byder på fantastiske eventyr-oplevelser for hele familien. Glæd jer til masser af oplevelser og sanseindtryk, med masser af tid til afslapning, så alle kan være med.

Rejsen starter i Vietnams storby, Ho Chi Minh City, hvor I kan gå på opdagelse i byens mange spændende markeder og butikker. Tag blandt andet på en udflugt og oplev de verdensberømte Cu Chi tunneler.

I det frodige Mekongdelta skal I på eventyr i den smukke natur med bifloder og kanaler. Her oplever I og kommer helt tæt på de pulserende, flydende markeder med de mange handlende, som sejler på kryds og tværs. Her mærker I også den vietnamesiske landsbykultur, når I bor på en ø midt på Mekong-floden.

På paradis-øen Phu Quoc stikker I fødderne i sandet og nyder solens varme stråler. Her venter en skøn badeferie i lækre bungalow-hytter med en privat, børnevenlig stand med en fantastisk afslappet stemning. Det er her, der bliver tid til både afslapning og nærvær, ligesom der bliver tid til at fordøje de mange oplevelser, som Vietnam byder på.

Kommer snart
Privat rundrejse i Vietnam - fra nord til Syd
0

Tag på en drømmerejse ned gennem Vietnam, og oplev et af Asiens mest farverige og spændende lande fra Nord til Syd. Få et indblik i den specielle vietnamesiske kultur og livsstil, hvor I vil opleve et land fuld af charme, liv, farver og dufte.

Vietnam er et land, som er i en rivende udvikling, og som med sikkerhed er garant for, at I oplever en meget anderledes, spændende kultur, natur og historie. Ikke mindst vil I opleve et imødekommende og smilende folkefærd, trods krig og kolonisering. Historierne er barske, men har taget en smuk drejning, hvor Vietnameserne i dag står med løftede hoveder samlet som ”en befolkning”. Vietnam er kontrasternes land, og der er stor forskel på det nordlige og det sydlige, samt nutid og fortid, men det hele mødes i en skøn forening.

I Hanoi oplever I en af Asiens mest fascinerende storbyer. En hyggelig og grøn by fyldt med parker, søer, templer og smukke, franske huse, kombineret med en hvirvelvind af scootere, biler, cykler og fodgængere i alle retninger. Snus igennem de kontrastfulde gader i de gamle kvarterer og smag nogle af metropolens kulinariske specialiteter. Besøg seværdighederne ved Hoan Kien Søen og tag på udflugt og oplev Ho Chi Minh’s Mausoleum, litteraturens tempel og vanddukketeater.

På det smukke øhav i Halong Bugten oplever I noget af UNESCO’s-verdensarv og et af verdens 7 naturvidundere. Der er eventyrligt smukt i Halong, hvor I ombord på et to-dages cruise med fuld forplejning sejler i et malerisk landskab med mere end 2.000 kalkstenøer, som stiger op fra det smaragdgrønne vand.

I det centrale Vietnam er der afslappende sol- og badeferie i Hoi An, som er en af Vietnams absolut hyggeligste og smukkeste feriebyer. Her finder I strandliv og historisk charme med en afslappet stemning, hyggelige markeder, små butikker og gode restauranter. Gaderne bugner af gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt. Når solen går ned i Hoi An, oplyses gaderne af massevis af farverige lanterner.

I syd oplever I Vietnams største by, Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon. En pulserende by med masser af liv og bevægelse. Her venter alt fra god mad, travle markeder, smuk kolonial arkitektur til skyskrabere. Ho Chi Minh er også udgangspunktet for udflugter til det frodige Mekong Delta med kanaler og flydende markeder, såvel det berømte og enorme Cu Chi tunnelsystem, som blev bygget under Vietnam-krigen.

Glæd jer til en veltilrettelagt, privat rundrejse, hvor fly, transport, hoteller, udvalgte måltider, samt morgenmad er inkluderet. Der vil være engelsktalende lokalguider på udvalgte dage, og med mulighed for tilkøb af flere udflugter. I har her altså muligheden for at lave jeres helt egen eventyrrejse i Vietnam som fx familie eller gruppe med den tryghed, at alt er arrangeret for jer på forhånd. Det er jeres garanti for, at alt går op i en højere enhed, og I rejser hjem med de bedste oplevelser.

Udsolgt
Privat familierundrejse til Bali & Gili-øerne
0

Drømmer du også om et familie-eventyr, som I som familie aldrig glemmer, vil mindes i mange år frem og kan tale om over middagsbordet igen og igen? Så har I fundet den helt rette rejse for hele familien! Ta’ med på familie-eventyr på paradisøerne Bali og Gili, der venter med uforglemmelige oplevelser. Vi har strikket rejseprogrammet sammen, så der er oplevelser for alle aldre, og vi garanterer unikke ferieminder i bagagen.

Glæd jer til et overflødighedshorn af eksotiske oplevelser med ild-dans, vilde delfiner, vulkaner, rismarker, templer, besøg på chokoladefabrik og meget mere. I oplever det hele med en privat guide og chauffør, og alle oplevelser ligger indenfor en overskuelig afstand, så ingen bliver trætte af at køre. Programmet er nøje sammensat, så I selv har mulighed for at bestemme tempoet, og der er masser af tid til både afslapning og afstikkere til egne oplevelser.

På Bali bliver der rig mulighed for skønne oplevelser i abeskoven, cykelture, kokkeskole, vandland, svingture i junglens kæmpe-gynger, besøg på et børnehjem for skildpadder, og en overvældende smuk natur. Det er bare nogle af de mange oplevelser, I som familie kan se frem til.

På bounty-øen, Gili, bor I i smukke villaer lige ved stranden, hvor ø-livet byder på alt, hvad man kan ønske sig af en eksotisk strandferie. Her kan man rigtig nyde livet med krystalklart vand, hvide sandstrande, kokospalmer, og masser af smukke koralrev. Der er barfodsferie med snorkling, dykning, cykling, ridning og paradis-stemning for alle pengene.

De to øer er en del af verdens største ørige, og perfekt til jer, som vil opleve den smukkeste natur, den fineste kultur og de lækreste strande - samtidigt er her trygt og børnevenligt. I Bravo Tours er vi derfor ikke i tvivl: Denne rejse bliver noget helt særligt for hele familien.

14 Nætter 16.230 kr
16.730 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
 • Aalborg (AAL)
Det bedste af Bali - Privat rundrejse
0

Bali er som et levende postkort fyldt med kultur, natur og mystik. Denne rejse tager jer med på et rigtig eventyr helt ind bag facaden, hvor I får det allerbedste af Bali, som bugner med fascinerende oplevelser. Vi er ikke i tvivl - de farverige templer, aktive vulkaner, små landsbyer, de smukkeste vandfald, eksotiske markeder, uberørte regnskove fortryller enhver.

Med udgangspunkt i den charmerende og levende kulturby, Ubud, bor I på et skønt resort, placeret imellem landsby og rismarker. Med jeres helt egen guide, bil og chauffør kommer I rundt og oplever det bedste af Bali – og I bestemmer selv tempoet.

Rundrejsen sluttes af med dejlig badeferie i Sanur, hvor I kan komme helt ned i gear og nyde livet. Her er dagene til ren afslapning på de smukke palmestrande. Vi har valgt vores mest populære hotel i Sanur, Parigata Resort & Spa, til den perfekte afslutning på jeres ferie.

Denne rejse er jeres garanti for den ultimative private oplevelse på Bali, til en overkommelig pris, og den kan gennemføres uanset, om man rejser som en gruppe, familie eller som par. Hele rejsen er sammensat, så I bare skal koncentrere jer om at nyde ferien og alle de guddommelige oplevelser, som Bali byder på. Vi har sørget for det hele: fly, hoteller, guider, oplevelser og transport. Lettere bliver det ikke at få det bedste af Bali!

14 Nætter 15.319 kr
15.819 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
 • Aalborg (AAL)

Del denne side via E-mail