Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Costa Rica

Costa Rica – velkommen til La Pura Vida
Costaricanerne lever efter livsfilosofien La Pura Vida – direkte oversat: det rene eller enkle liv. Og på en rejse til det lille centralamerikanske land spækket med en natur- og dyrerigdom, der får dig til at måbe, er det let at give sig hen til de lokales livsfilosofi.

For midt i Costa Ricas bjergtagende skønhed af frodig natur, eksotiske plantearter og imponerende mangfoldige dyreliv, er det svært ikke at forelske sig hovedkulds i naturens rigdom. Her skræpper farvestrålende papegøjer, vulkanerne knejser majestætisk mod himlen, floderne bugter sig igennem junglen, og vandfaldene risler lokkende til et brus midt i regnskovens fredfyldte oase.

Her føles stress og jag lysår væk – og erstattet af umiddelbar begejstring over Costa Ricas fantastiske oplevelsesmuligheder!

Når du rejser til Costa Rica, kan du altså roligt finde din oplevelsesglæde frem! Tag fx på vandretur til vulkanen-Arenal. Sejl ad de Amazon-lignende floder i Tortuguero. Eller oplev de eventyrlige tågeskove i Monteverde. Men uanset hvor du begiver dig hen, så husk endelig at have øjnene på stilke. For her lever både havskildpadder, kolibrier, papegøjer og dovendyr – og mange, mange flere spændende dyrearter.

Du kan opleve Costa Rica på vores spændende rundrejse Naturskønne Costa Rica (link til rundrejse). Og her er det gjort nemt for dig at rejse på costaricansk efter devisen La Pura Vida. Du skal nemlig ikke gøre andet end at nyde hele herligheden. Vi har planlagt alt det bedste til dig – lige fra hoteller, fly og transport til de ebdste håndplukkede oplevelser og seværdigheder.

Hovedstad
San José

Indbyggertal
Ca. 4 millioner

Nationaldag
15 september

Tidsforskel
Dansk vintertid: -7 timer
Dansk sommertid: -8 timer

Valuta
Colón (CRC)

Klima
Tropisk klima med forholdsvis små temperaturforskelle i løbet af året. Der findes lokale temperaturforskelle afhængigt af, hvor højt over havets overflade man befinder sig. I lavlandet ligger temperaturen på mellem 20 og 30 grader, men temperaturen i bjerområdet som Monteverde sniger sig ned til ca. 10 grader. Landet har to årstider: den tørre sæson (fra december til april) og den våde, frodige sæson (fra maj til november). Stillehavskysten har et tørrere og varmere klima end den caribiske side. I provinsen Guanacaste mod nordvest varer den tørre sæson fra november til april og dermed flere uger længere end i det øvrige Costa Rica.

Rundrejser i Costa Rica

Naturskønne Costa Rica
0

På denne fantastiske rundrejse igennem Costa Ricas mageløse natur og mangfoldige dyreliv sejler vi på Tortugueros Amazon-lignende floder, der flyder hele vejen til Caribien. Ved den mægtige Arenal-vulkan slapper vi af i de varme kilder. Og på en fortryllende vandretur i Monteverde fascineres vi af de frodige og eventyrlige tågeskove.

Der venter altså kort sagt en mageløs rejse igennem det lille centralamerikanske land med den enorme naturrigdom. Vi vandrer også igennem Tortugueros tropiske skove, hvor vi kigger efter aber, firben og farverige fugle i trækronerne. Vi fortsætter med at komme helt tæt på landets utrolige dyreliv, når vi besøger Sea Turtle Conservancy, hvor man beskytter havskildpadderne, der lever i området. Og de farvestrålende kolibrier flasker lystigt, når vi besøger en kolibrihave.

Rejsen rundes af med bekymringsfri afslapning i Tambor direkte ud til Stillehavet.

Hele rejsen er med skandinavisktalende rejseleder, og vi får selskab af en engelsktalende rejseleder på flere af vores udflugter. Du kan se frem til en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse, som du endda også kan sætte dit eget præg på. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe en udflugtspakke med hele tre spændende udflugter til bl.a. Arenal-vulkanen, en kaffeplantage i Monteverde og en aftenvandretur i Monteverde.

 

14 Nætter 22.998 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)

Del denne side via E-mail