Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Thailands floder og mystik - med badeferie i Hua Hin

0
Kommer snart Se lignende rundrejser

Thailands mystiske floder og vandveje danner rammerne om denne fortryllende rundrejse, som starter i den moderne metropol Bangkok, hvor vi oplever storbyen på tæt hold langs med livsnerven Chaya Praya-floden. Her venter et sandt overflødighedshorn af oplevelser med et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener. Vi kommer på opdagelse i storbyen og skal blandt andet med longtail-båd ud på floden og sidekanalerne, som besidder en helt speciel charme. Her oplever du unikt, lokalt liv, men også templer så imponerende, at du knapt tror dine egne øjne.

Hovedstadens storbyindtryk vil hurtigt stå i stor kontrast, når vi oplever den smukke natur i Kanchanaburi, som byder på mystiske floder, høje bjerge, tætpakket jungle og ikke mindst suset fra historien om 2. verdenskrig ved Kwai-floden. Det er også ved Kwai-floden, at vi skal overnatte på et af Thailands absolut bedste flydende hoteller – i en vaskeægte luksus-villa. Her nyder vi livet i hele tre dage og oplever højdepunkter som Broen Over floden Kwai, Dødens Jernbane, Mon-stamme landsby og meget mere.

Rejsen går videre til Thailands største flydende marked, Damnoen Saduak, hvor vi kommer rundt med robåde og kan gøre en god handel på vandet. Hele eventyret sluttes af med manér, når vi kommer til den kongelige ferieby Hua Hin, hvor vi nyder 11 dages skøn og afslappende badeferie.

Rundrejsen er nøje sammensat, så der er en ideel balance af oplevelser, afslapning og tid til egne oplevelser. Ingen af rundrejsedagene er presset sammen til, at vi skal nå en masse på ingen tid. Vi står samtidigt garant for, at du vil komme hjem med bagagen fuld af store oplevelser. Rejsen gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer, og er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser og lækre måltider inkluderet.

OBS!
Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i dobbeltværelser med opredning, familieværelse eller 2 sammenhængende værelser.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Byrundtur med longtail-båd i Bangkok
 • Besøg ved kongepaladset Grand Palace
 • Flydende ophold i Sai Yok Nationalpark
 • Togtur med Dødens Jernbane
 • Krigshistorie ved Floden Kwai
 • Besøg hos Mon-bjergstamme
 • Det flydende marked Damnoen Saduak
 • Afsluttende badeferie på Hilton Hua Hin med havudsigt
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse til Thailand
Afrejse til Thailand

Vi sætter kursen mod Thailand fra enten Billund eller København med ankomst i Bangkok. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på din egen skærm og konsol hele vejen.

Dag 2
Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok

Vi ankommer til Bangkok Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til vores hyggelige hotel i centrum af byen, Hotel Bossotel. Hotellet har den ideelle placering tæt på alle Bangkoks seværdigheder og samtidig tæt ved Bangkoks livsnerve, Chao Phraya-floden.

Vi tjekker ind på vores hotel i Bangkok, hvor resten af formiddagen er fri til afslapning. Der er desuden masser af shoppingscentre og livlige markeder, hvor du kan starte rejsen med en god handel. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder viser gerne flere af byens største seværdigheder frem. Og om eftermiddagen arrangeres en let gåtur rundt i Bangkoks gader.

Om aftenen spiser vi en herlig velkomstmiddag tæt ved hotellet, hvor vi skal have masser af lækre retter fra det thailandske køkken. Så er vi rigtigt ankommet til Bangkok.

Vi overnatter på Bossotel i Bangkok.

Dag 3
Storbyoplevelser i Bangkok
Storbyoplevelser i Bangkok

I dag skal vi opleve Bangkok på den helt rigtige måde – med longtail-båd sejler vi op ad floden, hvor vi oplever, hvorfor Bangkok engang var kendt som "Østens Venedig". For her var det enorme flod- og kanalnetværk den foretrukne transportmetode. I dag er mange af kanalerne lavet om til veje, men der findes stadig kanaler, som vi besøger på vores sejltur. Her ser vi, hvordan livet leves langs kanalerne, hvor de lokale bor i huse på stylter. Børnene bader, kvinderne vasker tøj, mændene fisker, og hundene slukker tørsten.

Vi skal selvfølgelig også til den mest kendte attraktion i Thailand, kongepaladset Grand Palace. Tempelområdet er imponerende stort og har huset både kongen og den thailandske regering. Det er også i et af templerne, at vi skal besøge den verdensberømte smaragdbuddha, som er den mest betydningsfulde Buddha-statue i hele Thailand.

Vi er tilbage på vores hotel tidligt på eftermiddagen, hvor resten af dagen og aftenen er til fri afbenyttelse. Om aftenen kan du fx tage op til Lebua Skybar og nyde en drink. Baren ligger under åben himmel på 64. etage med hele byen under sig. Det må bare opleves! Skybaren ligger blot 200 meter fra vores hotel Bossotel i Bangkok og viser byen frem fra sin smukkeste og mest storslåede side.

Vi overnatter på Bossotel i Bangkok.

Dag 4
Krigshistorie i Kanchanaburi og Sai Yok Nationalpark
Krigshistorie i Kanchanaburi og Sai Yok Nationalpark

I dag drager vi videre og tager med Bravo Tours’ bus til byen Kanchanaburi, som ligger ca. 130 km vest for Bangkok. I stor kontrast til Bangkok kommer vi nu til de smukke jungle- og naturområder i bjergene mellem Thailand og Burma. De fleste kender byen Kanchanaburi fra filmen ”Broen over floden Kwai”, der handler om, hvordan japanerne tvang krigsfanger, herunder de allierede soldater, til at bygge Dødens Jernbane. Vi starter ud med at besøge selve broen over floden Kwai og dernæst Thai-Burma Museet og ikke mindst den smukke mindeskirkegård.

Tidligt om eftermiddagen sejler vi med båd og tjekker ind på vores flydende hotel, FloatHouse River Kwai, hvor vi skal bo de næste to nætter. Vores flydende hotel ligger idyllisk ved Kwai Noi-floden i hjertet af Sai Yok Nationalparken, hvor der er den smukkeste natur og jungle. Vi bor i luksuriøse, flydende villaer med direkte udgang til egen træterrasse med liggestole og sofagynge. Her kan vi rigtigt slappe af og nyde floden og de smukke udsigter. Om aftenen arrangeres der traditionel optræden af Mon-stammen, og vi nyder en middag i hotellets flydende restaurant (inkluderet i rejsen).

Inden vi går til ro i vores flydende villaer, så husk at gå ud på terrassen. Stjernehimmelen er helt fantastisk, og omgivelserne med floden og naturen gør det hele helt eventyrligt. Velkommen og sov godt på selveste Kwai-floden!

Vi overnatter i flydende villa på FloatHouse River Kwai.

Dag 5
Afslapning på floden Kwai og mulighed for sejltur til vandfald
Afslapning på floden Kwai og mulighed for sejltur til vandfald

Dagen er hovedsageligt fri til afslapning. Nyd livet på din flodterrasse med en kølig drik, læs en god bog, eller slap af med en herlig gang massage. Har du lyst til flere oplevelser i området, så er der masser at give sig til. Tag fx på spændende udflugter til det smukke Erawan-vandfald, lava-grotterne eller Hellfire Pass.

Ved frokosttid arrangerer Bravo Tours’ rejseleder en sejltur med en stor flåde på floden. Ombord nyder vi en herlig frokost (inkluderet), imens vi betages af floden og naturen. Vi sejler desuden ind under et smukt vandfald langs floden, hvor det er muligt at få et forfriskende dyp. Vi besøger også et Mon-samfund, som bor i små landsbyer langs floden.

Om aftenen runder vi en dejlig dag på floden af med en middag (inkluderet) i hotellets flydende restaurant.

Vi overnatter i flydende villa på FloatHouse River Kwai.

Dag 6
Togtur med Dødens Jernbane og sejltur til det flydende marked Damnoen Saduak
Togtur med Dødens Jernbane og sejltur til det flydende marked Damnoen Saduak

Efter morgenmaden tjekker vi ud og drager videre på nye eventyr. Vi skal nemlig på en meget speciel togrejse – på sporet af Dødens Jernbane. Her griber Thailands historiske vingesus os, når vi med sneglefart bumler afsted på et stykke af den 416 km lange jernbane, der blev bygget under 2. verdenskrig. Trods den dystre baggrund og historie, så er selve togturen utroligt smuk og tager os igennem naturen og langs Kwai-floderne, inden den sidste smalle passage, hvor en træbro bærer jernbanen langs en bjergskråning. Vi drager herefter sydpå, hvor vi skal opleve Thailands største flydende marked, Damnoen Saduak, som er et levn fra en tidligere æra, hvor sådanne markeder var at finde i hundredvis på deltaets mange småfloder. Med robåd sejler vi ud på det flydende marked, hvor der kan handles og byttes lystigt. En sjov og anderledes oplevelse, som fuldender vores smukke rejse langs Thailands vandveje. Vi spiser frokost (inkluderet), og fra det flydende marked sætter vi nu kursen mod Hua Hin, hvor der venter en dejlig afslappende badeferie – perfekt efter mange spændende oplevelser.

Vi ankommer til Hua Hin tidligt om eftermiddagen og tjekker på det skønne Hilton Hua Hin med havudsigt og morgenmad. Hotellet har den perfekte beliggenhed direkte på stranden midt i byen.

Dag 7-15
Badeferie i Hua Hin
Badeferie i Hua Hin

De næste ni dage er til fri disposition i skønne Hua Hin, hvor der er fuldt fokus på forkælelse. Tag gerne med på en af de mange udflugter i Hua Hin, eller nyd livet ved de lækre hoteller, swimmingpoolen og stranden. Du kan også få thaimassage – og husk endelig at smage på den gode, lokale mad. Besøg den kongelige togstation, eller oplev haven ved Centara med de mange buske og træer, der er klippet som dyr i naturlig størrelse. Tag til fiskerihavnen, abebjerget eller tempelbyen syd for Hua Hin, hvor du kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel. I centrum af Hua Hin forvandles gaderne hver aften til et stort natmarked, fuld af farver, mennesker og en hyggelig stemning. Tag på shopping efter feriens perfekte souvenir – eller nyd et måltid fra et af gadekøkkenerne, hvor herlige thailandske retter langes over disken til små penge. Du kan også tage på shopping i moderne shoppingcentre og mærkevarebutikker – eller du kan få skræddersyet alt fra kjoler til jakkesæt hos de lokale skræddere. Ja, Hua Hin er spækket med skønne oplevelser, så du kan runde din ferie af på behørig vis. Du kan fx møde vilde elefanter i Kui Buri, opleve nationalparken i Sam Roi Yod eller komme på byrundtur i Hua Hin med tuk-tuk.

Læs meget mere om udflugtsmulighederne i Hua Hin her.

 

Dag 16
Farvel til Hua Hin og afrejse fra Bangkok
Farvel til Hua Hin og afrejse fra Bangkok

Vi vågner op til vores sidste dag i Hua Hin – men med drømmen om vores mange store oplevelser i Thailand intakt. Vi tjekker ud fra vores valgte hotel og kører sidst på eftermiddagen til lufthavnen i Bangkok.

Dag 17
Hjemkomst til Danmark
Hjemkomst til Danmark

Vi lander i Danmark – med ankomst i enten København, Aalborg eller Billund. Bagagen har vi fyldt med masser af dejlige ferieoplevelser.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse t/r med Turkish Airlines fra København eller Billund til Bangkok med flyskifte i Istanbul
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • 2 nætter på Bossotel Bangkok i Superior værelse inkl. morgenmad
 • 2 nætter på FloatHouse River Kwai
 • 10 nætter på Hilton i Hua Hin med havudsigt og morgenmad
 • I alt 2 frokoster
 • I alt 3 middage
 • Dansktalende rejseleder på rundrejsen fra dag 2 til dag 6
 • Longtail-bådtur på kanalerne i Bangkok
 • Besøg ved kongepaladset Grand Palace
 • Besøg i smaragd-buddhaens tempel
 • Besøg i Thai-Burma Museet
 • Broen over floden Kwai
 • Longtail-bådtur på kanalerne
 • Besøg hos Mon-stamme
 • Mon-stamme danseforestilling
 • Sejltur og badning i vandfald
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Besøg ved det flydende marked Damnoen Saduak
 • Al transport som nævnt i programmet
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Små grupper: 10 -24 deltagere

Dette er ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udflugter som ikke er beskrevet i programmet
 • Drikkepenge – beregn ca. 200 kr.

PDF-PROGRAM

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail