Bali, Lombok og Gili - De guddommelige paradisøer

0

Rejs med til intet mindre end tre guddommelige paradisøer. Vi starter på Bali, der byder på store og spændende oplevelser. Vi kommer tæt på den balinesiske kultur, natur, religion og hverdag på landet. Glæd jer til farverige templer, aktive vulkaner, uberørt regnskov, grønne rismarker, lækre palmestrande og mød en helt igennem fantastisk og smilende befolkning. Det er ikke uden grund, at Bali er en af de mest velbesøgte områder i Indonesien.

Fortsæt rundrejsens oplevelser på Lombok og Gili. Et – om muligt – mere stille, lokalt og autentisk hjørne af Indonesien. Kom tæt på de indfødtes kultur i et spektakulært lokalt og autentisk miljø. Lombok er uden sammenligning indbegrebet af autentisk, indonesisk gæstfrihed med sine venlige landsbyboer og afslappet atmosfære. Det hele suppleres med fantastiske nationalparker, høje bjerg og de smukkeste vandfald.

Slut rundrejsen af ved Gilis knitrende, hvide sandstrande og krystalklare vand. De farverige koraller ud for kysten danner rammerne for et marineliv uden lige – den intet mindre end perfekte afslutning på en guddommelig ferie!

Og husk, bestil din rundrejse til Bali i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3 2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. Den 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

Rejsens højdepunkter
 • 3 guddommelige paradisøer
 • 8 dages rundrejse på Bali
 • 8 dages rundrejse på Gili/Lombok
 • Dansktalende rejseleder
 • Vandretur på risterrasser
 • Cykeltur i Udbud
 • Besøg hos Aga-stammen
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi forlader København eller Billund og flyver mod Bali, hvor der venter et hav af spændende oplevelser.

I perioden 28/7 til 20/10 flyver vi fra København med Thai Airways.
I perioden 20/11 til 31/3 flyver vi fra København med Turkish Airlines, og fra Billund med KLM. 

Uanset hvilket selskab du flyver med, er du sikret en behagelig rejse med anerkendte selskaber. Der er selvfølgelig flere måltider og forplejning om bord.

Dag 2
Ankomst til Bali og Kuta
Ankomst til Bali og Kuta

Vi ankommer til Balis lufthavn i Denpasar, hvor vores dansktalende rejseleder venter i ankomsthallen. Vi kører afsted mod hotellet, og oplever hurtigt, at Bali er noget helt anderledes end Danmark, men ganske unik! Balis befolkning er enormt smilende, nysgerrige og meget imødekommende for besøgende.

Selve Bali er en republik, der hører under Indonesien, hvor 95 procent af befolkningen på øen er hinduer og præget af ritualisme og guder.

Vi tjekker ind på vores hotel tæt ved stranden i Kuta. Området er et af Balis største ferieområder med et væld af små, hyggelige butikker og restauranter. Nyd eftermiddagen som du har lyst – om aftenen er der en dejlig velkomstmiddag.

Vi overnatter på Swissbell Hotel Petitengen eller tilsvarende hotel i Kuta.

Dag 3
Templer og risterrasser
Templer og risterrasser

I starter dagen i byen Mengwi, hvor vi besøger det kongelige vandtempel, Taman Ayun. Her hersker en helt speciel ro. Vores dansktalende rejseleder give os indsigt i, hvordan Bali-hinduisme er kendt for sine utallige ritualer, og hvordan det er en stor del af hverdagen.

Videre på vores vej stopper vi og spiser frokost med udsigt til de meget smukke risterasser og plantager. På det lokale marked bliver der virkelig god mulighed for at få indblik i de eksotiske ingredienser, som er en helt naturlig del af hverdagen her. Et lokalt marked er samtidigt det perfekte sted at komme helt tæt på balineserne, som møder os med masser af smil og oprigtig venlighed.

Fremme på vores hotel ved stranden i Pemueterian er det tid til at slappe af og bade ved den smukke strand. Om aftenen er der middag på hotellet.

Vi overnatter på Adi Assri eller tilsvarende hotel i Pemuteran.

Dag 4
Snorkling, landbrug og varme kilder
Snorkling, landbrug og varme kilder

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og nyder formiddagen i ro og mag. Der bliver mulighed for fx at bade og snorkle, så vi også kan opleve, hvor smuk Bali er under havets overflade. Pemueterian er nemlig kendt for at have Balis største og smukkeste koralrev.

Vi nyder en god frokost, inden vi besøger Atlas Pearl Farm og oplever, hvordan perler bliver til. Vi besøger også et landbrug, hvor de dyrker vindruer, inden vi fortsætter til Banjars varme kilder, hvor der er mulighed for at bade.

Om eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, hvor vi slapper af og nyder en god middag.

Vi overnatter på Aneka Lovina eller tilsvarende hotel.

Dag 5
Vilde delfiner, Vandgudens Tempel og Kecak-dans
Vilde delfiner, Vandgudens Tempel og Kecak-dans

Tidligt om morgenen sejler vi ud fra stranden for at se efter vilde delfiner. Store flokke af delfiner finder ofte vej til havet ud for Lovina, og det er altid fascinerende at se disse havdyr springe op ved siden af båden. Området er også kendt for sine smukke udsigter, hvor den ene flotte udsigt bliver afløst af en ny. I området finder vi det berømte Git-Git vandfald, der har et fald på 40 meter.

Videre på vores rejse skal vi til tvillingesøerne, som er en del af det store vulkankrater ved Bratan-søen. Vi besøger det ikoniske Ulan Danu, også kaldet Vandgudens Tempel, og hører mere om områdets kultur, hvor tre religioner lever i harmoni med hinanden.
Turen går videre til hele Balis kunstmekka, Ubud, en hyggelig kunstnerlandsby med en fantastisk atmosfære og pragtfuld natur.

Om aftenen, inden middagen, oplever vi den specielle og berømte kecak-dans, som er en kulturarv med en åndeløs blanding af musik, blændende trancedans og fortryllende historier.
Vi spiser middag på en hyggelig lokal restaurant efter en dag fuld af oplevelser! Overnatning i Ubud.

Vi overnatter på The Evitel eller tilsvarende hotel i Ubud.

Dag 6
Cykeltur og afslapning i Ubud
Cykeltur og afslapning i Ubud

Tidligt kører vi op mod Kintamani-krateret og nyder den flotte udsigt over Batur-vulkanen. Vi starter vores cykeltur gennem små landsbyer i adstadigt tempo med flere stop. På cykel kommer vi tæt på lokalbefolkningen og ser det ”ægte” Bali. Turen går mest nedad og forgår i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Vi slutter af med en god frokost, inden vi vender tilbage til hotellet i Ubud.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Vi overnatter på The Evitel eller tilsvarende hotel i Ubud.

Dag 7
Fridag i Ubud
Fridag i Ubud

Dagen er på egen hånd i Ubud, hvor du fx kan gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge byens berømte marked. Ubud er mest kendt for sit smukke kunsthåndværk, og derfor er her også mange malere, kunstnere og håndværkere, som udstiller side om side. Desuden har filmen “Spis, bed, elsk” i særdeleshed sat Ubud på landkortet,

Gallerierne bugner af smuk kunst på alle mulige måder, og der er exceptionelle træskærere i området. Du kan også besøge abeskoven - et tempelkompleks i junglen, der er berømt for sine mange makakaber, der betragter stedet som deres hjem. Mulighederne er mange – uanset, hvad du vælger, byder Ubud på uforglemmelige ferieminder! Din rejseleder hjælper dig gerne på vej.

Vi overnatter på The Evitel eller tilsvarende hotel i Ubud.

Dag 8
Plantager, risterrasser og afslapning ved stranden
Plantager, risterrasser og afslapning ved stranden

Vi forlader kunstnerbyen Ubud og sætter kursen mod flere fantastiske scenerier. Vi kører på en smuk og snoet vej gennem de risterrasser, der ofte ses på postkort – nu kan du bare selv tage billedet. Vi kommer gennem byerne Selat og Bebandem og tæt på plantagerne ved Selak, der kendes for slangeskindsfrugten. Vi besøger også det smukt beliggende Tirtagangga Vandpalads, inden vi når den hyggelige by Candidasa på det østlige Bali. Vi tjekker ind på vores lækre hotel ved stranden og nyder resten af eftermiddagen i ro og mag. Vi spiser middag på en lokal restaurant.

Vi overnatter på Palm Beach Resort eller tilsvarende hotel i Candidasa.

Dag 9
Lokale stammer, Klungkung kongepalads og Mads Langes grav
Lokale stammer, Klungkung kongepalads og Mads Langes grav

Vi spiser morgenmad og kører herefter af sted for at besøge stammen i Tenganan, som er kendt for at skabe smukke, udskårne kalendere på bambusblade. I byen Klungkung, som var et af de sidste kongedømmer på Bali, ser vi det gamle kongepalads. Vi besøger den gamle højesteret, Kertagosa, der er et af de smukkeste levn fra fortiden. I loftet i den gamle pavillon ser vi de imponerende loftsmalerier, der blandt andet beskriver de grusomme straffe, som fanger led.

Vi slutter rundrejsen af med et besøg ved Mads Langes grav. Han var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. Besøget er en værdig afslutning på turen og rejsen gennem balinesisk kultur, historie og hverdag.

Efter nogle mægtige oplevelser på Bali, tager vi videre på eventyr. Med vores dansktalende rejseleder kører vi til lufthavnen på Bali og flyver til Lombok.

Lombok er en ø, der ligger 32 kilometer øst for Bali. Populært siges det, at Lombok er, som Bali var for 30 år siden – smuk, uspoleret og uberørt. De samme ting gælder nu stadig om Bali, men det er ganske rigtig, Lombok er mindre kendt, og derfor en sand perle!

Vi lander på Lombok og kører til Koeta. Fra første sekund får vi en forsmag på, hvad der venter os – nemlig nogle fantastiske strande!

Vi overnatter på Kuta Indah Hotel eller tilsvarende hotel i Lombok.

Dag 10
Det lokale liv på Lombok
Det lokale liv på Lombok

I dag tager vi på tur rundt på øen og starter med et besøg ved øens største fiskermarked i Tanjung Luar. De lokale kommer til markedet hver morgen med deres fangst, og her sælges alt fra helt almindelige fisk til unikke specialiteter. De fleste fisk bliver solgt på auktion, og når de sidste fisk er solgt, er markedet slut. Vi hilser på de lokale fiskere og ser de sjove fisk, inden vi tager videre til nogle af Lombok’s autentiske landsbyer.

Tæt på det lokale liv, mærker vi, hvordan de egentligt bor og lever på Lombok. Vi kommer kort sagt tæt på det ægte Lombok. Den lille, hyggelige landsby Sukarara er kendt for sit gode håndværk. Her væver næsten alle kvinder, og de lærer det allerede fra barns ben, så de kan blive så gode så mulige. Man kan ikke undgå at blive fascineret, når man ser, hvor dygtige de er!

I landsbyen Penujak bor landets ældste keramikere. Keramik fra Lombok er kendt mange steder i verden, og indbyggerne i Penujak har et ganske særligt forhold til deres kunsthåndværk. Når vi ankommer til landsbyen, kører vi på vejen igennem andre små byer – alle laver keramik, men har hver deres speciale.

Vi fortsætter til landsbyen Sade, hvor en af øens stammer bor. Her lever de stadig i traditionelle træbygninger med bambusvægge og stråtækt tag.

Dagen slutter vi af på bedste vis ved Mawun-stranden. Det krystalklare vand og det fine sand er perfekt til afslapning. Fra bjergene omkring er der en virkelig smuk udsigt over bugten og landskaberne.

Vi overnatter på Kuta Indah Hotel eller tilsvarende hotel i Lombok.

Dag 11
Smukke og imponerende landskaber
Smukke og imponerende landskaber

I dag sætter vi kursen mod Senaru. Et område, der særlig er kendt for sin tur op ad Mount Rinjani, men selv om du ikke er til bjergbestigning, er der meget spændende at opleve i Senaru! Stedet har mange hyggelige, smukke steder og ikke mindst nogen fantastiske vandfald. På vejen gør vi dog et stop ved øens ældste moské, der ligger i byen Bayan. En lille primitiv by, og selvom moskéen er ganske lille, så gemmer den på en ganske unik historie om, hvorfor den ser ud, som den gør.

Efter besøget fortsætter vi til Sendangs smukke vandfald, som vi let kan gå til. Vandfaldene er et absolut must, hvis man besøger Lombok – når vi ankommer, forstår vi let hvorfor! På vej til vandfaldene kører vi gennem Mount Rinjani-nationalpark, der gemmer på uforglemmelig smuk natur.

Dagens sidste stop gør vi i den traditionelle landsby, Sasak. Her er alle husene bygget på traditionel vis – traditioner og byggestil, der stammer fra mange generationer tilbage. Selv om vi er på besøg, fortsætter livet i landsbyen, hvilket giver os et unikt indblik i dagligdagen i Sasak.

Vi overnatter på Puri Saron Senggigi eller tilsvarende hotel i Lombok.

Dag 12
Velkommen til Gili
Velkommen til Gili

I dag er formiddagen til fri disposition – nyd den præcis, som du har lyst. Senere checker vi ud fra hotellet og kører til havnen i Bangsal. Herfra tager en båd til Gili Trawangan, hvor et nyt eventyr sættes i gang!
Gili Trawangang er den største af Gili-øerne og den mest veludviklede af dem alle. Det til trods så foregår alt transport fortsat på cykel eller med hestevogn. Engang var Gili-øerne backpackernes paradis, men det har ændret sig i dag, hvor øerne tiltrækker alle – og det er let at forstå. Her er indbegrebet af skønt! Forestil dig en række enestående strande, krystalklart vand, flot natur og kombiner det hele med de aktiviteter, der kan sættes sammen med de tre ting. Så har du Gili Trawangang.

Velkommen til et af dit livs bedste og smukkeste feriedestinationer!

Vi overnatter på Jambuluwuk Gili Terawangan eller tilsvarende hotel. 

Dag 13-14
Nyd livet på Gili-øerne
Nyd livet på Gili-øerne

Efter en række spændende oplevelser på både Bali og Lombok, kan du nu nyde dagene på Gili præcis, som du har lyst. Gå en tur på stranden, lad tankerne vandre tilbage på en af udflugterne på Bali eller nogle af de mange smilende lokale, vi mødte på Lombok. Er du til flere oplevelser, kan du tage det helt roligt – der er masser at lave på Gili.

Gili byder både på fremragende dykkerforhold, gode snorkelmuligheder med skildpadder og koraler. På den sydlige del af øen finder du perfekte muligheder for både surfer- og kajakoplevelser. På land kan du ride på heste, følge nogle af øens vandreruter i den smukke natur, leje en cykel eller fx lære at lave den lokale mad på kokkeskolen. Der er nok at gå i gang med. 

Vi overnatter på Jambuluwuk Gili Terawangan eller tilsvarende hotel. 

Dag 15
Tilbage til Bali med båd
Tilbage til Bali med båd

Vi forlader smukke Gili med båd og sejler tilbage til Bali, hvor den sidste nat tilbringes i Sanur. Der bliver tid til ren afslapning eller mulighed for at gøre de sidste indkøb i byens butikker. Slut aftenen af med en god afskedsmiddag, hvis du har lyst – for i morgen går rejsen igen mod nord til Danmark.  

Det er også muligt at forlænge med en uges badeferie på Bali. Har du valgt at forlænge med en uges badeferie på Bali tager du videre til dit valgte hotel.

Vi overnatter på Prime Plaza Hotel eller tilsvarende hotel i Sanur.

Dag 16
Nyd dagen på Bali og hjem til Danmark eller forlæng med en uges badeferie
Nyd dagen på Bali og hjem til Danmark eller forlæng med en uges badeferie

Dagen er til fri disposition i Sanur. Tidligt på aftenen kører mod Bali’s Denpasar Lufthavn, hvor der lige inden midnat er afrejse til Danmark. 

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Intet mindre end tre spændende rejsemål blev det til. Vi kom tæt på Balis, Lomboks og Gilis største oplevelser, lokale liv og eventyrlige fortællinger. Vi lander i Danmark – klar til at fortælle om vores livs spændende rejseoplevelser.

Wayan Karang
Rundrejseleder

Wayan Karang er Bravo Tours’ indfødte, dansktalende rejseleder på Bali. I mange år arbejdede han som engelsktalende rejseleder, men i 2008 lærte han dansk og har siden taget vores gæster med storm. For hvem kender Bali bedre end en lokal? Karang er elsket af vores gæster – og foruden både at tale og forstå dansk, så forstår han også dansk humor!

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur
 • Alle danske lufthavnsskatter og afgifter
 • Flere måltider ombord på flyet
 • Alle drikkevarer på flyet
 • Underholdningssystem på flyet
 • Transport, udflugter og entréer ifølge program
 • 8 dages Bali-rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
 • 8 dages rundrejse på Gili/Lombok med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • Alle udflugter og entreer ifølge programmet
 • 6 frokoster på Bali-rundrejsen
 • 6 middage på Bali-rundrejsen
 • Morgenmad på hele rundrejsen
 • Dansktalende rejseleder
 • Snorkeltur
 • Vandfald
 • Vandretur på risterrasser
 • Cykeltur i Ubud
 • Besøg hos Aga-stamme
 • Besøg på Saltfarm
 • Besøg ved Mads Langes grav
 • Tempelbesøg
 • Tanjun Luar Fiskemarked
 • Sukarara, Sasak og Penujak landsbybesøg
 • Mawun stranden
 • Sejltur fra Lombok til Gili
 • Rinjani bjerget
 • Sendang vandfaldene
 • Bayan Moskeen
 • Gili Trawangang
 • Sejltur fra Gili til Bali
 • Alle fly- og bustransporter mellem destinationerne
 • Transport på Bali i egen bus
 • Fly fra Bali til Lombok
 • Transport med egen bus på Lombok
 • Transport med båd fra Lombok til Gili (ca. 30 minutter)
 • Transport med båd fra Gili til Bali (ca. 2,5 time)
 • Transport med bus fra havnen på Bali til hotellet – dag 15

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge - beregn ca. 300 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

PDF-program

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail