Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Bali, Lombok og Gili - De guddommelige paradisøer

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 24 januar 2019 19.398 kr
Se alle afgange

Rejs med til intet mindre end tre guddommelige paradisøer. Vi starter på Bali, der byder på store og spændende oplevelser. Vi kommer tæt på den balinesiske kultur, natur, religion og hverdag på landet. Glæd jer til farverige templer, aktive vulkaner, uberørt regnskov, grønne rismarker, lækre palmestrande og mød en helt igennem fantastisk og smilende befolkning. Det er ikke uden grund, at Bali er en af de mest velbesøgte områder i Indonesien.

Fortsæt rundrejsens oplevelser på Lombok og Gili. Et – om muligt – mere stille, lokalt og autentisk hjørne af Indonesien. Kom tæt på de indfødtes kultur i et spektakulært lokalt og autentisk miljø. Lombok er uden sammenligning indbegrebet af autentisk, indonesisk gæstfrihed med sine venlige landsbyboer og afslappet atmosfære. Det hele suppleres med fantastiske nationalparker, høje bjerg og de smukkeste vandfald.

Slut rundrejsen af ved Gilis knitrende, hvide sandstrande og krystalklare vand. De farverige koraller ud for kysten danner rammerne for et marineliv uden lige – den intet mindre end perfekte afslutning på en guddommelig ferie!

Og husk, bestil din rundrejse til Bali i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • 3 guddommelige paradisøer
 • 7 nætters rundrejse på Bali
 • 7 nætters rundrejse på Gili/Lombok Dansktalende rejseleder
 • Vandretur på risterrasser Cykeltur i Udbud
 • Besøg hos Aga-stammen
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi forlader København eller Billund og flyver mod Bali, hvor spændende oplevelser venter.

Dag 2
Ankomst til Kuta, Bali
Ankomst til Kuta, Bali

Vi ankommer til Bali, hvor vores dansktalende rejseleder venter i ankomsthallen og følger med til hotellet i Kuta, hvor der bliver holdt velkomstmøde.

Dag 3
Templer, tropisk nationalpark og risterrasser i Belimbing
Templer, tropisk nationalpark og risterrasser i Belimbing

Først på dagen besøger vi templet Taman Ayun fra 1600-tallet, hvor man som et af de eneste steder hylder de andre templer. Vi kører videre gennem byen Antosari og fortsætter langs den sydlige kystlinje. I det vestlige hjørne af Bali ser vi den tropiske nationalpark Taman hæve sig højt over de smukke bjerge og modsat den barske og fascinerende kystlinje.

Vi fortsætter vores tur til Belimbing i Tabanan. Denne fredelige landsby er relativt uhørt. Vi går en tur rundt i landsbyen, mens vi indånder den klare luft og ser de utroligt smukke risterrasser. Om eftermiddagen læner vi også tilbage på hotellet med en kop te eller kaffe.

Dag 4
Perler, afslapning og hot springs
Perler, afslapning og hot springs

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og nyder formiddagen i ro og mag. Prøv fx at snorkle og oplev, hvor smuk Bali også er under havets overflade. Vi nyder en god frokost, inden vi besøger Atlas Pearl Farm og oplever, hvordan perler bliver til. Vi besøger også et landbrug, hvor de dyrker vindruer og Banjar Hot Springs, hvor der også er mulighed for at bade. Om eftermiddagen ankommer vi til hotellet Aneka Lovina, hvor vi slapper af og nyder en god middag.

Dag 5
Delfinsafari, krydderier og kecak-dans
Delfinsafari, krydderier og kecak-dans

Tidlig morgen sejler vi ud fra stranden for at se efter delfiner. Store flokke af delfiner finder ofte vej til havet ud for Lovina, og det er altid fascinerende at se disse havdyr springe op i nærheden af båden. Efter turen til havs drager vi østpå gennem små landsbyer og stopper for at tage en forfriskende vandretur gennem risterrasser og kakaoplantager ved Munduk-vandfaldet. Herefter kører vi op i højlandet og skuer ud over tvillingesøerne, som er en del af det store vulkankrater ved Bratan-søen. Måske ser vi vilde aber langs vejen ned i krateret. Efter en god frokost besøger vi Vandgudens Tempel ved søbredden og hører mere om områdets kultur, hvor tre religioner lever i harmoni med hinanden. Så besøger vi krydderimarkedet i Bedugul, hvor vi bl.a. kan købe orkidéfrø og frisk frugt. Turen går videre til hele Balis kunstmekka, Ubud, hvor vi skal bo centralt og derfor kan gå rundt til det meste. Inden middagen om aftenen oplever vi den specielle og berømte kecak-dans.

Dag 6
Bali-by på mountainbike og kunstmarked
Bali-by på mountainbike og kunstmarked

Vi cykler på mountainbikes, som alle kan mestre. Tidligt kører vi op mod Kintamani-krateret og nyder udsigten over Batur-vulkanen i 1.717 meters højde. Efter en forfriskning cykler vi videre gennem små landsbyer i adstadigt tempo med flere stop. Det går mest ned ad bakke. På cykel kommer vi tæt på lokalbefolkningen og ser det ”rigtige” Bali.

Inden vi tager tilbage til hotellet, nyder vi en god frokost. Resten af dagen er på egen hånd i Ubud, hvor du fx kan gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge byens berømte marked.

Dag 7
Bjergkloster, rismarker og vandpalads
Bjergkloster, rismarker og vandpalads

Vi sætter kurs mod flere fantastiske scenerier på øen. Vi besøger det største tempel i området, Pura Kehen, der er et terrasseanlagt bjergkloster og desuden Banglis bytempel.

Så kører vi videre på en smuk og snoet vej gennem de risterrasser, der ofte ses på postkort. Tag selv billedet. Vi kommer gennem byerne Selat og Bebandem og tæt på plantagerne ved Selak, der kendes for slangeskindsfrugten. Vi besøger også det smukt beliggende Tirtagangga Vandpalads, inden vi når den hyggelige by Candidasa på det østlige Bali. Vi tjekker ind på hotellet, og resten af eftermiddagen nyder vi den dejlige havudsigt og den skønt beliggende pool.

Dag 8
Aga-stamme og kongepalads
Aga-stamme og kongepalads

Vi spiser morgenmad og kører herefter af sted for at besøge Aga-stammen i Tenganan. Den er især kendt for at skabe smukke, udskårne kalendere på lontar-/bambusblade og sine flotte dobbelt-ikatvævninger. På vej retur mod Sanur besøger vi en af de mange saltfarme, hvor der produceres havsalt til eget forbrug og eksport. I byen Klungkung, der var et af de sidste kongedømmer på Bali, ser vi det gamle kongepalads. Vi besøger den gamle højesteret, Kertagosa, der er et af de smukkeste levn fra fortiden. I loftet i den gamle pavillon ser vi de imponerende loftmalerier, der blandt andet beskriver de grusomme straffe, som fanger led før i tiden.

Inden vi ankommer til hotellet i Sanur, besøger vi  Mads Langes grav. Han var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. 2007 var 200-året for Langes fødsel i Rudkøbing på Langeland. Besøget er en værdig afslutning på vores rejse rundt på Bali gennem balinesisk kultur, historie og hverdag. Sidst på eftermiddagen kommer vi til hotellet i Sanur, hvor der bliver tid til at slappe af, inden vores eventyr fortsætter til Lombok og Gili.

Dag 9
Videre til Lombok
Videre til Lombok

Efter nogle mægtige oplevelser på Bali, tager vi videre på eventyr. Med vores dansktalende rejseleder kører vi til lufthavnen på Bali og flyver til Lombok.

Lombok er en ø, der ligger 32 kilometer øst for Bali. Populært siges det, at Lombok er, som Bali var for 30 år siden – smuk, uspoleret og uberørt. De samme ting gælder nu stadig om Bali, men det er ganske rigtig, Lombok er mindre kendt, og derfor en sand perle!

Vi lander på Lombok og kører til Koeta. Fra første sekund får vi en forsmag på, hvad der venter os – nemlig nogle fantastiske strande!

Resten af dagen er til fri disposition. Det er oplagt at tilbringe resten af dagen ved de dejlige strande, så vi er klar til de næste dage, der bliver fuld af flere spændende oplevelser.

Dag 10
Det lokale liv på Lombok
Det lokale liv på Lombok

I dag tager vi på tur rundt på øen og starter med et besøg ved øens største fiskermarked i Tanjung Luar. De lokale kommer til markedet hver morgen med deres fangst, og her sælges alt fra helt almindelige fisk til unikke specialiteter. De fleste fisk bliver solgt på auktion, og når de sidste fisk er solgt, er markedet slut. Vi hilser på de lokale fiskere og ser de sjove fisk, inden vi tager videre til nogle af Lombok’s autentiske landsbyer.

Tæt på det lokale liv, mærker vi, hvordan de egentligt bor og lever på Lombok. Vi kommer kort sagt tæt på det ægte Lombok. Den lille, hyggelige landsby Sukarara er kendt for sit gode håndværk. Her væver næsten alle kvinder, og de lærer det allerede fra barns ben, så de kan blive så gode så mulige. Man kan ikke undgå at blive fascineret, når man ser, hvor dygtige de er!

I landsbyen Penujak bor landets ældste keramikere. Keramik fra Lombok er kendt mange steder i verden, og indbyggerne i Penujak har et ganske særligt forhold til deres kunsthåndværk. Når vi ankommer til landsbyen, kører vi på vejen igennem andre små byer – alle laver keramik, men har hver deres speciale.

Vi fortsætter til landsbyen Sade, hvor en af øens stammer bor. Her lever de stadig i traditionelle træbygninger med bambusvægge og stråtækt tag.

Dagen slutter vi af på bedste vis ved Mawun-stranden. Det krystalklare vand og det fine sand er perfekt til afslapning. Fra bjergene omkring er der en virkelig smuk udsigt over bugten og landskaberne.

Dag 11
Smukke og imponerende landskaber
Smukke og imponerende landskaber

I dag sætter vi kursen mod Senaru. Et område, der særlig er kendt for sin tur op ad Mount Rinjani, men selv om du ikke er til bjergbestigning, er der meget spændende at opleve i Senaru! Stedet har mange hyggelige, smukke steder og ikke mindst nogen fantastiske vandfald. På vejen gør vi dog et stop ved øens ældste moské, der ligger i byen Bayan. En lille primitiv by, og selvom moskéen er ganske lille, så gemmer den på en ganske unik historie om, hvorfor den ser ud, som den gør.

Efter besøget fortsætter vi til Sendangs smukke vandfald, som vi let kan gå til. Vandfaldene er et absolut must, hvis man besøger Lombok – når vi ankommer, forstår vi let hvorfor! På vej til vandfaldene kører vi gennem Mount Rinjani-nationalpark, der gemmer på uforglemmelig smuk natur.
Dagens sidste stop gør vi i den traditionelle landsby, Sasak. Her er alle husene bygget på traditionel vis – traditioner og byggestil, der stammer fra mange generationer tilbage. Selv om vi er på besøg, fortsætter livet i landsbyen, hvilket giver os et unikt indblik i dagligdagen i Sasak.

Dag 12
Velkommen til Gili
Velkommen til Gili

I dag er formiddagen til fri disposition – nyd den præcis, som du har lyst. Senere checker vi ud fra hotellet og kører til havnen i Bangsal. Herfra tager en båd til Gili Trawangan, hvor et nyt eventyr sættes i gang!
Gili Trawangang er den største af Gili-øerne og den mest veludviklede af dem alle. Det til trods så foregår alt transport fortsat på cykel eller med hestevogn. Engang var Gili-øerne backpackernes paradis, men det har ændret sig i dag, hvor øerne tiltrækker alle – og det er let at forstå. Her er indbegrebet af skønt! Forestil dig en række enestående strande, krystalklart vand, flot natur og kombiner det hele med de aktiviteter, der kan sættes sammen med de tre ting. Så har du Gili Trawangang.

Velkommen til et af de livs bedste og smukkeste feriedestinationer!

Dag 13-14
Nyd livet på Gili-øerne
Nyd livet på Gili-øerne

Efter en række spændende oplevelser på både Bali og Lombok, kan du nu nyde dagene på Gili præcis, som du har lyst. Gå en tur på stranden, lad tankerne vandre tilbage på en af udflugterne på Bali eller nogle af de mange smilende lokale, vi mødte på Lombok. Er du til flere oplevelser, kan du tage det helt roligt – der er masser at lave på Gili.

Gili byder både på fremragende dykkerforhold, gode snorkelmuligheder med skildpadder og koraler. På den sydlige del af øen finder du perfekte muligheder for både surfer- og kajakoplevelser. På land kan du ride på heste, følge nogle af øens vandreruter i den smukke natur, leje en cykel eller fx lære at lave den lokale mad på kokkeskolen. Der er nok at gå i gang med. 

Dag 15
Tilbage til Bali med båd
Tilbage til Bali med båd

Vi forlader smukke Gili med båd og sejler tilbage til Bali, hvor den sidste nat tilbringes i Sanur. Der bliver tid til ren afslapning eller mulighed for at gøre de sidste indkøb i byens butikker. Slut aftenen af med en god afskedsmiddag, hvis du har lyst – for i morgen går rejsen igen mod nord til Danmark.  

Dag 16
Nyd dagen på Bali og hjem til Danmark
Nyd dagen på Bali og hjem til Danmark

Dagen er til fri disposition i Sanur. Tidligt på aftenen kører mod Bali’s Denpasar Lufthavn, hvor der lige inden midnat er afrejse til Danmark.

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Intet mindre end tre spændende rejsemål blev det til. Vi kom tæt på Balis, Lomboks og Gilis største oplevelser, lokale liv og eventyrlige fortællinger. Vi lander i Danmark – klar til at fortælle om vores livs spændende rejseoplevelser.

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur Billund og København – flyselskab afhænger af afrejsedato.
 • Flere måltider ombord på flyet
 • Gratis drikkevarer om bord på flyet
 • 7 nætters rundrejse på Bali med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • 7 nætters rundrejse på Gili/Lombok med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • Dansktalende rejseleder
 • Alle udflugter og entreer ifølge programmet
 • Alle fly- og bustransporter mellem destinationerne
 • Morgenmad på Lombok og Gili
 • Fuldpension på Bali-rundrejsen fra dag 2 – til frokost dag 9
 • Snorkeltur
 • Vandfald
 • Vandretur på risterrasser
 • Cykeltur i Ubud
 • Besøg hos Aga-stamme
 • Besøg på Saltfarm
 • Besøg ved Mads Langes grav
 • Tempelbesøg
 • Tanjun Luar Fiskemarked
 • Sukarara, Sasak og Penujak landsbybesøg
 • Mawun stranden
 • Sejltur fra Lombok til Gili
 • Rinjani bjerget
 • Sendang vandfaldene
 • Bayan Moskeen
 • Gili Trawangang
 • Sejltur fra Gili til Bali
 • Transport på Bali i egen bus
 • Fly fra Bali til Lombok
 • Transport med egen bus på Lombok
 • Transport med båd fra Lombok til Gili (ca. 30 minutter)
 • Transport med båd fra Gili til Bali (ca. 2,5 time)
 • Transport med bus fra havnen på Bali til hotellet – dag 15

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge - beregn ca. 300 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

PDF-program

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail