Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Hoi An

Om Hoi An

Hoi An – Vietnams hyggeligste og smukkeste ferieby
I Bravo Tours er vi ikke i tvivl: Hoi An er Vietnams absolut hyggeligste og smukkeste ferieby. Når du går gennem de lanternefyldte gader, besøger et af de mange markeder eller den gamle bydel, er vi helt sikre på, at du forstår os. Rejs med – Hoi An er ganske særlig!

Malerisk og fuld af forunderligheder
Hoi An betager selv den mest kræsne feriegæst. Byen ligger ca. 30 km syd for Danang og bærer på en lang og spændende historie. Her kan du opleve templer fra det tidligere kongedømme, hyggelige stræder, små caféer og ikke mindst et hyggeligt havneområde, der bærer præg af et væld af kulturer. I sin storhedstid ankom der nemlig både japanske, kinesiske, portugisiske og hollandske skibe til området, og de har alle sat sit eget præg på byen.

Det første, der betager de fleste, er dog hverken historien eller kulturen – det er de mange lanterner, der hænger overalt. De skaber en helt særlig og unik stemning, som er få feriebyer forundt. Det er ikke uden grund, at mange danskere har givet byen tilnavnet ”Skagen” – for det er Vietnams svar på en af vores egne absolutte ferieperler.

Ren afslapning og masser af oplevelser
Men det er ikke kun historien og kulturen, der gør Hoi An ganske unik. Her finder du også den fineste kombination af masser af oplevelser og smukke strande til ren afslapning. Sandet er fint og vandet klart – hvad mere kan man forlange til en perfekt badeferie? Og er du til oplevelser på ferien, så kombinerer du det let i Hoi An: Hop på cyklen og sus en tur gennem de smukkeste rismarker, tag på snorkeltur og oplev byen under havoverfladen eller gå på byrundtur i den gamle bydel. Du kan også tage med på landet og dyrke yoga, mens du nyder de flotteste udsigter over endeløse rismarker. Valget er dit!

Et fantastisk prisniveau
Endnu mere fantastisk er det, at du får det hele til det halve i Vietnam – og her sammenligner vi endda med f.eks. Thailand. For når vi søger mod Østen og Thailand og drømmer om restaurantoplevelser for få penge, så kan du skære yderligere op til halvdel af prisen i Vietnam. Det er ganske enkelt meget billigt at leve i Hoi An. Det gør kun oplevelsen endnu bedre!

Perfekt – både sommer og vinter
Drømmer du om solrige dage ved stranden, skal du besøge Hoi An om sommeren fra juni-august, eller vinteren fra januar til april. Her er vejret og havet bedst, og det sikrer dig den bedste ferie - din ferieglæde er vores ansvar!

Find din rejse til Hoi An

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 6
  • 13

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed