Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Voksenhotel
 • All Inclusive
 • Tæt på stranden
 • Masser af faciliteter
 • Dejlige poolområder
Udsolgt

Side Alegria Hotel & Spa

4
Her får du
 • Voksenhotel
 • All Inclusive
 • Tæt på stranden
 • Masser af faciliteter
 • Dejlige poolområder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Side Alegria Hotel & Spa

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Kun voksne
 • Pool

Dejligt voksenhotel tæt på stranden med masser af faciliteter
Det skønne All Inclusive hotel Side Alegria Hotel & Spa er beliggende i det vestlige Side i Kumköy-området. Her bor du tæt på den dejlige sandstrand og har masser af gode faciliteter lige ved hånden.

På Side Alegria Hotel & Spa finder du to dejlige poolområder, omgivet af grønne områder, der giver en hyggelig og afslappende atmosfære. Her har du rig mulighed for at tage en forfriskende dukkert i vandet eller nyde solens varme stråler fra solstolene, imens du får dig en kold drink.

Brug også nogle af dine dage på hotellets private strandafsnit med solbadning og hygge, eller gå en hyggelig aftentur langs strandkanten og oplev solen gå ned over havet. På stranden er der masser af solstole og parasoller, som du frit kan benytte dig af, og herudover er der også en strandbar, hvor du kan nyde lækre drikkevarer.

Udover poolområdet, tilbyder Side Alegria Hotel & Spa tilbyder et vælg af gode faciliteter og aktiviteter. Du kan fx spille billiard eller bordtennis eller træne i fitnessrummet. I dag- og aftentimerne arrangeres der forskellige former for underholdning i form af live shows, fitnessaktiviteter ved poolen og meget mere. Trænger du til lidt ekstra forkælelse, kan du benytte dig af hotellets flotte spa-område, der bl.a. inkluderer et dampbad, sauna og jacuzzi samt en indendørs pool (kun åben i vintermånederne). Du kan også nyde en afslappende massage- eller skønhedsbehandling (mod betaling), hvis du ønsker dette.

Der er hovedrestaurant på hotellet med både indendørs og udendørs siddemuligheder. (tyrkisk og international mad). Der findes to ala carte restauranter (italiensk og osmansk), men disse er ikke inkluderet i All Inclusive. Der findes flere forskellige barer på hotellet.

Side Alegria Hotel & Spa tilbyder desuden gode spisefaciliteter, hvor du både kan sidde indenfor og udendørs, hvis du vil nyde de smukke omgivelser, imens dine måltider serveres i hovedrestauranten. Hotellet har også to a la carte-restauranter, der serverer italienske og osmanske retter og specialiteter (ikke inkluderet i All Inclusive), og herudover er der flere forskellige barer, hvis du har lyst til en drink eller snack i løbet af dagen.

Sådan bor I
På Side Alegria Hotel & Spa kan du bo på dobbeltværelser eller i suiter.

Dobbeltværelse
Fine dobbeltværelser med egen balkon/terrasse og udsigt til omgivelserne. Værelserne er indrettet med TV, telefon, minibar (uden indhold), aircondition (gratis), safebox (ca. 14 Euro per uge) og hårtørrer. Du kan maks. bo tre 3 voksne i værelserne, som ligger i hovedbygningen. Du kan også bo i værelser med delvis havudsigt eller hel havudsigt.

Suite  
Suite med egen balkon/terrasse og delvis havudsigt. Suiterne er indrettet ligesom hotellets dobbeltværelser, dog er de mere rummelige. Der kan maks. bo to personer i suiterne.

Pension
Opholdet på Side Alegria Hotel & Spa er med All Inclusive.

Mere om Side Alegria Hotel & Spa
Du kan gratis låne håndklæde til pool og strand, dog skal der lægges et depositum. Handicapværelser findes og er på forespørgsel. Bemærk, at man skal ned af trapper for at komme til poolområdet og derfor er det ikke muligt at køre derned med kørestol.

Om hotellet
Afstand til centrum 3 km, Side
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 297
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1999
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Handicap-venligt Nej
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Adresse:
Side Alegria Hotel & Spa
Kumköy Mevkii. P.k. 109
Tlf: 0090 2427560707

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad: Kl. 07.30 - 09.30
Sen morgenmad: Kl. 09.30 – 10.00
Frokost: Kl. 12.30 - 14.00
Aftensmad: Kl. 18.00 - 20.00

Alle måltiderne serveres fra stor buffet i hovedrestauranten. Vær opmærksom på, at der ikke serveres svinekød, og at det ikke er tilladt at have badetøj på i restauranten.

Mellemmåltider:
Kl. 16.30 – 17.00: Eftermiddagskaffe
Kl. 22.30 – 23.00: Aftensnack

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer + enkelte internationale mærker, som f.eks. sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te.

Drikkevarer i strandbaren er også inkluderet i All Inclusive-konceptet. Af alkoholiske drikke kan der kun tilbydes øl i strandbaren.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail