Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Overdådig Ultra All Inclusive døgnet rundt
 • Underholdning for store og små
 • Børnepool med vandrutsjebaner
 • Egen strand med badebro med plateau
 • Luksuriøst spa
Udsolgt

Kirman Sidera Luxury & Spa

5
Her får du
 • Overdådig Ultra All Inclusive døgnet rundt
 • Underholdning for store og små
 • Børnepool med vandrutsjebaner
 • Egen strand med badebro med plateau
 • Luksuriøst spa
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Kirman Sidera Luxury & Spa

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane
 • Wellness

Overdådigt resort med Ultra All Inclusive

På Kirman Sidera Luxury & Spa mellem Side og Alanya kommer du ikke til at mangle noget! Her er alt, hvad du overhovedet kunne drømme om – og mere til. Du bor med Ultra All Inclusive hele døgnet rundt og på hotellet venter underholdning til både store og små. Alt i alt er der lagt op til en ferie, du aldrig glemmer!

Hotellet har hele fem forskellige pools, heriblandt en børnepool og en pool med fem store vandrutsjebaner. Så der er noget at give sig i kast med, hvis man godt kan lide fart og vandsjov. Er du mere til solbadning, kan du slænge dig på en af de mange liggestole i området med en god bog eller med din yndlingsmusik i ørene og nyde en afslappende stunde. Hotellet arrangerer desuden sjov underholdning ved poolkanten.

Vil du have sand mellem tæerne og et dyp i det helt store saltvandsbassin, ligger stranden lige ved foden af hotellet. Faktisk råder hotellet over en strækning på 200 m, hvor du kan tørre dig efter dyppet på en af de mange gratis liggestole. Der er også en stor badebro med plateau for enden, hvor du kan ligge med 360 graders havudsigt. På stranden og på plateauet vil hotellets tjenere servere et stort udvalg af både snacks og drinks.

På Kirman Sidera Luxury & Spa er der et bred udvalg af sportsaktiviteter til rådighed. Det være sig alt lige fra et veludstyret fitnessrum til bordtennis. Så uanset om du er til yoga, boksning eller vandpolo, skal du nok kunne finde en aktivitetsmulighed, der giver dig smil på læben og sved på panden. Ovenpå al den fysiske udfoldelse er et besøg i hotellets luksuriøse spaafdeling helt sikkert tiltrængt. Her finder du både tyrkisk bad, sauna og indendørs pool, og du kan få diverse skønhedsbehandlinger mod gebyr.

På hotellet bliver der kræset lidt ekstra for de mindste gæster med international børneklub, fri adgang til spillerummet mellem kl. 12 og kl. 22, børnepools og en helt særlig børnemenu med alle favoritterne.

Med Ultra All Inclusive er du aldrig langt væk fra din næste snack eller forfriskning. Med syv barer og fire restauranter er du sikker på, at der altid er energi nok til at udforske hotellets mange fantastiske faciliteter.

Sådan bor du på Kirman Sidera Luxury & Spa
Alle værelser er med separat bad/toilet med bruseniche, toiletartikler, badekåbe- og tøfler. Værelserne er desuden indrettet med satellit TV, safebox, minibar med daglig genopfyldning af øl, vand, sodavand, chokolade og chips, te- og kaffefaciliteter, telefon, aircondition, gratis WiFi samt pudemenu. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse og skrå havudsigt. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse. Der kan bo op til to voksne og to børn på værelset.

Dobbeltværelse med terrasse, skrå havudsigt og jacuzzi: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen terrasse og skrå havudsigt. Værelserne er indrettet med jacuzzi på terrassen. Der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

Dobbeltværelse med terrasse, havudsigt og jacuzzi: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med jacuzzi på terrassen. Der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

Familieværelse balkon/terrasse - 1 værelse: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt to enkeltmandsseng. Der kan bo op til fem personer på værelset, heraf maks. fire voksne.

Familieværelse balkon/terrasse - 2 værelser: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt to enkeltmandsseng. Der kan bo op til fem personer på værelset, heraf maks. fire voksne.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive Ultra.

Mere om Kirman Sidera Luxury & Spa
I spaen kan du mod gebyr få massage, scrub-skum, hud- og hårpleje og besøge frisøren. 

Hotellets badebro og tilhørende plateau kan være lukket, hvis vejret ikke tillader ophold herpå. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 1,6 km
Afstand til hæveautomat 200
Afstand til lokalt centrum 200 m
Afstand til lufthavn 90 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 410
Babyseng Ja
Bar Ja
Billardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1998
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, gratis
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring Ja
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Vandsport Ja, mod gebyr
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

Okurcular Mh. Alparslan Türkes Bul. No: 273

07415, Alanya

Tyrkiet


Tlf.: 0090 527 53 53

All Inclusive Ultra

All Inclusive Ultra

Måltider
Dagens måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant i nedenstående tidsrum:

Morgenmad kl. 07.00-10.00
Sen morgenmad kl. 10.00-10.30
Søndagsbrunch kl. 10.30-14.30 (kun om søndagen)
Frokost kl. 12.30-14.30
Sen frokost kl. 14.00-16.00
Aftensmad og børnebuffet kl. 18.30-21-00

Desuden kan du spise én gang i en af hotellernes tre a la carte restauranter, der alle er åbne kl. 19.00-21.00.

Mellemmåltider
Hotellet har fire snackbarer, der serverer både søde og salt snacks i form af kager, chips, brød og is i nedenstående tidsrum:

Lobby Patisserie kl. 10.00-18.30
Snackbar kl. 12.00-16.00
Ishjørnet kl. 10.00-23.00
Gozleme (tyrkisk fladbrød) kl. 12.00-16.00

Drikkevarer
Foruden i hovedrestauranten har hotellet fire barer fordelt rundt, så du aldrig er langt væk fra en forfriskning. Inkluderet er friskpresset juice til morgenmaden, vand, sodavand, vin, mousserende vin, øl, ikkealkoholiske drikke, iskaffe, et stort udvalg af alkohol, likører, cocktails, te og kaffe. De forskellige barer har åbent for servering i nedenstående tidsrum:

Lobbybar: Døgnåbent
Poolbar kl. 10.00-24.00
Strandbar kl. 10.00-23.00
Discobar kl. 23.00-02.00

Bemærk: Premium drinks er ikke inkluderet. Hotellet kan desuden ændre i Ultra All Inclusive-programmet uden yderligere varsel.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail