Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 24 timers All Inclusive
 • Ferie direkte på stranden
 • 6 poolområder
 • Vandrutsjebaner
Udsolgt

Kirman Arycanda De Luxe

5
Her får du
 • 24 timers All Inclusive
 • Ferie direkte på stranden
 • 6 poolområder
 • Vandrutsjebaner
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Kirman Arycanda De Luxe

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane
 • Wellness

24-timers Ultra All Inclusive direkte på stranden
Kirman Arycanda De Luxe er et luksushotel direkte på stranden mellem Side og Alanya. Her får du Ultra All Inclusive med servering 24 timer i døgnet samt aktiviteter for alle aldre, pools til ethvert humør, vandrutsjebaner og med garanti en uforglemmelig ferie for hele familien.

På hotellet får du ikke mindre end seks poolområder herunder er den største swimmingpool hele 1.200 m2. Dertil er der en børnepool, Aqua Tower med tre vandrutsjebaner, Grand Pool med fem rutsjebaner, en jacuzzipool og en indendørs pool i forbindelse med spaen, som er til fri afbenyttelse. Når du ligger ved poolen, serverer hotellets personale i udvalgte tidsrum drikkevarer, frisk frugt og snacks på rulleskøjter – en sjov og ikke mindst hurtig betjening! Dagen igennem indbyder solstolene til en lur, en god bog eller en hyggelig stund sammen med dine medrejsende.

Er du mere til saltvand, så kan du bruge dagen på stranden. Hotellet ligger direkte ved en 200 meter lang sand- og rullestensstrand. Der er selvfølgelig en strandbar og Ultra All Inclusive på stranden også.

Kirman Arycanda De Lux tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter. Der er fx pool- og havefester, gallashows, live musik og aftenshows ved det store amfiteater. Vær også med til vandpolo, vandgymnastik, strandvolleyball, yoga, zumba, step, cross fit og meget mere.

Efter en hård træning kan du passende forkæle sig selv med ’hamam’ også kaldet tyrkisk bad. En kombination af sauna og afslapning på varme sten tilføjet en scrub og måske en afslappende massage efterfølgende er din garanti for at komme helt ned i gear (spa er til fri afbenyttelse, behandlinger er mod betaling).

For børnene er der en international miniklub med formiddags- og eftermiddagsaktiviteter tilpasset børn i alderen 4 til 12 år, samt legerum med Play Station, udklædning og musik. For de større børn (13-16 år) er der hver dag mulighed for at spille Play Station, Xbox, bordfodbold eller benytte det store spillerum.

Med Ultra All Inclusive er der altid langt til nærmeste bar, en lækker snack og der venter overdådige buffetanretninger med alverdens delikatesser til hvert eneste måltid. I buffetrestauranten er der selvfølgelig et helt særligt børneafsnit, hvor de mindste nemt finder deres favoritter i børnehøjde. Udover internationale retter er der også lokale specialiteter og mulighed for at vælge sunde samt glutenfrie alternativer. Drikkevarer er tilgængelige 24 timer i døgnet fra udvalgte barer, og du har mulighed for at skifte buffeten ud med en a la carte-restaurant i løbet af ferien (mere herom under Ultra All Inclusive).

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon/terrasse, separat bad/toilet med bruseniche, toiletartikler, badekåbe- og tøfler. Derudover er der satellit-tv, safebox, minibar (inkl. gratis, daglig opfyldning af øl, vand, sodavand, chokolade og chips), aircondition, elkedel med te- og kaffefaciliteter, WiFi samt pudemenu. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse: Mulighed for at tilkøbe skrå havudsigt eller havudsigt. Ca. 29 m2 stort med plads til en til tre personer.

Familieværelse: Indrettet med forbindelsesdør til soveværelse med dobbeltseng samt to enkeltsenge. Ca. 39 m2 stort med plads til to til fem person (heraf maks. fire voksne).

Pension
Dit ophold er med All Inclusive Ultra.

Mere om Kirman Arycanda De Lux
Hotellet tilbyder gratis pool- og strandhåndklæder. Hotellets tyrkiske bad, sauna, fitness og indendørs pool er gratis at benytte, mens scubs, øvrige massage- og skønhedsbehandlinger er mod betaling.

Rejser du med en baby, er det muligt at forespørge en gratis Kirman Baby Star-pakke direkte fra hotellet. Denne inkluderer et babybadekar, potte eller toiletsæde til børn, baby shampoo, baby lotion, vådservietter mm.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 23 km, Manavgat
Afstand til lokalt centrum 2,7 km, Okurcalar
Afstand til lufthavn 90 km, Antalya
Afstand til minimarked 1,8 km
Afstand til restauranter 1,8 km
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 360
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Børneklub International
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, gratis
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

Okurcular Karaburun Mevki

07415, Alanya

Antalya

Tyrkiet


All Inclusive Ultra

All Inclusive Ultra

Måltider
Alle måltider serveres i hotellets store buffetrestaurant med showcooking og internationale retter samt forskellige temadage (fx mexicansk, tyrkisk, gallamiddag mm).

Morgenmad kl. 07.00 – 10.00
Frokost kl. 12.30 – 14.00
Aftensmad kl. 18.30 – 21.00

Hotellet har fire a la carte restauranter (middelhavskøkken, tyrkisk, asiatisk samt en mexicansk restaurant), hvor du kan spise en gang pr. ophold mod bordreservation. Alle restauranterne er åbne fra kl. 19.00 – 21.00.

Mellemmåltider
Sen morgenmad kl. 10.00 – 10.30
Søndagsbrunch kl. 10.30 – 14.00 (kun om søndagen)

Sen frokost kl. 14.30 – 16.00
Mini nat-buffet kl. 21.00 – 02.00
Kontinental nat-buffet kl. 02.00 – 07.00
Kaffebar kl. 10.00 – 18.30
Gozleme kl. 12.00 – 16.00
Is kl. 10.00 – 18.00

Drikkevarer
Point Bar er åben døgnet rundt. Derudover er der flere forskellige barer (fx strandbar, poolbar, snackbar) med varierende åbningstider.

Drikkevarer inkluderer en lang række cocktails, kolde og varme kaffer, te, sodavand (fx Coca Cola, Fanta, Sprite), vand, Red Bull, Ice Tea, øl, vin, spiritus af lokale og internationale mærker, sodavand, juice mm. Enkelte internationale highend spiritusmærker er ikke inkluderet.

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail