Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Unik beliggenhed med Alanyas smukkeste udsigt
 • Masser af faciliteter
 • Vandland med 11 pools og vandrutsjebaner
 • Gratis WiFi
 • All Inclusive Ultra
Udsolgt

Hotel Utopia World

5
Her får du
 • Unik beliggenhed med Alanyas smukkeste udsigt
 • Masser af faciliteter
 • Vandland med 11 pools og vandrutsjebaner
 • Gratis WiFi
 • All Inclusive Ultra
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Utopia World

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Vandrutsjebane

Fantastisk 5-stjernet hotel med unik placering

I hyggelige, rolige og smukke omgivelser på toppen af en bakke ligger det lækre Hotel Utopia World. Her finder du alt, hvad du har brug for til en uforglemmelig badeferie i Tyrkiet tæt på stranden og med mange faciliteter.

Utopia World byder på masser af aktiviteter for alle aldre. For de mindste er der en legeplads og en international børneklub, hvor de kan blive underholdt med forskellige aktiviteter. Herudover kan du spille tennis (reservation kræves), volleyball, basketball og fodbold, træne i fitnesscenteret eller prøve vandcykler og sejle i kano. I løbet af dagen arrangeres der forskellige former for underholdning. Trænger du i stedet til at slappe af og forkæle dig selv, kan du bruge nogle timer i hotellets spa-område med tyrkisk bad, sauna og jacuzzi. Du kan også nemt nyde forskellige massage- og skønhedsbehandlinger (mod betaling), hvis du ønsker dette.

Fra Utopia World er der kun et stenkast til stranden, hvor hotellet har sit helt eget private strandafsnit. Her kan du tilbringe nogle af de mange solrige timer med solbadning eller måske prøve forskellige former for vandsport. Hotellet har en pier med solterrasse og liggestole. Du når nemt stranden med bus eller via de to elevatorer, der bringer dig direkte til sandstranden. Dit All Inclusive følger naturligvis med i den nybyggede beach bar.

Foruden stranden har du adgang til intet mindre end 11 pools heriblandt en voksenpool, en infinitypool, en aktivitetspool samt et af Alanyas største vandparker. Her er der otte store vandrutsjebaner, fire mindre for familiens yngste, en lazy river tur i badering, hængekøjer i træernes skygge, en børne- og voksenpool samt et legeområde. Hele vandlandet ligger i idyliske omgivelser, og All Inclusive følger selvfølgelig med i den dertilhørende snackbar. Vandrutsjebanerne er åbne fra kl. 10-12 og 13-17.

Under dit ophold skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde ferien, for mad, drikke og snacks er allerede inkluderet. Udover hovedrestauranten, hvor du spiser dine måltider, har hotellet også flere forskellige a la carte-restauranter, som du kan benytte mod betaling.

Når du besøger Utopia World, kan det anbefales at tage en tur ind til Alanya by og opleve den hyggelige havn eller den stemningsfyldte bazar.

Sådan bor du
På Utopia World kan du bo på dobbeltværelser eller i suiter eller juniorsuiter. Hotellet er inddelt i en hovedbygning ved hovedrestauranten, scenen og centrale poolområder, mens villaerne ligger fordelt i en hyggelig pinjeskov med vandlandet tæt ved.

Dobbeltværelse: Dobbeltværelser i villa eller hovedbygning med egen møbleret balkon. Værelserne er indrettet med gratis WiFi, aircondition, safebox, minibar, TV, telefon og hårtørrer. Du kan maks. bo tre voksne og et barn i værelserne. Du kan også bo i eneværelse og dobbeltværelser med havudsigt.

Corner Suite: Suite med egen balkon og havudsigt (hovedbygning). Corner suiten er ca. 64 m2 med en 20 m2 stor balkon. Suiten er indrettet ligesom hotellets dobbeltværelser, men er mere rummelig og har 2 badeværelser og eget jacuzzi. Suiterne kan maks. rumme fire voksne og et barn.

Deluxe Suite: Suite med egen balkon og havudsigt (hovedbygning). Deluxe suiten er beliggende i toppen af hotellet og er ca. 64 m2 og med en 20m2 stor balkon. Suiten er indrettet ligesom hotellets dobbeltværelser, men er mere rummelig og har 2 badeværelser og eget jacuzzi. Suiterne kan maks. rumme fire voksne og et barn.

Juniorsuite: Juniorsuiten har egen balkon og havudsigt. Juniorsuiten er ca. 71 m2 stor og udstyret med to soveværelser. Suiten er indrettet ligesom hotellets andre suiter, men er mere rummelige og med 2 badeværelser. Suiten kan rumme maks. fem voksne og et barn.

Pension
Opholdet på Utopia World er med All Inclusive Ultra.

Mere om Utopia World
Der er mange bakker og trapper i området omkring hotellet – det er derfor ikke egnet for gangsbesværede at bo i villaområdet.

Der er gratis wifi over hele hotellet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 17 km, Alanya
Afstand til hæveautomat 1 km
Afstand til lokalt centrum 5 km
Afstand til lufthavn 155 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til restauranter 5 km
Afstand til strand 170 m
Aircondition Ja
Antal værelser 567
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2007
Børneklub International
Børnepool Ja
Diskotek/Natklub Ja
Elevator Ja
Etager 8
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring Ja
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Kargicak Mahallesi

Alanya

Antalya

Tyrkiet


Tlf.: 0090 2425262222

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Alle hovedmåltider bliver serveret fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad: kl. 07.00-10.00
Sen morgenmad: kl. 10.00-11.00
Frokost: kl. 12.30-14.00
Eftermiddagssnack: kl. 14.30-16.00
Aftensmad: kl. 18.30-21.00
Aftensnack: kl. 00.00-01.00

Mellemmåltider:
Beach Bar (Snacks): kl. 12.00-16.00
Aqua Bar (Snacks): kl. 12.00-16.00
Is: kl. 14.30-16.30

Drikkevarer:
Drikkevarer mellem Kl. 10.00-01.00 er inkluderet i All Inclusive-konceptet. Drikkevarer inkluderer sodavand, lokale drikkevarer og et udvalg af importerede drikkevarer. Af spiritus findes bl.a. raki, øl, vin, vodka, whisky, rom, brandy, likør, champagne og tequila.

Lobby Bar: 24 timer i døgnet
Laguna Bar: kl. 10.00-01.00
A la carte Bar: kl. 19.00-20.00
Poolbar: kl. 10.00-01.00
Aqua Bar: kl. 10.00-17.00
Relax Bar: kl. 10.00-17.00
Disco Bar: kl. 23.00-02.00

Ikke inkluderet:
Hotellets tre a la carte restauranter, alle drikkevarer efter kl. 01.00, størstedelen af importerede drikkevarer. Du kan bestille bord på a la carte restauranterne mod en egenbetaling på 15 € per person. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail