Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse til Phi Phi og Krabi

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 13 marts 2020 19.498 kr
Se alle afgange

Drømmer du om at opleve de allerbedste paradislignende omgivelser på din ferie? Nyde livet i naturskønne områder og ja, bare have den bedste eksotiske ferie i det sydlige Thailand? Så har vi svaret til dig – rejs med på en fantastisk kombinationsrejse til Phi Phi-øerne og Krabi.

På Phi Phi bor du en hel uge på det mageløse Zeavola Resort, som uden sammenligning er det bedste hotel på Phi Phi. Her venter en helt særlig ro og charme, og med sin private, hvide strand indbyder Zeavola til ren hygge og dejlig afslapning kun afbrudt af en sublim snorkeltur. Nyd dagene ved Phi Phi, hvor du har flere oplevelser inkluderet, når du bestiller din ferie med os. Det gælder både gratis massage, thaimiddag, samt et solnedgangscruise med vin og tapas på stranden – det bliver ikke meget bedre!

I Krabi bor du igen luksuriøst med en helt sublim beliggenhed på det nye Centara Ao Nang Resort. Hotellet ligger centralt i hjertet af Ao Nang og direkte på stranden, der er kendt for sit lækre sand og klare vand. I Krabi tager Bravo Tours’ danske rejseleder dig også med til en fantastisk oplevelse, når vi besøger Khao Sok Nationalpark, som er en af verdens ældste, tropiske regnskove. Området er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, som skyder lige op i luften, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv.

Glæd dig til det ultimative rejseeventyr med knitrende hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur, en utrolig thailandsk gæstfrihed og ikke mindst et væld af store oplevelser. Skal du med?

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Dansktalende rejseleder
 • 7 overnatninger på Hotel Zeavola Resort, kat. 5.
 • Sejltur på Cheow Lan Søen
 • Khao Sok Nationalpark
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Direkte til Krabi
Direkte til Krabi

I dag starter vores eventyr. Vi flyver direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner – letter bliver det ikke!

Dag 2
Videre til Phi Phi
Videre til Phi Phi

Vi ankommer til Krabi Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder, der sørger for, at vi kommer godt videre på vores rejse til Phi Phi. Vi tager selv færgen og fortsætter videre med longtailbåd til Zeavola Resort. Her tjekker vi ind, og pludselig befinder vi os midt i paradis.

Der er ingen tvivl. Zeavola Resort er uden sammenligning Phi Phis bedste hotel. Her tjekker vi ind på et femstjernet hotel, der består af fine, rustikke teaktræshytter, der ligger fordelt i den store have, som går i ét med naturen. Hotellet er virkelig gennemført og luksuriøst på sin helt egen afslappede måde. Samtidig ligger hotellet direkte ned til sin egen strand på Phi Phi – bedre og smukkere omgivelser finder man næppe!

Om aftenen starter vi ferien på bedste vis med en herlig thaimiddag (inkluderet) på hotellets restaurant, som ligger direkte på stranden. Så er ferien i gang!

Dag 3-8
Paradiset Zeavola Resort
Paradiset Zeavola Resort

De næste dage nyder vi, som vi har lyst. Her er det både muligt at slappe helt af eller opleve mere af området omkring Phi Phi. Nyd en god morgenmad ved stranden, slap af i en hængekøje ved vandet eller på en solstol ved poolen.

Udover stranden, der ligger direkte ved hotellet, byder hotellet også på et skønt poolområde, som man frit kan benytte. Her er det let at slappe helt af. Der er også mulighed for at se nærmere på livet under overfladen, for hotellet har også sit eget PADI dykkercenter.

Hotellet har også eget spaområde, hvis du gerne vil forkæle dig selv på ferien. Du har desuden 30 minutters gratis thaimassage inkluderet i dit ophold. På hotellet ligger der også to gode restauranter. Den ene ligger direkte på stranden, hvor du endda har mulighed for at sidde med fødderne direkte i sandet under middagen. Det er da ferie på et ekstremt højt plan.

På den sidste eftermiddag på Zeavola bliver du forkælet med et romantisk solnedgangs-cruise. Vi sejler afsted på en smuk sejltur til Bamboo Island, hvor vi nyder en god flaske vin med Canapé og tapas på stranden. Det bliver den perfekte afslutning på opholdet på Phi Phi – for i morgen venter der nye eventyr i Sydthailand.

Dag 9
Videre til Krabi
Videre til Krabi

Vi tager afsked med Zeavola og Phi Phi, men heldigvis venter der flere skønne oplevelser forude. Vi fortsætter til Ao Nang, hvor vi tjekker ind på det nye Centara Ao Nang Resort, som ligger direkte på stranden i Ao Nang. Hotellet har Krabis bedste placering, og der ikke langt til byens mange restauranter, barer og butikker. Herfra kan du også nemt kører eller sejle ud til flere fantastiske paradisstrande. Vi bor i hotellets Deluxe Pool Access-værelser med egen terrasse og direkte pooladgang. Det er da ferie! 

Det er også i Krabi, vi igen møder vores dansktalende rejseleder. Efter nogle afslappende dage på Phi Phi, hvor vi er kommet helt ned i gear og har oplevet spændende områder på egen hånd eller sammen med hotellet, er vi klar til nogle dage fulde af oplevelser.

Dag 10-15
Krabis mange oplevelser
Krabis mange oplevelser

I Krabi har du tid på egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som udover et stort skovtempel består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse.

I løbet af ferien i Krabi tager vi en af dagene på opdagelse i Krabis bagland, hvor vi besøger Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan Søen (inkluderet). Det er en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte longtailbåde og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter. Vi besøger også den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave, ligesom vi sejler på en tømmerflåde af bambus. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur i det smaragdgrønne vand. Her er så smukt, at det er svært ikke bare at lade sig betage af udsigten!

Dag 16
Afrejse fra Krabi og ankomst til Danmark
Afrejse fra Krabi og ankomst til Danmark

Om morgenen tager vi mod Krabi Lufthavn og flyver hjemad mod Danmark.Vi lander i Kastrup Lufthavn efter en spændende rejse fuld af nydelse og store oplevelser i Sydthailand.

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Direkte fly t/r med Norwegian Airlines
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Alle transfers i programmet
 • Færge og longtailbåd t/r til Phi Phi
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • 7 overnatninger på Hotel Zeavola Resort, kat. 5. Have Suite-værelse
 • 7 overnatninger på Hotel Centara Ao Nang Resort kat. 4 Deluxe Pool Access-værelse
 • 30 minutters gratis massage for 2 personer
 • Solnedgangs Cruise med en flaske vin, Canapé og Tapas
 • Heldagsudflugt til Khao Sok og Cheow Lan Søen
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevare og øvrige måltider

Indkvartering på kombinationsrejsen

Zeavola Resort - her bor du på Phi Phi

Phi Phis bedste og mest luksuriøse hotel byder på 5-stjernet luksus, høj service og en afslappet atmosfære. Dette er barfodsluksus, når det er bedst.
Læs mere om Zeavola Resort her>

Centara Ao Nang - her bor du på Krabi

Det spritnye 4-stjernede resort ligger i den hyggelige del af Ao Nang, direkte på stranden og tæt på et væld af lækre restauranter, barer og butikker
Læs mere om Centara Ao Nang Beach Resort her>

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail