Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Nyere hotel i smukke omgivelser
 • Tæt på både by og strand
 • Godt til alle aldre
 • Moderne faciliteter
 • Mulighed for værelser med havudsigt

Sea Seeker Krabi Resort

4
Her får du
 • Nyere hotel i smukke omgivelser
 • Tæt på både by og strand
 • Godt til alle aldre
 • Moderne faciliteter
 • Mulighed for værelser med havudsigt
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Sea Seeker Krabi Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant

Flot hotel på den mest populære strækning i Ao Nang

Rejs med til Sea Seeker Krabi Resort, og tjek ind på et flot hotel i Ao Nang, Krabi, som slog dørene op for første gang i 2019. Hotellet ligger rigtig godt - kun en lille gåtur fra både stranden og de pulserende gader med masser af butikker, caféer og restauranter.

På hotellet finder du et dejligt poolområde, hvor der er masser af plads til afslapning på solsengene eller i den indbydende swimmingpool. Rejser du med børn, kan de også nyde børnepoolen og den internationale børneklub, hvor der er et væld af spændende aktiviteter i børnehøjde i løbet af dagen.

Morgenmaden nydes i den stilfulde restaurant, som også byder på et lækkert a la carte-menukort til både frokost og aftensmad. Foruden hovedrestauranden, The Breeze, findes en japanske restaurant, Kaze, hvor frokost og aftensmad kan nydes som ala carte. I poolbaren kan du få kolde forfriskninger og eksotiske drinks, som du kan nyde, mens du ligger tilbagelænet på solsengene ved poolen.

Glæd dig til en ferie på et flot hotel, som det kan være svært at forlade. Får du lyst, kan det dog klart anbefales at nyde en fantastisk solnedgang på stranden. Det er virkelig smukt!

Sådan bor du Sea Seeker Krabi Resort
På Sea Seeker Krabi Resort bor du i fine værelser, som alle er indrettet med flaskevand, gratis Wifi, tv, badekåber, aircondition, safeboks, minikøleskab og te- & kaffefaciliteter. 

Deluxe værelse med udsigt til bjergene: Store værelser på ca. 32 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til bjergene. På værelset kan der bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

2 x Deluxe værelser med udsigt til bjergene (SBS): Består af 2 x deluxe værelser med usigt til bjergene, som ligger side by side (SBS), altså som ligger ved siden af hinanden.

Deluxe Limestone værelse med udsigt til klipperne: Store værelser på ca. 32 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til klipperne. På værelset kan der bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med pooludsigt: Store værelser på ca. 32 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til poolen. På værelset kan der bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med havudsigt: Store værelser på ca. 32 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. På værelset kan der bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse corner havudsigt: Værelse på ca. 40 m2 med egen stor hjørne balkon og havudsigt. Denne værelsestype er placeret på de øverste etager. På værelset kan der bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med direkte pool-adgang: Dette ca. 32 m2 store værelse ligger på stueetagen med udsigt til poolen. Der er egen terrasse, hvorfra der er direkte adgang til poolen. På værelset kan der bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe halvpension(morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad) eller All Inclusive.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 300 m
Afstand til lufthavn 28 km
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 230
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2019
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af sengelinned Hver anden dag
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

963 Ao Nang, Mueang Krabi District
Krabi 81180, Thailand
Tel: +66 75 817 777
www.seaseekerkrabiresort.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail