Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Den smukkeste udsigt
 • Luksus i tropiske omgivelser
 • Moderne og gode faciliteter
 • Flere forskellige fantastiske poolområder
 • Mulighed for værelser med havudsigt

Panan Krabi Resort

4
Her får du
 • Den smukkeste udsigt
 • Luksus i tropiske omgivelser
 • Moderne og gode faciliteter
 • Flere forskellige fantastiske poolområder
 • Mulighed for værelser med havudsigt
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Panan Krabi Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant

Lækkert luksus resort med mange poolområder

I kort afstand til stranden og det smukke turkisfarvede vand i Ao Nang, ligger det dejlige og populære, Panan Krabi Resort.

Hotellet er flot og gennemført, hvor der er kræset for alle detaljer for give en stilfuld og afslappende atmosfære. Det er bare om at nyde ferien og livet, hvor alle føler sig velkomne. Personalet er altid imødekommende og tilgængelige, og vil gøre alt for at din ferie bliver fuldkommen.

Hotellet har masser af komfort og faciliteter, og består af flere store swimmingpools. Ved de lækre pools kan du nyde cocktails fra baren i din solseng med parasoller. Eller du kan fra poolen svømme hen til poolbaren, hvor du i vandet kan nyde forskellige drikkevarer med tropiske drinks og cocktails, samt en snackmenu. Du kan også vælge at besøge resortets rooftop pool. Herfra er udsigten ikke mindre end fantastisk med udsigt til havet, øerne og Krabis smukke klippeformationer. Her finder du også et lækkert lounge-område med en vin & poolbar. Herfra er der også den smukkeste solnedgang.

Opholdet på Panan Krabi Resort inkluderer daglig morgenmad, som serveres i hotellets hovedrestaurant, Diplee. Her kan du vælge om du vil sidde uden eller indenfor. Morgenmaden og buffeten bugner af dejlige retter. Her serveres alt fra asiatisk til international morgenmad. Udover den enorme morgenmads anretning, så er der flere dygtige kokke, som tilbereder forskellige retter direkte i restauranten.

Hotellets beliggenhed gør det let at opleve livet i Ao Nang’s hyggelige gader med masser af butikker, markeder, caféer og restauranter. Du får dermed både strand og by i meget kort afstand fra hotellet. Panan Krabi Resort er uden tvivl et af vores bedste hoteller i Krabi, og det perfekte valg for både familier og par.

Sådan bor du
Alle værelser er udstyret med WiFi, TV, minibar (mod gebyr), aircondition, te- og kaffefaciliteter, safebox og badeværelse med hårtørrer. Derudover varierer værelserne således:

Deluxe værelse
Disse værelser er ca. 40 m2 store og indrettet med en balkon, hvorfra der er udsigt til klipper i Ao Nang. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med pooludsigt
Værelset er ca. 40 m2 og har en balkon med udsigt til poolen og hotellets tropiske haver. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Deluxe havudsigt værelse
Værelset her er placeret på de øverste etager og byder på en fantastisk havudsigt fra værelsets balkon. Det varierer fra værelse til værelse, hvor meget af havet du kan se. Værelset er 40 m2, og der er plads til fire personer heraf maks. tre voksne.

Deluxe premier værelse med pooludsigt
Værelset er ca. 46 m2 og indrettet med en stor dobbeltseng. Derudover er der et dejligt badeværelse med et spabad. Der er plads til op til to personer.

Deluxe værelse med privat udendørs spabad
Nyd dette ca. 51 m2 store værelse med en dobbeltseng. Hotellet har egen balkon eller terrasse, hvor der er et lækkert privat spabad med udsigt til hotellets pool. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med direkte pool-adgang
Dette værelse er ca. 41 m2 og ligger i stueetagen. Værelset har egen terrasse, hvor der er direkte adgang til hotellets pool. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Pension
Morgenmad er inkluderet. Du kan tikøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad) eller All Inclusive.

Mere om Panan Krabi Resort
Hotellet tilbyder gratis WiFi.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til hæveautomat 50 m
Afstand til lokalt centrum 30 m
Afstand til lufthavn 25 km
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 450 m
Aircondition Ja
Antal værelser 199
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2018
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Splash zone Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

945 Ao-Nang

81180, Mung

Krabi

Thailand


Tlf.: +66 75 817 788

Web: www.panankrabiresort.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail