Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Naturskønne omgivelser infinity-pool
 • Rooftop-bar og restaurant
 • Luksus og komfort

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort

4
Her får du
 • Naturskønne omgivelser infinity-pool
 • Rooftop-bar og restaurant
 • Luksus og komfort
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension

Luksushotel med lækker sandstrand og pool

Få en fantastisk luksusoplevelse på dette dejlige hotel i Krabi og nyd utrolige udsigter, rooftop bar og en dejlig sandstrand. Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort tilbyder komfort og tropisk afslapning i smukke omgivelser.

Hotellet ligger ved de smukke klipper i Krabi og er den perfekte beliggenhed til et getaway til Thailands varme tropiske klima. Dette 4-stjernede hotel har en stor og dejlig pool med solsenge, så du kan nyde naturen, mens du slapper af og solbader. Hotellets afslappende atmosfære strømmer også gennem dets spa, der tilbyder massager og behandlinger, der vil give dig en dejlig afslapning.

Når du trænger til en gastronomisk oplevelse, kan du glæde dig over hotellets store udvalg af mad. Der er Pano Cafe, der serverer morgenmad, Orchid Pool Bar og The Cliff, hvor du kan få lækre snacks, samt The Peak Bar og Ao Nang Buffet, der tilbyder thailandske og internationale retter. Du kan også vælge at bestille room-service, hvis du ønsker at spise på dit værelse om morgenen.

Avani tilbyder en luksuriøs og behagelig oplevelse til alle, uanset om du rejser med en partner eller en gruppe. Der er forskellige indkvarteringsmuligheder til rådighed, herunder Avani værelse og Avani Superior Værelse med og uden havudsigt.

Sådan bor du 

Avani værelse. Disse værelser er rummelige og moderne indrettede. De har enten en king-size seng eller to enkeltsenge og kan rumme op til fire personer (maks. tre voksne). Værelserne har også aircondition, minibar, gratis WiFi og en balkon med udsigt over haven.

Avani værelse med havudsigt: Værelset er moderne og rummeligt. Her er enten en king-size seng eller to enkeltsenge, og værelset kan rumme op til fire personer (maks. tre voksne). Værelset har også aircondition, minibar, gratis WiFi og en balkon med havudsigt.

2 x Avani værelser med havudsigt (SBS): Består af 2 x Avani værelser med havudsigt, som ligger side by side (SBS), altså som ligger ved siden af hinanden.

Avani Superior værelse: Disse værelser er også rummelige og moderne indrettede, og har en balkon med enten udsigt over haven. Værelserne har enten en king-size seng eller to enkeltsenge og kan rumme op til fire personer (maks. tre voksne). Der er også aircondition, minibar og gratis WiFi.

Avani superior værelse med havudsigt: Værelset er moderne og rummeligt. Her er enten en king-size seng eller to enkeltsenge, og værelset kan rumme op til fire personer (maks. tre voksne). Værelset har også aircondition, minibar, gratis WiFi og en balkon med havudsigt.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, men med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Avani Nang Cliff Krabi Resort
Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 30 m
Afstand til hæveautomat 50 m
Afstand til lokalt centrum 30 m
Afstand til lufthavn 26 km, Krabi Lufthavn
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 172
Bar Ja
Beach club Ja
Billardbord Ja
Byggeår 2008
Børneklub Nej
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 8
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Nej
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Nej
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Nej
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail