Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

The Sands Khao Lak

5

Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Sands Khao Lak

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Morgenmad
  • Pool
  • Restaurant
  • Max. 100 m til strand
  • Vandrutsjebane

Khao Laks bedste familieresort –  værelser med plads til fem personer

The Sands Khao Lak er et fantastisk, luksuriøst resort med en af de bedste beliggenheder i området, direkte på stranden. Her får du et resort, der består af flere bygninger og haver med flere fantastiske poolområder. Perfekt til både børn og voksne!

På resortet er der tre forskellige afdelinger. Aqua Wing, Lagoon Wing og Seaside Wing. Det store poolområde ved Aqua Wing er til familier og børn, og har et ubeskriveligt stort splashområde, hvor man både kan lege, rutsje og svømme rundt i store baderinge. Rejser du med børn, vil de helt sikkert nyde hotellets faciliteter – her finder du både trampoliner, superhelte- og prinsessehjørner, legeområder og meget, meget mere. Der er ingen tvivl om, at børnene vil elske splashområdet med masser af vandsjov – et område, man slet ikke opdager, hvis man ikke rejser med børn, da det ligger gemt bag andre bygninger. En fordel for alle parter – uanset, hvor man bor!

Lagoon Wing er den afslappede del af hotellet, hvor der også er en pool, mens Seaside Wing også har pools og ligger tættest på stranden.

Er du til aktiviteter, er her også et væld af muligheder – lige fra fitnesscenter til tennisbaner, yoga studio, petanque og thaiboksning for blot at næve nogle. Der er altså rig mulighed for at holde formen ved lige. På resortet finder du også et lækkert spacenter, der tilbyder alverdens behandlinger og massage – en skøn måde at forskønne ferien på.

The Sands Khao Lak er uden tvivl et af vores bedste luksushoteller, og er din garanti for en ferie i højeste klasse.

Sådan bor du
The Sands Khao Lak er perfekt for dig, der rejser med børn – og for dig, som eventuelt vil samle din store familie. Her er værelser med plads til op til fem personer, og indretningen på værelserne gør, at de føles meget rummelige. Alle værelser er nye og indrettet som et maritimt-tema med kvalitetsmøbler i moderne stil.

Alle værelser er indrettet med aircondition, gratis WiFi, TV, DVD-afspiller og dockingstation, minibar, te- og kaffefaciliteter, safebox og hårtørrer. Vælg mellem nedenstående værelsestyper:

Sands-værelser – Lagoon Wing
Disse værelser er placeret ved Lagoon Wing. De er 45 m2, og er indrettet i moderne stil. Alle værelser har en møbleret balkon med en daybed og loftsventilator. Takket være skydedøre til balkonen, kan balkonen integreres, og du kan nyde et vidunderlig ophold udendørs. Her kan bo op til tre personer.

Junior suite med pooladgang – Lagoon Wing
Fine, rummelige, luksuriøse junior suiter på ca. 65 m2, der alle er placeret i Lagoon Wing. Disse værelser har en meget stor, integreret opholdsstue. I denne værelsestype får du direkte adgang til poolen, der ligger lige nedenfor terrassen. Der kan bo op til tre personer på værelset.

Junior suite – Seaside Wing
Værelserne er mellem 55-65 m2, har egen balkon/terrasse samt dobbeltseng og sofa. Fra denne værelsestype har du hel- eller delvis havudsigt udover Andamanerhavet. Desuden er suiterne placeret ved Seaside Wing, som ligger tættest ved stranden, samt hotellets store beachfrontpool. Der kan bo op til tre personer.

Junior suite med pooladgang – Seaside Wing
Værelserne er ca. 65 m2 store og har plads til op til tre personer. Soveværelset er i åben forbindelse med et opholdsrum, hvorfra der er adgang til terrasse, som er møbleret med to solsenge. Herfra er der direkte adgang til en fælles pool. Badeværelser er indrettet med badekar. 

Familieværelse
Familieværelserne er ca. 55 m2 og er det perfekte valg for større familier med mindre børn. Disse familieværelser har plads til fire personer, hvor der er skydedøre mellem soveværelse og sofasenge til børnene. Værelserne har plads til to voksne og to børn under 15 år, og børn bor gratis.

Familieværelse med køjeseng – Aqua Wing
Ca. 45 m2 store og det oplagte valg, hvis du rejser med små børn. Foruden dobbeltsengen er der en køjeseng med to sengepladser og en rutsjebane. Værelset har en åben planløsning med separat toilet. Der er plads til fire personer i alt  heraf maks. to voksne. 

Familieværelse med pool adgang – Aqua Wing
Dette rummelige værelse er perfekt til familien, da der er plads til to voksne og to børn, og det ligger i Aqua Wing tæt på det sjove poolområde. Værelset er ca. 65 m2, og der er to soveværelser med skydedøre imellem. Til værelset er der en stor terrasse med direkte adgang til poolen.

Pension 
Opholdet er med morgenmad med en fantastisk morgenmadsbuffet, og i restauranten kan du vælge at sidde indenfor eller udenfor. Du har også mulighed for, at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad) eller All Inclusive.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 600 m
Afstand til hæveautomat 500 m
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til lufthavn 76 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 439
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2012
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
10/18 Petchkasem rd.
Moo 7 Kukkak, Kukkak
Takua Pa District
Phang-nga 82190, Thailand
Tlf: +66(0) 76 428 828
www.thesandskhaolak.com

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider:
Morgenmad: Kl. 06.00-10.30.
Frokost: Kl. 11.00-17.00
Aftensmad: Kl. 18.00-22.30

Drikkevarer:
Kl. 11.00-23.00, inkluderer lokal øl, lokal spiritus, lokal hvid- og rødvin, sodavand, juice, kaffe og te.

Bemærk: All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Restauranter og barer på hotellet

- Restaurant Talay
- Restaurant Floating Market
- Pineapple Bar
- Mango Bar
- Coconut Bar

Det er forskelligt, om frokost og middag serveres som buffet eller tre-retters menu. Der er mulighed for a la carte, hvor der gives rabat med All Inclusive.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

ER I MANGE DER SKAL REJSE SAMMEN? FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til The Sands Khao Lak
Vælg lufthavn *

Del denne side via E-mail