Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Afslappende atmosfære
 • Grønne naturlige omgivelser
 • Mulighed at bo i villa
 • Personlig service

Khao Lak Palm Beach Resort

4
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Afslappende atmosfære
 • Grønne naturlige omgivelser
 • Mulighed at bo i villa
 • Personlig service
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Khao Lak Palm Beach Resort

På Khaolak Palm Beach Resort bor du lige ud til Khao Lak-stranden, idyllisk omfavnet af frodighed og fred. Hotellet er en lille oase fyldt med blomster, træer og skyggefulde palmer.

Hele resortet fremtræder rent og pænt, og er kendt for sin varme atmosfære og gode service. Det dejlige poolområde i haven ligger også i et frodigt miljø. Her kan du rigtig nyde de grønne omgivelser med en kølig drink og godt måltid. Her er der masser af plads med flere solsenge og parasoller. Der findes også en pool til børnene.

De naturskønne omgivelser omkring hotellet, har udsigt til både strand, hav og bjerge, hvilket indbyder til idylliske gåture langs stranden og rolige stunder ved poolen, samt strandkanten. Omgivet af tropisk natur og palmer kan du fra resortet nyde den fantastiske udsigt over havet. Det er specielt ved stranden, at du finder de allersmukkeste omgivelser direkte på hotellets eget strandafsnit, hvor der også er solsenge og parasoller, som kun er for hotellets gæster.

Resortet er placeret 2 km fra centrum af Khao Lak, hvor du finder en by med en afslappet atmosfære, der tilbyder flere restauranter og barer, samt butikker og skræddere. Du kan gå dertil via stranden.

Ønsker du at passe din træning, findes der også et fitnessrum med forskellige faciliteter. Glæd dig også til et meget godt spacenter, som både tilbyder massage, kropsbehandlinger med mere. Hotellet serverer også en god morgenmadsbuffet, som du selvfølgelig har inkluderet i din ferie.

Khaolak Palm Beach Resort er et godt valg for dig, der rejser som par, og vil have en dejlig rolig ferie i grønne, tropiske omgivelser direkte ved stranden.


Sådan bor du
Deluxe Mountain View-værelser er smukke thai-inspirerede værelser med udsigt til haven og Khao Laks’ grønne bjerge. Alle værelser har smukt trægulv, aircondition, loftvifte, satellit-tv, safebox, minibar, telefon, WiFi og badeværelse med bruser. Værelserne har en dejlig møbleret balkon, hvor du kan sidde og slappe af. 

Deluxe Garden Villa har udsigt til resortets dejlige grønne haver og områder. Villaerne har samme faciliteter som deluxe-værelser med smukt trægulv, aircondition, loftvifte, satellit-tv, safebox, minibar, telefon, WiFi og badeværelse med bruser. Disse værelser er på hele 50 m2 og lavet som villaer. Villaerne har alle en lækker møbleret terrasse med udsigt til den tropiske have.


Mere om
Der er gratis WiFi på hele hotelområdet og alle værelser.
Bor du på hotellet 31/12 har du en nytårsmiddag inkluderet i dit ophold.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 1 km
Afstand til hæveautomat 900 m
Afstand til lufthavn 74 km
Afstand til minimarked 1,9 km
Afstand til restauranter 800 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 58
Bar Ja
Byggeår 2000
Børnepool Ja
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Massage Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2005
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Adresse

26/14 Moo 7, Kuk Kak, Takuapa, PhangNga

82220

Thailand


Tlf.: 0066 76 429200

E-mail: info@khaolakpalmbeach.com

Web: www.khaolakpalmbeach.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail