Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Ægte Thai-kolonistil med tropisk have
 • Direkte på stranden
 • Dejlig atmosfære i tropiske omgivelser
 • Stor lagoonformet pool
 • Højt serviceniveau
Udsolgt

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

4
Her får du
 • Ægte Thai-kolonistil med tropisk have
 • Direkte på stranden
 • Dejlig atmosfære i tropiske omgivelser
 • Stor lagoonformet pool
 • Højt serviceniveau
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Wellness

Meget smagfuldt og unikt indrettet resort i kolonistil direkte på stranden

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa er en ægte lille perle og det perfekte valg, hvis du søger høj standard kombineret med personlig atmosfære. Hele hotellet er bygget i ægte thai-kolonistil, og det skaber en helt unik autenticitet. Derudover ligger hotellet direkte på stranden, og alle værelser ligger fordelt i den meget hyggelige, tropiske have omkring den smukke lagoonformede pool.

Hotellet er helt ideelt til par eller grupper, som ønsker gode samlingsmuligheder. Der er to restauranter, hvoraf en er til morgenmad, og den anden er til frokost og aftensmad. Derudover er der en poolbar. Uanset hvor du ønsker forfriskninger fra, er der mulighed for at finde en udendørs skyggeplads eller nyde drinken i den dejlige atmosfære indendørs.

Glæd dig til en ferie med et højt serviceniveau. Lige fra du møder hotellets personale i receptionen, der er bygget som et ægte åndehus, fornemmer du, hvor engagerede og servicemindede de er. De gør alt for, at du får den bedste ferie.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa er en oplevelse i sig selv. Lobbyen gemmer på gamle billeder fra Kong Rama den femtes tid i Europa, og alle værelser er opkaldt efter en provins i Thailand. På værelset står provinsens trofæ. Det er med til at skabe den helt rette, afstressende atmosfære og understreger den arkitektoniske detalje på fineste vis.

Nyd ferien i charmerende, rolige omgivelser med mange hyggelige oaser. Solterrassen er udformet i træ, og det samme gælder hotellets møbler og liggestole. Poolen snor sig gennem den frodige have og ender ved stranden. Her finder du også den ene af hotellets to restauranter. Forkæl også dig selv i hotellets eget spa eller gå en tur i det gratis fitnesscenter.

Er du til flere oplevelser, kan du gå en tur til abebjerget via stranden eller tage hotellets gratis shuttleservice til Hua Hin-midtby (det tager ca. 15 minutter). I weekenderne er der også et natmarked, som hedder Cicada, der er af lidt højere standard end det, der findes i Hua Hin-by, tæt på hotellet.

Sådan bor du på Wora Bura Hua Hin Resort & Spa
Hotellet har i alt 5 forskellige værelsestyper, og hos Bravo Tours kan du vælge mellem to af dem: Deluxe-værelser og Grand deluxe-værelser.

Deluxe værelse
Alle deluxe værelser er 44 m2 og har balkon med udsigt til haven. Der kan bo to voksne og to børn  i værelset eller tre voksne. Der er mulighed for at ønske kingsize seng eller to queensize senge. Børn under 12 år sover i samme seng som forældre.

Grand deluxe værelse 
Alle Grand deluxe værelser er 50 m2 og har balkon med udsigt til haven. Der kan bo to voksne og to børn i værelset eller tre voksne. Børn under 12 år sover i samme seng som forældre. Der er mulighed for at ønske en kingsize seng eller to queensize senge. Værelserne er lidt smukkere dekoreret i den traditionelle kolonostil med smukke udskæringer.

Der er køleskab med gratis vand dagligt, safebox, aircondition og kaffe/te facilitetter i alle værelser. Desuden har alle badeværelser separat brus og badekar, badekåber samt hårtørrer og badeprodukter til fri afbenyttelse.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, som indtages i den skønne Chulamongkut Restaurant, som er åben fra 6.30 - 10.30. Fra november 2024 kan du tilkøbe halv- og fuld pension. 

Mere om Wora Bura Hua Hin Resort & Spa
Wora Bura Hua Hin Resort & Spa tilbyder dig fordele under dit ophold som Bravo Tours gæst.
Du får 20 % rabat på alle drikkevarer uden alkohol. Ønsker du at få vasket dit tøj, kan du trække 20 % fra regningen. Hotellets dejlige Spa tilbyder også 15 % i rabat på a la carte behandlinger

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 750 m
Afstand til centrum 5 km, Hua Hin
Afstand til hæveautomat 750 m
Afstand til lokalt centrum 750 m
Afstand til lufthavn 218 km
Afstand til minimarked 750 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 77
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2005
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 3
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Gratis bus Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse: 83/199 Nong Kae, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, Thailand 77110
Tlf. +6632655333

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail