Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Meget for pengene
 • Direkte på stranden
 • Renoveret i 2020
 • Moderne og stilrene værelser
 • Poolområde med fantastisk udsigt
Udsolgt

Centra by Centara Cha-Am Beach Resort

3
Her får du
 • Meget for pengene
 • Direkte på stranden
 • Renoveret i 2020
 • Moderne og stilrene værelser
 • Poolområde med fantastisk udsigt
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin

 • Aircondition
 • Familiehotel
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Wellness

Hyggeligt strandhotel med skøn have
Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin er renoveret i 2020 og ligger lige ved stranden ud til den Thailandske bugt. Hotellet ligger nord for Hua Hin på et privat strandafsnit, og er det perfekte valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i rolige, autentiske omgivelser.

På hotellet får du moderne, renoverede faciliteter, som ligger rammerne for den perfekte ferie, ligegyldigt om du rejser som familie, par eller alene. Hotellets dejlige pool-område er samlingspunktet, og det ligger ned mod havet med en smuk udsigt over bugten. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen eller snup en forfriskende dukkert - det er da ferie! Du kan også let gå til havet eller nyde en kølig drink i pool- eller strandbaren.

Hotellet har også et spacenter, CENSE by Spa Cenvaree, hvor der er plads til masser af selvforkælelse med massage, kropsbehandling og wellness. Ønsker du at passe din træning, klarer du det let i hotellets CENFIT Fitness Centre med forskellige træningsfaciliteter.

Det er også let at forkæle sig selv med både god mad og drikke på hotellet. Besøg fx hotellets skybar, Stars, der har en smuk udsigt ud over havet og Hua Hin. Nede ved stranden serverer Sands Restauranten friskfanget seafood fra Siam Bugten.

Rejser du med børn, er der en dejlig børnepool, samt et tårn med vandrutsjebane. Der er også en international børneklub, Nemo Kids Club.

Hotellet er et oplagt valg, hvis du ønsker en dejlig og hyggelig ferie med moderne faciliteter og autentisk atmosfære.

Sådan bor du på Centra By Centara Cha-am Beach
På Centra By Centara Cha-am Beach bor du i fine værelser, som alle er indrettet med tv, telefon, gratis WiFi, te- & kaffefacilitter, minibar og safeboks.

Superior værelse: Store og skønne værelser på ca. 26 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Deluxe værelse med skrå havudsigt: Store og skønne værelser på ca. 28 m2 med egen balkon/terrasse og skrå havudsigt. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Deluxe værelse med havudsigt: Store og skønne værelser på ca. 28 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Deluxe værelse med adgang til poolen: Store og skønne værelser på ca. 28 m2 med egen terrasse og direkte adgang til poolen. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Pension
Morgenmaden er inkluderet i dit ophold, som nydes i Sea-breeze-restauranten. Til frokost og aftensmad har restauranten et a la carte-menukort med et godt udvalg af både lokale og internationale retter.

Mere om Centara by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin
Centara by Centara Cha-Am Beach Resort ligger skønt helt ned til stranden. Dog er der ikke så meget at opleve i nærområdet ved hotellet, men hvem behøver egentligt det når man bor på dette skønne resort.

Om hotellet
Afstand til centrum 20 km, Hua Hin
Afstand til lokalt centrum 8 km, Cha Am
Afstand til minimarked 2 km
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 190
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2020
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja

Adresse

949/21 Petchakasem Road

76120, Cha Am

Hua HIn

Thailand


Tlf.: 0066 32508234-9

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail