Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4+ stjernet hotel
 • Luksuriøse omgivelser
 • Gode faciliteter
 • Rummelige værelser
Udsolgt

Avani+ Hua Hin Resort

4
Her får du
 • 4+ stjernet hotel
 • Luksuriøse omgivelser
 • Gode faciliteter
 • Rummelige værelser
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Avani+ Hua Hin Resort

 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Luksuriøst hotel lige ned til stranden 
Det smukke og nærmest majestætiske hotel Avani+ Hua Hin Resort har en fantastisk beliggenhed ikke langt fra stranden i Hua Hin. Selve hotellet er indrettet i flotte, lyse farver med fliser af marmor og med det flotteste trægulv. Hotellet er desuden omgivet af store, frodige palmetræer, som stiller svajer frem og tilbage. Hvis du er på jagt efter en luksuriøs ferie, hvor der ikke skal mangle noget som helst, så er Avani+ Hua Hin Resort det helt rigtige valg.

Avani+ Hua Hin Resort har et skønt poolområde, hvor der rigtig er plads til at slappe af og få tanket energidepoterne op. Her kan du slænge dig på en af de bløde solsenge og nyde solens stråler, eller du kan tage et dyb i hotellets indbydende swimmingpool. I hotellets poolbar kan du tage plads i skyggen og nyde en kold forfriskning eller lette anretninger i løbet af dagen.

Du skal ikke være urolig for ikke, at du kommer til at gå sulten i seng, hotellet har nemlig to gode restauranter. I restauranten Staa’s kan du få thailandsk og vestlige retter, mens du i Breeza kan få italiensk. Breeza ligger smukt placeret lige ned til stranden, så du kan nyde din aftensmad til udsigten af havet. Avani+ Hua Hin Resort har desuden flere barer, hvor du både kan få kolde drinks og lette anretninger.

Skal hele ferien ikke foregå på langs, kan du benytte dig af hotellets fine fitnessrum, hvor det både er muligt at træne alene eller på hold mod et gebyr. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv, så har hotellet nogle fremragende spafaciliteter. Her har du mulighed for at få diverse skønhedsbehandlinger eller en god massage.

Avani+ Hua Hin Resort ligger en taxatur fra centrum af feriebyen Hua Hin, og her finder du masser af restauranter, butikker og barer. Har du lyst til at udforske noget mere af Hua Hin, så står personalet i receptionen altid klar med gode tips og råd til, hvad du skal se i dette fantastiske ferieområde. Det er også muligt at leje cykler på hotellet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 13 km
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lufthavn 1 km
Afstand til minimarked 1 km
Afstand til strand 500 m
Antal værelser 196
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2017
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Handicap-venligt Ja
Massage Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Avani+ Hua Hin Resort bor du på utrolig lækre og velindrettede Deluxe Garden View værelser med egen balkon eller terrasse. Værelset er lyst og meget rummeligt, og så er det desuden udstyret med aircondition, safebox, telefon, TV, minibar (mod gebyr) og WIFI. Der er plads til op til 2 voksne på hotellets Deluxe Garden View-værelser.

Pension
Dit ophold på Avani+ Hua Hin Resort er med morgenmad.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail