Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Skønne lejligheder
 • Dejlig atmosfære
 • Tæt på centrum

HG Cristian Sur

3
Her får du
 • Skønne lejligheder
 • Dejlig atmosfære
 • Tæt på centrum
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

HG Cristian Sur

 • Børnepool
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad

Skønt lejlighedshotel i gode omgivelser

Det hyggelige og yderst populære lejlighedshotel HG Christian Sur ligger placeret i den charmerende ferieby Los Cristianos. Hotellet ligger kun 900 meter fra en af feriestedets fantastiske sandstrande. Stranden er utrolig børnevenlig med sit turkisblå hav, rolige vand og de fine sandkorn. HG Christian Sur er perfekt for dig, der ønsker en ferie i dejlige omgivelser.

HG Christian Sur har to skønne poolområder, hvor der er masser af liggestole du kan slænge dig i. Her er også parasoller, som du kan slå op, hvis solen bliver en tand for skarp. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du passende snuppe en dukkert i en af de indbydende swimmingpools, og den ene er opvarmet fra ca. november-april). Hotellet har også en integreret børnepool, hvor hotellets yngste gæster kan pjaske rundt. Hotellet har desuden to barer, hvor du kan nyde en kold drink. Du finder et minimarkedet lige udenfor hotellet.

Hvis man er sulten kan man gå over til nabohotellet Tenerife Sur, på deres dejlige restaurant, og nyde deres lækre og alsidige buffet morgen og aften. Vil du dog gerne have morgenmad på HG Cristian Sur, vil du få en tallerken serveret. I hotellets to barer, kan du få kolde forfriskninger i løbet af dagen og også i løbet af aftenen. Hotellet har desuden et lille minisupermarked, hvor du kan handle lidt ind. Der er heller ikke langt til lidt større indkøbsmuligheder.

Los Christianos’ skønne centrum ligger kun 500 meter fra hotellet. Her er der et stort udvalg af restauranter, så du skal nok finde et sted, der passer lige ind i din smag. Derudover er der også flere barer, hvor du kan nyde en kold drink, og skal der ske lidt mere, så har byen også et fint udvalg af natklubber og diskoteker, som har åbent til den lyse morgen.

Sådan bor du
På HG Christian Sur kan du vælge imellem to forskellige lejlighedstyper:

Du kan vælge at bo i en 2-værelses lejlighed, som består af et opholdsrum, samt et separat soveværelse, bad/toilet og balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, telefon og safeboks (mod gebyr). Der er et par trappetrin inde i lejligheden. Her er plads til max 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn.

Du kan også bo i en 3-værelses lejlighed, som er en dublex forbundet af en vindeltrappe. Den er indrettet ligesom ovenstående, dog er der et ekstra separat soveværelse. Her er plads til max 5 voksne eller 4 voksne + 2 børn.

Pension
HG Cristian Sur er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad og halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Maden serveres på nabohotellet, Tenerife Surs tilhørerende restaurant.

Mere om HG Christian Sur
Da nogle af lejlighederne er i to etager, og da der er niveauforskelle på hotellets område, er det ikke egnet for gangbesværede.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 400 m
Afstand til centrum 500 m
Afstand til hæveautomat På hotellet
Afstand til lufthavn 16 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til strand 950 m
Aircondition Nej
Antal værelser 260
Babyseng Ja, kræver bestilling
Byggeår 1985
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kaffemaskine
Køleskab Ja
Lejligheder 260
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail