Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Eksklusivt hotel med højt serviceniveau
 • 9 restauranter - heraf en Michelin-restaurant
 • 13 barer
 • Stort spaområde med et væld af behandlinger
 • Tennis-, paddel-, squash- og putting-bane
 • 5 poolområder i smuk, grøn have

Bahia del Duque

5
Her får du
 • Eksklusivt hotel med højt serviceniveau
 • 9 restauranter - heraf en Michelin-restaurant
 • 13 barer
 • Stort spaområde med et væld af behandlinger
 • Tennis-, paddel-, squash- og putting-bane
 • 5 poolområder i smuk, grøn have
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Bahia del Duque

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Ganske enkelt enestående

Med Atlanterhavets intense blå farve som baggrundstæppe, ligger Bahía del Duque i umiddelbar forlængelse af den populære El Duque-strand på Costa Adejes kyst. Fra hotellet er der direkte adgang til strandpromenaden, der forbinder Costa Adeje med Playa de las Americas. Hotellet er en grøn have med smukke poolområder og et overflødighedshorn af gode restauranter, barer og velvære. Du bliver mødt af et usædvanligt højt serviceniveau, hvor du straks fornemmer, hvorfra hotellet har fået sit slogan simply outstandig. Derfor var der heller ingen tvivl om, at Bahia del Duque skulle have status som et Bravo Deluxe-hotel*

Bahía del Duque er et klassisk og elegant hotel med højt til loftet og smukke arkitektoniske detaljer. Hele hotellet er omgivet af en grøn have med planter, som er karakteristiske for De Kanariske Øer. Det er fantastisk at gå en tur gennem den smukke have og økologiske urtehave.

Hotellet har hele fem poolområder, heraf to med saltvand (en opvarmet), to med ferskvand (en opvarmet) samt en børnepool (opvarmet). De opvarmede pools er opvarmet fra november til og med april. Poolområderne er gemt rundt omkring i den smukke, grønne have, og indbyder til ro og afslapning.

Umiddelbart uden for hotellet finder du mange restauranter og barer – men faktisk behøver du ikke forlade hotellet for at spise og drikke godt. Der er nemlig flere a la carte restauranter på hotellet – herunder restauranter med fokus på det japanske, franske og italienske køkken samt internationale og fiskeretter. Desuden har en af hotellets restauranter en Michelin-stjerne. Af barer kan bl.a. næves en beach club, en vinbar, en pianobar, en sportsbar og mange, mange flere. Alle har fokus på gode råvarer og høj kvalitet i såvel serveringer som service. Tilkøber du halvpension til dit ophold, så spiser du aftensmad på en af hotellets a la carte-restauranter (michelin og japansk restaurant er ikke inkluderet.)

Vil du dyrke motion under ferien, kan du besøge hotellets to fitnesscentre med uddannet personale inden for fysioterapi og træning samt pilates. Personlig træner er tilgængelig ved reservation og betaling. Du kan udfordre dine medrejsende på de to tennisbaner, paddeltennisbanen eller sqaushbanen. Efter endt træning kan du passende besøge hoteller wellness-område med en udendørs thalasso-pool, soldæk, tyrkisk bad og meget mere. Her er det muligt at bestille massage, velværebehandlinger samt skønhedsbehandlinger

Rejser du med yngre børn er de velkomne i hotellets børneklub, som laver daglige aktiviteter fra kl. 10.00-17.50 for børn i alderen 3 til 12 år.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med separat bad/toilet, gratis WiFi, satellit-tv, safebox, aircondition, minibar (mod betaling), toiletartikler, te- og kaffefaciliteter samt mulighed for at vælge pude fra pudemenuen. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Vælg mellem have- eller havudsigt. 25-30m2 med plads til en til tre personer (heraf maks. to voksne).

Junior Suite med balkon/terrasse: Vælg mellem udsigt til have- eller havudsigt. Indrettet med sofaarrangement. 40-45 m2 med plads til en til fire personer (dog maks. tre voksne).

Dobbeltværelse, Casas Ducales: 
Mulighed for at tilvælge havudsigt. Med balkon, terrasse eller fransk balkon. Værelset er ca. 25-30 m2 med plads til en til tre personer, heraf maks. to voksne. Casas Ducales-værelserne ligger i en eksklusiv afdeling af hotellet, hvor du har en masse fordele. I afdelingen er der en stue med en bar, og her kan du også få kanapeer, appetizers og drikkevarer fra kl. 19.00-21.00. Derudover er der en eksklusiv solterrasse, hvor du kan få cava ved middagstid og andre drikkevarer (mod betaling) i løbet af dagen. Der er tilknyttet butlerservice, der er en særlig indgang og reception, reserveret parkering, fleksible check-in og check-out tider (hvis værelserne er tilgængelige), adgang til en lounge, og du kan vælge mellem forskellige puder på dit værelse.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Tilkøber du halvpension, så spiser du aftensmad på en af hotellets a la carte-restauranter.

Mere om Bahía del Duque
Spiller du golf, kan du bruge hotellets 9-huls Pitch & Putt bane mod betaling. Børn under 14 år kun ifølge med voksne, og alle deltagere skal have et golfcertifikat. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 4,8, Playa de las Americas
Afstand til lokalt centrum 100 m, Playa de Fañabe
Afstand til lufthavn 15 km
Afstand til minimarked 600 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 346
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1993
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Squash Ja
Strandhåndklæder Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Avda. Francisco La Roche, 15-17

38001, Costa Adeje

Santa Cruz de Tenerife, Islas Canarias

Spanien


Bahía del Duque - En del af Bravo Deluxe

Bahía del Duque - En del af Bravo Deluxe

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail