Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Afslapning i skønne omgivelser
 • Beliggende i hjertet af Santa Ponsa
 • Morgenmad

Hotel Santa Ponsa Pins

3
Her får du
 • Afslapning i skønne omgivelser
 • Beliggende i hjertet af Santa Ponsa
 • Morgenmad
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Santa Ponsa Pins

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Hyggeligt hotel i hjertet af Santa Ponsa - kun med Bravo Tours

I hjertet af den hyggelige ferieby Santa Ponsa ligger det hyggelige hotel Hotel Santa Ponsa Pins. På under 10 minutter når du på gåben byens dejlige sandstrand og både restauranter, butikker og barer er inden for rækkevidde. 

På Hotel Santa Ponsa Pins finder du et lille poolområde med en skøn solterrasse, hvor der er plads til bare at slænge sig på en af solsengene og nyde tilværelsen. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i hotellets swimmingpool. Du kan leje poolhåndklæder for ca. 1 € pr. dag. 

Fra hotellets bar kan du købe kolde forfriskninger, farverige drinks og små snacks til at få stillet den lette sult. Vil du have lidt flere restauranter og barer at vælge imellem, har byen Santa Ponsa et fint udvalg af både barer og gode restauranter med både lokale og internationale retter. 

Du skal ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står med tæerne i sandet på byens dejlige sandstrand. Stranden er både lang og bred, så der er masser af plads til at boltre sig på, mens vandet er både roligt og lavvandet. Bag stranden løber der en bred strandpromenade, hvor der ligger flere restauranter og minimarkeder.

Kort sagt: Hotellet er det perfekte hotel for dig, der drømmer om en afslappende ferie i dejlige omgivelser, men stadig ønsker at være tæt på det hele.

Sådan bor du
På Hotel Santa Ponsa Pins bor du i flotte, moderne værelser. Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, safebox (mod gebyr), TV, aircondition og gratis WiFi. Alle værelser har en balkon eller en terrasse. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Dette værelse er ca. 17m2, og der er enten udsigt til hotellets omgivelser eller poolen. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset egner sig bedst til to personer, men der kan være op til tre personer. Tredje person sover på opredning.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse
Superior værelset er med sine ca. 20 m2 lidt større. Der er balkon eller terrasse og udsigt til hotellets omgivelser eller poolen. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset egner sig bedst til to personer, men der kan være op til tre personer. Tredje person sover på opredning.

Enkeltværelse med balkon/terrasse
Enkeltværelset er et godt valg, hvis du rejser alene. Det er ca. 12 m2, og du har balkon eller terrasse og udsigt til hotellets omgivelser. Der er plads til en person på værelset.

Pension
Dit ophold på Hotel Santa Ponsa Pins er med morgenmad, som bliver serveret fra buffet fra hotellets restaurant. Der er mulighed for at sidde udenfor og nyde sin morgenmad.

Mere om Hotel Santa Ponsa Pins
Hotellet har opbevaringsmuligheder for cykler - dog begrænset med plads. Kontakt din rejsekonsulent for at booke en plads til din cykel.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 75 m
Afstand til centrum 20 km, Palma
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 250 m, Santa Ponsa
Afstand til lufthavn 29 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til strand 750 m
Aircondition Ja
Antal værelser 60
Bar Ja
Byggeår 1986
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Nej
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Varme på værelset I begrænset periode
WiFi Ja, gratis

Adresse
Avinguda del Rei Jaume I, 115
07180 Santa Ponsa
Tlf.: +34 971 692 474 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail