Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Sportsresort
 • Stort Spa- Og wellnesscenter
 • Perfekt til både familier og par
 • Lækre værelser
 • Morgenmad, tilkøb af halvpension og All Inclusive

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

4
Her får du
 • Sportsresort
 • Stort Spa- Og wellnesscenter
 • Perfekt til både familier og par
 • Lækre værelser
 • Morgenmad, tilkøb af halvpension og All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb All Inclusive
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad

Sportsresort med naturskøn placering og lækkert wellnessområde

Hvad enten du ønsker en aktiv eller afslappende ferie, er Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa lige noget for dig. Hotellet ligger mellem Port Pollencas havnebugt og S’Albuferetas naturreservat, som tilsammen udgør hotellets naturskønne omgivelser. Blot 25 meter fra hotellet ligger en strand, hvor du kan tage en dukkert i bølgerne - det er en strand, som egner sig godt til surfere, da det varierer, hvor meget strand der er tilgængeligt.

Hotellet byder på fantastiske poolområder med flere pools, separat børnepool samt liggestole og parasoller. Uanset om du er til musik og aktiviteter ved poolen, eller ro og afslapning er området stort nok til begge dele. Animationsteamet arrangerer daglige aktiviteter rundt omkring på resortet for både børn og voksne og sørger naturligvis også for underholdning om aftenen. Hotellets mindste gæster kan deltage i den internationale børneklub og være med til minidisco om aftenen.

Elsker du at være aktiv og rigtigt mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen, så finder du ikke mange hoteller, der har et ligeså imponerende udvalg af faciliteter som Hotel PortBlue Club Pollentia Resort. Hotellet har intet mindre end seks tennisbaner med græsunderlag, hvor du har mulighed for at leje din helt egen tennisinstruktør på hotellet. Herudover kan du spille beachvolley og fodbold. Du kan også prøve kræfter med en omgang bueskydning eller prøve at dykke. Hotellet ligger tæt på bjergkæden Serra de Tramuntana, og det gør hotellet og rejsemålet til en oplagt destination for cykelentusiaster, da bjergkæden byder på mange spændende cykelruter. Det er muligt at leje cykler på hotellet. Hvis du har en sejler gemt i dig, så tilbyder hotellet også mulighed for skoler i sejlads, vindsurfing, katamaran samt muligheden for at leje en båd.

Hvad enten du ønsker at stresse helt af efter en lang og aktiv dag, eller du blot forbinder ferie med ren afslapning og velvære, har Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa de helt perfekte faciliteter og omgivelser til dig. Hotellet har indenfor de seneste år bygget et nyt, imponerende wellnesscenter på over 3000 m2, som er fordelt på hele tre etager. Der er både sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, fitnesscenter og til det indendørs svømmebassin med semiolympiske mål på 25 meter. Så slap af i centrets fremragende pool, sauna, jacuzzi, dampbad, skønne sansebade eller stress af i varmstensområdet. Du kan også nyde en af de mange former for behandlinger(merbetaling), som du kan få af centrets smilende og professionelle personale, hvad enten du ønsker massage, aromaterapi eller en skønhedsbehandling i deres beautysalon. Tidsbestilling i spaen er nødvendig. Minimumsalder er 16 år.  

Sådan bor du

Dobbelværelse
Dobbeltværelse "Maris" er hotellets standard værelser med enten mindre balkon eller terrasse. Hyggelige værelser med varme farver alle med eget bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Der er desuden aircondition, telefon, TV, køleskab, gratis WiFi og safebox (mod gebyr). Dobbeltværelserne ligger i enten stueetagen eller på første sal og indrettet til maksimalt til to voksne og et barn. Til enebrug mod tillæg. Dobbeltværelser = 18-22 m2

Dobbeltværelse Superior Village Plus
Dobbeltværelser Superior Village Plus er blevet renoveret og står flot med lyst møblement og mere rummelige end standardværelser både indvendigt og på balkonen eller terrassen. På balkonen og terrassen står et bord, stole og en loungestol. Større bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Dobbeltværelser Superior Village Plus ligger i enten stueetagen eller på første sal og indrettet til maksimalt til to voksne og to børn. Enebrug mod tillæg. Dobbeltværelser Superior = 32 m2

Familieværelse Suite Plus
Familieværelser Suite Plus er hotellets største værelser med stor terrasse eller balkon som har havemøbler og loungestol. Værelserne har soveværelse med 2 senge og et opholdsrum med sovesofaer. Indeholder desuden eget bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler, og har iøvrigt et separat toilet. Alle familieværelser har aircondition, telefon, TV, køleskab, gratis WiFi og safebox (mod gebyr). Hvis du booker et familieværelse får du en velkomstgave bestående af vand, vin og nødder ved ankomst. Familieværelserne ligger i enten stueetagen eller på første sal og indrettet til maksimalt til 4 voksne. Familieværelser = 44 m2

Pension
Opholdet er inklusive morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller All Inclusive. 

Mere om Hotel Portblue Club Pollentia Resort & Spa
Hotellet har gratis WiFi, som gælder alle områder og værelser. Det er muligt at leje strygejern og strygebræt. Da hotellet ligger lige ved S’Albuferetas naturreservat, er der gode muligheder for at nyde det rige fugleliv omkring dig. Hotellet har også sit eget observatorium til dette formål.

Den nærmeste strand er forholdsvis smal og med rullesten, og det varierer, hvor meget strand der er, da vandstanden falder og stiger. Derfor tilbyder hotellet shuttlebus til stranden i Alcudia, som kører 3 gange om ugen.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 25 m
Afstand til centrum 3 km, Alcudia
Afstand til hæveautomat På hotellet
Afstand til lokalt centrum 7 km Port de Alcudia
Afstand til lufthavn 60 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til restauranter På hotellet
Afstand til strand 25 m
Aircondition Ja
Antal værelser 532
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1984
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator I en del af hotellet
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, gratis
Minigolf Ja
Opvarmet pool Ja
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring Ja
Renoveret 2015
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Ctra. Alcúdia Puerto Pollença km2

07400, Alcudia

Mallorca

Spanien


Tlf.: 0034 971 546 200

Web: www.portbluehotels.com

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Hos Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa har I mulighed for at tilkøbe All Inclusive. All Inclusive består af tre daglige hovedmåltider. Morgenmaden og aftensmaden serveres fra buffeter. Frokosten kan enten nydes på hotellets a la carte restaurant eller fra buffet.

Hovedmåltider:
Morgenmad: kl. 07.00 - 10.30
Sen morgenmad: kl. 10.30 – 11.30
Frokost: kl. 13.00 - 14.30 (a la carte) og kl. 13.00 – 14.30 (buffet)
Aftensmad: kl. 18.30 - 21.30

2 gange om ugen har hotellet temaaften. Det betyder, at aftenbuffeten varierer fra de andre aftener. Her kan I blandt andet opleve italiensk, fransk, spansk og mallorcanske temaer.

Snacks: Der serveres varme og kolde snacks i tidsrummene kl. 11.30-12.30 og igen kl. 16.00 – 17.00. Der serveres is mellem 11.30-19.00

Drikkevarer: I kan nyde et stort udvalg af forskellige drikkevarer hele dagen fra kl. 11.30 – 23.00. Minibaren på værelset fyldes op hver dag med sodavand og øl.

Vigtig info: Ved ankomst til hotellet får I udleveret et personligt kort med billede, som I bedes fremvise ved alle All Inclusive faciliteterne. 

I sommeren 2024 gælder All Inclusive helt til hjemrejse, også selvom du er checket ud af dit værelse.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail