Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Tæt på stranden
 • Centralt med rigt byliv
 • 4 poolområder
 • Mulighed for All Inclusive

Hotel Palma Bay Club Resort

3
Her får du
 • Tæt på stranden
 • Centralt med rigt byliv
 • 4 poolområder
 • Mulighed for All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Palma Bay Club Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Halvpension
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb All Inclusive

Stort hotel med mange aktiviteter og tæt på stranden
Øst for Mallorcas smukke hovedstad Palma, ligger Palma Bay Club Resort i bydelen Arenal med kort gåafstand til den skønne strand. Her er der masser af liv og glade dage både i dagtimerne og de sene aftentimer. Hotellet er et ideelt valg for dig, der ønsker en dejlig solferie, hvor der sker lidt hele tiden og til overkommelige priser.

I bydelen Arenal findes et rigt byliv med mange forskellige restauranter, barer, cafeer og shoppingmuligheder. Du må bestemt ikke snyde dig selv for en tur ind til selve Palma, som byder på et væld af seværdigheder, ikke mindst den smukke gamle katedral. Nyd et kaffestop på en de mange kaffebarer, hvor de lokale køber deres morgenkaffe inden arbejdet kalder.

Hotelområdet på Palma Bay Club Resort er på hele 25.000 m2 og består af flere forskellige hotelbygninger. Nogle af dem ligger på modsatte side af vejen, og der skal man forvente evt. at skulle ud på en kort gåtur, når man skal hen til hotellets fællesarealer. Hotellet har desuden flere restauranter og barer, og afhængigt af sæsonen er to eller tre restauranter og mindst én bar åben.

Hotellet har intet mindre end fire skønne poolområder med masser af liggestole, som du kan slænge dig i og bare nyde solens stråler. Her er også en fin børnepool til hotellets yngste gæster. I poolbaren kan du hente kolde forfriskninger, når tørsten skal slukkes.   

 

Sådan bor du

Dobbeltværelse
De almindelige dobbeltværelser og familieværelser er indrettet med møblement i den klassiske spanske stil, alle med balkon/terrasse, tv, airconditon, safebox (mod gebyr). Værelserne har desuden bad/toilet med hårtørrer og badekar kombineret med bruser. Dobbeltværelserne kan bestilles til enebrug og til maksimalt tre voksne eller to voksne og et barn. Familieværelserne er større end dobbeltværelserne og indrettet til mindst tre personer og maksimalt tre voksne og et barn. Opredning er på sovesofaer.

Dobbeltværelse Superior
Dobbeltværelser Superior og familieværelser Superior er indrettet med mere lyst møblement og er placeret i Villas and Copacabana bygningen. Bad/toilet er med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Desuden med TV, aircondition, telefon, safebox (mod gebyr) og balkon/terrasse. Dobbeltværelserne kan bestilles til enebrug og til maksimalt tre voksne eller to voksne og et barn. Familieværelserne er større end dobbeltværelserne og indrettet til mindst tre personer og maksimalt tre voksne og et barn. Opredning er på sovesofaer. 

Pension
Rejser du inden 1. maj 2021 er dit ophold på Palma Bay med halvpension. All Inclusive kan tilkøbes. Rejser du efter 1. maj 2021 er opholdet med All Inclusive. Hotellet byder på flere restauranter, og ved ankomst tildeles du en af restauranterne, hvorfra du vil nyde alle hovedmåltider i All Inclusive konceptet.
Bor du i Superior værelser spiser du i Copacabana restauranten som byder på livecooking, og der bliver serveret frisklavet pizza direkte fra stenovn.  

Mere om Palma Bay Club Resort
Hotellet byder på flere forskellige aktiviteter såsom tennis, minigolf,  bordtennis og volleyball. Der er WiFi på hele hotellet mod gebyr - hastigheden kan variere. Der kan forekomme flystøj og i højsæsonen kan der forekomme støj grundet den centrale beliggenhed. Du skal også være opmærksom på, at hotellet er ganske populært blandt unge. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 150 m
Afstand til centrum 16 km, Palma
Afstand til hæveautomat 300 m
Afstand til lokalt centrum 150 m, Arenal
Afstand til lufthavn 7 km
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til restauranter 150 m
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja
Antal værelser 737
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Bordtennis Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4-7
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Nej
Minigolf Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Snackbar Ja
Strandhåndklæder Nej
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Adresse

C/ Bartomé Calafell, 23

07600, Playa de Palma

Mallorca

Spanien


Tlf.: 0034 971 261 634

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Morgenmad: Kl. 07.30 - 10.00.
Frokost: Kl. 13.00 - 15.00.
Middag: Kl. 19.00 - 21.00.

Drinks:
Lokalproduceret alkohol, lokalproduceret ikke-alkohol, sodavand, kaffe og te. Kl. 10.00 - 22.00.

I vinterperioden serveres alle snacks fra baren i tidsrummet fra kl. 10.30 - 19.00.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail