Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Moderne hotel
 • Suveræn beliggenhed
 • Tæt ved stranden
 • Lækkert poolområde

Zel Mallorca

4
Her får du
 • Moderne hotel
 • Suveræn beliggenhed
 • Tæt ved stranden
 • Lækkert poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Zel Mallorca

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Moderne hotel med suveræn beliggenhed

Ønsker du en rendyrket og afslappende ferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at nyde din ferie, så er Zel Mallorca et rigtig godt valg! Hotellet ligger tæt på Palma Novas brede sandstrand, det glitrende blå Middelhav og den charmerende, lange strandpromenade. Lige uden for døren finder du et stort udbud af gode butikker, delikate restauranter og hyggelige barer.

Hotellet blev renoveret og opfrisket i 2015, og derfor fremstår det moderne og nydeligt med moderne interiør og flot indrettede værelser. Du finder to poolområder på hotellet. Du kan køle af i den ene pool, som ligger ud til sandstranden. Her kan du ligge på solterrassen på en solstol under en parasol og nyde udsigten til Middelhavet. Du kan også dykke ned i den anden pool, som er omgivet af en stille have. Hotellet råder også over flere balisenge (mod gebyr), så du kan være lidt mere komfortabel, når du slapper af ved poolen.

Oplev Palma Nova
Zel Mallorca ligger fantastisk placeret lige ved Palma Novas sandstrand. Så trænger du til et dyp i Middelhavet, er det inden for kort rækkevidde. Du har også centrum af Palma Nova lige uden for døren, og her kan du gå på opdagelse i restauranter, barer og butikker.

Der er altså rig mulighed for at få et dejligt måltid langs strandpromenaden. Hotellet har dog også selv en restaurant – Beso Beach Mallorca. Restauranten ligger også ved stranden og serverer mad fra middelhavskøkkenet.

Gode faciliteter
Zel Mallorca råder også over flere fine faciliteter og aktiviteter, som du kan benytte dig af. Vil du have afslapning for alle pengene, kan du få en behandling i hotellets wellnesscenter. Vil du hellere holde formen ved lige, kan du tage en tur i fitnesscenteret. Der er også mulighed for at være med til en yogasession. Alt du skal koncentrere dig om er at have en fantastisk og afslappende ferie ved Middelhavet.  

Sådan bor du
På Zel Mallorca bor du i moderne og lyst indrettede værelser. Alle værelser er udstyret med TV med chromecast, minibar (mod gebyr), gratis WiFi og aircondition samt badeværelse med bruser.

Dobbeltværelse med balkon
Dette dobbeltværelse er ca. 25 m2 og indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er en balkon, hvorfra du har udsigt til haven eller gaden. Værelserne, der vender mod gaden har eftermiddags- og aftensol. Der er plads til op til to personer på værelset.

Dobbeltværelse Premier med balkon og havudsigt
Dette værelse er ca. 32 m2 og indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Læs en bog, mærk havbrisen eller få lidt sol på værelsets store balkon, hvorfra du også har havudsigt. Der er plads til to personer på værelset.

Pension
Dit ophold er med morgenmad.

Mere om Zel Mallorca
Hotellet er kendt blandt mange danskere under det tidligere navn "Sol Cala Blanca".

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 16 km - Palma
Afstand til lokalt centrum 50 m - Palma Nova
Afstand til lufthavn 27 km
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1969
Børnepool Nej
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Fitness Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2015
Restaurant Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Carrer Duc Estremera, 16, 07181 Calvià, Illes Balears, Spanien
Tlf.: +34971680150
https://www.melia.com/en/hotels/spain/majorca/zel-mallorca 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Spiller du golf?

Spiller du golf?

Del denne side via E-mail