Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Familiedrevet lejlighedshotel
 • Stamkunde-favorit
 • God udsigt fra mange lejligheder

Hotel Ses Roquetes

3
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Familiedrevet lejlighedshotel
 • Stamkunde-favorit
 • God udsigt fra mange lejligheder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Ses Roquetes

 • Aircondition
 • Pool
 • Strand

Nyrenoveret, familiedrevet lejlighedshotel med fantastisk beliggenhed!
Ses Roquetes har en helt fantastisk beliggenhed lige ved stranden i Ca’n Picafort. Her finder I et lille, hyggeligt hotel, der fra 2018 er helt nyrenoveret. Det betyder, at I bor i de lækreste lejligheder – og samtidig lige ud til Middelhavet. Bedre bliver det ikke!

Lejlighederne ligger i første række lige ned til strandpromenaden og den lækre sandstrand i Alcudia-bugten. På hotellet finder I også et mindre poolområde, hvor I kan slappe helt af og nyde livet.

I bor centralt i Ca’n Picafort og dermed tæt på både restauranter, barer og små butikker. Tæt på lejlighederne er der også et busstoppested, hvorfra der kører en bus til Alcudia flere gange i timen.

Lejlighederne og receptionsområdet fremstår helt nyt, og den store renovering har virkelig givet lejlighederne et løft. Men hotellet har samtidig beholdt sin hyggelige atmosfære, som Ses Roquetes er så kendt for. Jordi – hotellets berømte receptionist – står stadig klar til at tage i mod jer, og han vil gøre alt for, I får en fantastisk ferie.

Hotellet er absolut et af vores mest populære valg blandt stamgæster særlig på grund af den hjemlige stemning. Det er det perfekte valg, hvis I gerne vil bo tæt på både strand, butikker og restauranter. 

Om hotellet
Afstand til centrum 11 km, Alcudia
Afstand til lokalt centrum 250 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 22
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Nej
Busstoppested 100 m
Byggeår 1990
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 2
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 5
Renoveret 2018
Restaurant Nej
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 5
Skift af sengelinned, pr. uge 1
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På Ses Roquetes bor du i helt nyrenoverede to-værelses lejligheder med stue/opholdsrum med sovesofaer, separat soveværelse, køkkenniche med blandt andet kaffemaskine, el-kedel, telefon, bad/toilet og balkon/terrasse. En af lejlighederne har to balkoner – en med udsigt til gaden og en med skrå havudsigt, mens andre lejligheder har to balkoner – begge med skrå havudsigt. Der findes også lejligheder med en balkon og direkte havudsigt. Sidst, men ikke mindst, er der en ”premium”-lejlighed, der har en 90 m2 stor terrasse og direkte havudsigt (1. sal).  

Alle lejligheder er indrettet til maksimalt fire personer.

Pension
Dit ophold på Ses Roquetes er uden pension

Mere om Hotel Ses Roquetes
Ses Roquetes ligger lige ud til stranden og tæt på byen og den livlige marina. Hotellet er stille og fredeligt, uden underholdning. Men vil du ud at more dig, ligger bycentrum med restauranter, butikker og forlystelser ganske tæt ved.

På hotellet er der begrænset receptionsservice. I højsæsonen er baren/restauranten ved siden af hotellet åben 24 timer i døgnet, hvorfor der kan forekomme støj. Der kan også forekomme gadestøj pga. den centrale beliggenhed.

Aircondition er i begrænset tidspunkt. Der er gratie WiFi på hotellet og poolhåndklæder (depositum). 

Adresse
Hernan Cortes 2, 7458 Can Picafort.

Kort

Del denne side via E-mail