Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Kun 300 meter fra Alcudia stranden
 • Familievenligt
 • Aktiviteter og underholdning
 • Skønt poolområde
 • Et Bravo Favorit-hotel

Viva Eden Lago Lejligheder

4
Her får du
 • Kun 300 meter fra Alcudia stranden
 • Familievenligt
 • Aktiviteter og underholdning
 • Skønt poolområde
 • Et Bravo Favorit-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Viva Eden Lago Lejligheder

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Tilkøb All Inclusive
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad

Populære lejligheder tæt på Alcudia stranden
Viva Eden Lago er et stort hit blandt vores gæster, og mange vender tilbage år efter år – for på Viva Eden Lago holder man ganske enkelt en dejlig ferie! Det skyldes ikke mindst den gode placering tæt på den fantastiske sandstrand, hvor både børn og voksne uden tvivl får mange fantastiske ferietimer. Af samme grund er det et håndplukket Bravo Favorit-hotel*, fordi hotellets rammer og serviceniveau sikrer ferieglæde for alle aldre. 

Stranden er utrolig børnevenlig, vandet er nærmest krystalklart, og man kan gå langt ud uden, at det bliver dybt. Du lejer liggestole og parasoller til fornuftige priser, og der er mulighed for vandsportsaktiviteter flere steder langs stranden.

Hotellet ligger med en flot udsigt ud over en af Alcudias søer, og kun ca. 500 meter herfra finder du et stort udvalg af restauranter, butikker og cafeer. Med offentlig bus tager det ikke lang tid at komme ind til Port de Alcudia, som specielt om aftenen er et besøg værd. Her er atmosfæren og stemningen helt speciel, og du finder flere populære tapasrestauranter i topklasse. Alcudias gamle bydel er kendt for sit store marked, der finder sted et par gange om ugen.

Hotellets poolområde har både en stor pool, separat børnepool, solterrasse, borde og stole til hygge og afslapning, billard-/poolbord og bordtennis. Du kan naturligvis benytte liggestole og parasoller ganske gratis ved poolen, og du kan deltage i de mange aktiviteter, som hotellets animationsteam arrangerer. Teamet står også for underholdning om aftenen med bl.a. minidisko til de mindste og shows til de voksne.

Legeområdet på Viva Eden Lago er helt unikt med både rutsjebaner, gynger, trampoliner og hoppepuder. Det er også her, at den internationale børneklub holder til, og her finder du også et separat lokale til de unge mennesker (teenclub), hvor de kan hygge sig med afslapning og film.

Vil du gerne holde formen ved lige, har Viva Eden Lago et nyere fitnesscenter, som ligger i forbindelse med tennisbanerne, med forskellige træningsmaskiner og et mindre spinningslokale. Fitnesscentret er åben fra kl. 7-21. Du kan også tage et spil tennis på en af grusbanerne, hvor du også lejer udstyr, hvis du ikke selv medbringer ketcher og bolde. Det koster ca. 15 €. 

For de cykelinteresserede tilbyder hotellet et professionelt cykelcenter med mulighed for opbevaring af din cykel, samt værksted til mindre reparationer og justeringer. Viva Eden Lago er velbesøgt af mange cykelgrupper gennem årene, og ønsker du og din cykelklub et ophold på hotellet, så kontakt vores gruppeafdeling for nærmere information.

Sådan bor du

1-værelses lejlighed
1-værelses lejligheder med balkon/terrasse. Lejligheden består af et stort opholdsrum med to senge og sovesofa til opredning, samt bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Lejlighederne har enkelte køkkenfaciliteter som køleskab, mikroovn, brødrister og el-kedel, men ingen håndvask og kogeplader. Der er desuden aircondition, tv, telefon, safebox (mod gebyr) og gratis WiFi. Det er muligt at tilkøbe pool/sø-udsigt eller havudsigt. Lejlighederne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Det er muligt at bo alene mod tillæg. Lejligheder, der ligger mod poolen, må påregne støj fra underholdning om aftenen.
1-værelses lejligheder = 22 m2

2-værelses lejlighed
Rummelige 2-værelses værelses lejligheder med balkon/terrasse, separat soveværelse med to senge, opholdsrum med tekøkken og sovesofa til opredning, mindre spiseplads, samt bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Tekøkkenet indeholder køleskab, håndvask, mikroovn, el-kedel, brødrister og kogeplader. Der er desuden aircondition, tv, telefon, safebox (mod gebyr) og gratis WiFi. Det er muligt at tilkøbe pool/sø-udsigt eller havudsigt. Lejlighederne er indrettet til maksimalt tre voksne og et barn. Lejligheder, der ligger mod poolen, må påregne støj fra underholdning om aftenen.
2-værelses lejligheder = 38 m2

Pension
Opholdet på Viva Eden Lago er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og All Inclusive. Til middagen om aftenen skal alle herrer bære pæne shorts eller lange bukser. Det er ikke tilladt at gå i restauranten med badeshorts, badesandaler eller tanktops.

Mere om Viva Eden Lago Lejligheder
Viva Eden Lago kan også anbefales til gangbesværede, og har man brug for en handicapvenlig lejlighed, er der også mulighed for bestilling på forespørgsel. 

Babyseng for børn over 2 år er mod gebyr og betales direkte til hotellet. Der er gratis WiFi på hele hotellet, skandinaviske TV-kanaler, og du kan gratis låne poolhåndklæder.

*Deluxe-fordelene fås kun på ophold, der består af ren badeferie og kan ikke kombineres med fx rundrejser, golfrejser, premium produkter eller fleksible pakkerejser med flere.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 150 m
Afstand til centrum 3,5 km, Port de Alcudia
Afstand til hæveautomat Hotel
Afstand til lokalt centrum 3,5 km, Port de Alcudia
Afstand til lufthavn 60 km
Afstand til minimarked 450 m
Afstand til restauranter 450 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 228
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1988
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Nej
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 5
Renoveret 2022
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Nej
Strandhåndklæder Ja
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Varme på værelset I begrænset periode
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Carrer de les Savines

Alcudia

Mallorca

Spanien


Tlf.: 0034 971 890 126

All Inclusive mod tilkøb

All Inclusive

All Inclusive mod tilkøb

All Inclusive inkluderer:

Måltider:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.15
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.00-21.00


Drikkevarer:
Kl. 10.30-23.00 (mod betaling fra kl. 23.00-24.00)
Alle lokale drikkevarer. Drinks, øl, sodavand, vin og kaffe.

Mellemmåltider:
I baren: Kl. 10.30-18.00
Snackbuffen kan blandt andet bestå af: Hamburgers, hot dogs, sandwich, pommes frites, baquettes, kyllingenuggets, dagens salat. Udvalget varierer alt efter sæson.
Kaffe og kager fra kl. 10.30-18.00.
Is for børn mellem 2-14 år kl. 10.30-18.00.

 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.
Til middagen om aftenen skal alle herrer bære pæne shorts eller lange bukser. Det er ikke tilladt at gå i restauranten med badeshorts, badesandaler eller tanktops.
Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Video

Video

Viva Eden Lago - En del af Bravo Favorit

Viva Eden Lago - En del af Bravo Favorit

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Er I mange der skal rejse sammen? Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til Viva Eden Lago
Vælg lufthavn *

Del denne side via E-mail