Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Kun 300 meter fra Alcudia stranden
 • Familievenligt
 • Aktiviteter og underholdning
 • Skønt poolområde
 • Et Bravo Favorit-hotel

Viva Eden Lago Lejligheder

4
Her får du
 • Kun 300 meter fra Alcudia stranden
 • Familievenligt
 • Aktiviteter og underholdning
 • Skønt poolområde
 • Et Bravo Favorit-hotel

Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Viva Eden Lago Lejligheder

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Tilkøb All Inclusive
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad

Populære lejligheder tæt på Alcudia stranden

Viva Eden Lago er et stort hit blandt vores gæster, og mange vender tilbage år efter år – for på Viva Eden Lago holder man ganske enkelt en dejlig ferie! Det skyldes ikke mindst den gode placering tæt på den fantastiske sandstrand, hvor både børn og voksne uden tvivl får mange fantastiske ferietimer. Af samme grund er det et håndplukket Bravo Favorit-hotel*, fordi hotellets rammer og serviceniveau sikrer ferieglæde for alle aldre. 

Stranden er utrolig børnevenlig, vandet er nærmest krystalklart, og man kan gå langt ud uden, at det bliver dybt. Du lejer liggestole og parasoller til fornuftige priser, og der er mulighed for vandsportsaktiviteter flere steder langs stranden.

Hotellet ligger med en flot udsigt ud over en af Alcudias søer, og kun ca. 500 meter herfra finder du et stort udvalg af restauranter, butikker og cafeer. Med offentlig bus tager det ikke lang tid at komme ind til Port de Alcudia, som specielt om aftenen er et besøg værd. Her er atmosfæren og stemningen helt speciel, og du finder flere populære tapasrestauranter i topklasse. Alcudias gamle bydel er kendt for sit store marked, der finder sted et par gange om ugen.

Hotellets poolområde har både en stor pool, separat børnepool, solterrasse, borde og stole til hygge og afslapning, billard-/poolbord og bordtennis. Du kan naturligvis benytte liggestole og parasoller ganske gratis ved poolen, og du kan deltage i de mange aktiviteter, som hotellets animationsteam arrangerer. Teamet står også for underholdning om aftenen med bl.a. minidisko til de mindste og shows til de voksne.

Legeområdet på Viva Eden Lago er helt unikt med både rutsjebaner, gynger, trampoliner og hoppepuder. Det er også her, at den internationale børneklub holder til, og her finder du også et separat lokale til de unge mennesker (teenclub), hvor de kan hygge sig med afslapning og film.

Vil du gerne holde formen ved lige, har Viva Eden Lago et nyere fitnesscenter, som ligger i forbindelse med tennisbanerne, med forskellige træningsmaskiner og et mindre spinningslokale. Fitnesscentret er åben fra kl. 7-21, og man skal være 18 år for at træne alene i fitnesscentret. Er man yngre end 18 år, skal man være ledsaget af en voksen. Du kan også tage et spil tennis på en af grusbanerne, hvor du også lejer udstyr, hvis du ikke selv medbringer ketcher og bolde. Det koster ca. 15 €. 

For de cykelinteresserede tilbyder hotellet et professionelt cykelcenter med mulighed for opbevaring af din cykel, samt værksted til mindre reparationer og justeringer. Viva Eden Lago er velbesøgt af mange cykelgrupper gennem årene, og ønsker du og din cykelklub et ophold på hotellet, så kontakt vores gruppeafdeling for nærmere information.

Sådan bor du
På Viva Eden Lago bor du enten i dobbeltværelse eller lejlighed. Fælles for alle værelsestyper er, at de har køleskab, mikrobølgeovn, brødrister, elkedel, WiFi, TV, aircondition og safebox (mod betaling). Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse: Dobbeltværelset er indrettet med dobbeltseng samt sofa og eget badeværelse. På værelset er der også et lille køleskab og en mikrobølgeovn. Der er plads til op til to voksne og et barn.

1-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Det er muligt at tilkøbe pool/sø-udsigt eller havudsigt. Lejligheden består af et stort opholdsrum med to senge og sovesofa til opredning. Bemærk at der er tale om køkkenfaciliteter og ikke et decideret køkken i disse lejligheder – der er fx ingen vask og kogeplader i forbindelse med køkkenfaciliteterne. Lejlighederne er 22 m2 og er indrettet til maks. to voksne og et barn. Det er muligt at bo alene mod tillæg. Lejligheder, der ligger mod poolen, må påregne støj fra underholdning om aftenen.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Mulighed for at tilkøbe pool/sø-udsigt eller havudsigt. Indrettet med separat soveværelse med to senge samt opholdsrum med tekøkken med kogeplader og sovesofa til opredning og mindre spiseplads. Lejlighederne er ca. 38 m2 og er indrettet til maks. tre voksne og et barn. Lejligheder, der ligger mod poolen, må påregne støj fra underholdning om aftenen.

Pension
Opholdet på Viva Eden Lago er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller All Inclusive. Til middagen om aftenen skal alle herrer bære pæne shorts eller lange bukser. Det er ikke tilladt at gå i restauranten med badeshorts, badesandaler eller tanktops.

Mere om Viva Eden Lago Lejligheder
Viva Eden Lago kan også anbefales til gangbesværede, og har man brug for en handicapvenlig lejlighed, er der også mulighed for bestilling på forespørgsel. 

Babyseng for børn over 2 år er mod gebyr og betales direkte til hotellet. Der er gratis WiFi på hele hotellet, skandinaviske TV-kanaler, og du kan gratis låne poolhåndklæder.

Check ind online

På Viva-hotellerne kan du checke ind online inden du ankommer til hotellet. Det gør check-in lettere og betyder, at du blot skal omkring receptionen for at få udleveret din værelsesnøgle.

Gå til Check in på Hotels Vivas hjemmeside. Indtast dit reservationsnummer (dit billetnummer fra Bravo Tours) samt dato for check-in. Klik på send. Herefter bliver du bedt om at udfylde alle gæsterne på din reservations navne og acceptere betingelserne, inden du kan klikke på send, så hotellet modtager informationen.  

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 150 m
Afstand til centrum 3,5 km, Port de Alcudia
Afstand til hæveautomat Hotel
Afstand til lokalt centrum 3,5 km, Port de Alcudia
Afstand til lufthavn 60 km
Afstand til minimarked 450 m
Afstand til restauranter 450 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 228
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1988
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Nej
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 5
Renoveret 2022
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Nej
Strandhåndklæder Ja
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Varme på værelset I begrænset periode
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Carrer de les Savines S/n

Alcudia

Mallorca

Spanien


All Inclusive mod tilkøb

All Inclusive

All Inclusive mod tilkøb

All Inclusive inkluderer:

Måltider:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.15
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.00-21.00


Drikkevarer:
Kl. 10.30-23.00 (mod betaling fra kl. 23.00-24.00)
Alle lokale drikkevarer. Drinks, øl, sodavand, vin og kaffe.

Mellemmåltider:
I baren: Kl. 10.30-18.00
Snackbuffen kan blandt andet bestå af: Hamburgers, hot dogs, sandwich, pommes frites, baquettes, kyllingenuggets, dagens salat. Udvalget varierer alt efter sæson.
Kaffe og kager fra kl. 10.30-18.00.
Is for børn mellem 2-14 år kl. 10.30-18.00.

Til middagen om aftenen skal alle herrer bære pæne shorts eller lange bukser. Det er ikke tilladt at gå i restauranten med badeshorts, badesandaler eller tanktops.

I sommeren 2024 gælder All Inclusive helt til hjemrejse, også selvom du er checket ud af dit værelse.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Video

Video

Viva Eden Lago - En del af Bravo Favorit

Viva Eden Lago - En del af Bravo Favorit

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Er I mange der skal rejse sammen? Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til Viva Eden Lago
Vælg lufthavn *

Del denne side via E-mail