Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksushotel i smukke omgivelser
 • Direkte ved stranden
 • Opvarmet pool
 • Spa- og fitnesscenter
 • Mange lækre faciliteter
 • Morgenmad (tilkøb halvpension)

Lopesan Costa Meloneras

5
Her får du
 • Luksushotel i smukke omgivelser
 • Direkte ved stranden
 • Opvarmet pool
 • Spa- og fitnesscenter
 • Mange lækre faciliteter
 • Morgenmad (tilkøb halvpension)
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lopesan Costa Meloneras

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Opvarmet pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Luksushotel i herlige omgivelser lige ud til stranden i Meloneras

Skal din næste ferie være kendetegnet af seriøs selvforkælelse, vil Lopesan Costa Meloneras være et godt valg. Her bor du i rendyrkede luksusomgivelser såvel inde som ude, for hotellet er indrettet med alle tænkelige luksusfaciliteter, og personalet står på pinde for at give dig en fantastisk dejlig ferie. Her er flere forskellige restauranter med spændende og delikate menuer. Alle restauranter er naturligvis røgfri.

Er du golfer, ligger hotellet tæt på det nye golfområde i Meloneras, og vil du udfordre dit held i spil, ligger Casino Costa Meloneras blot et stenkast fra hotellet.

Du vil nyde det skønne poolområde med solterrasse, swimmingpool, solsenge og parasoller. Trænger du til at slappe endnu mere af, kan du benytte dig af hotellets fantastiske spa- og velværecenter eller gå en tur til stranden, som hotellet ligger direkte ved.

Lopesan Costa Meloneras er et skønt hotel. Her er massevis af attraktive faciliteter, og beliggenheden er helt perfekt – midt i det skønne Maspalomas. Hotellet byder på underholdning flere dage om ugen for alle aldre. Du kan også booke tid på skønhedssalonen, gå i fitnesscenter eller brænde energi af med for eksempel tennis. Minimum én pool er opvarmet i perioden primo november til ultimo marts.

Sådan bor du
På Lopesan Costa Meloneras kan du bo i luksuriøse og smagfuldt indrettede dobbeltværelser, familieværelser eller suiter. Alle værelser er indrettet med telefon, TV, safeboks (mod betaling), aircondition, hårtørrer samt eget badeværelse/toilet.

Det er meget få dobbeltværelser uden pooludsigt, der har sol på terrassen, da de ligger på skyggesiden. Ønsker du sol, kan du med fordel tilkøbe superior-værelser med pooludsigt, da det giver en større chance for sol på terrassen.

Dobbeltværelse deluxe med balkon/terrasse med mulighed for at tilvælge udsigt til haven. Værelset er ca. 36 m2. Plads til maks. tre personer. Du har mulighed for at bo alene mod et tillæg.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse med udsigt til poolen eller havet. Værelset er ca. 36 m2. Plads til maks. tre personer. Du har mulighed for at bo alene mod et tillæg.

Dobbeltværelse unique deluxe med balkon/terrasse med mulighed for at tilvælge udsigt til haven. Værelset er ca. 40 m2 og har plads til maks. tre voksne. Unique-konceptet giver adgang til fx et privat morgenmadsområde, reserveret område i buffetrestauranten til aften, adgang til et roligt og eksklusivt område ved poolen og VIP-lounge med et stort udvalg af lækre snacks. Du tjekker desuden hurtigere ind, ligesom du kan spise på andre hoteller i Lopesan-kæden mod reservation. Derudover får du: Velkomstdrink ved ankomst, frugt ved poolen, en flasker vin på værelset, safeboks, adgang til wellness, babysitter (tilgængelig én gang pr. ophold), gratis WIFI, aviser m.m.

Familieværelse med balkon/terrasse. Værelset er cirka 40 m2 og indrettet med to dobbeltsenge. Plads til maks. fire voksne eller tre voksne og to børn.

Suite med balkon/terrasse med mulighed for at tilvælge skrå havudsigt. Suiten er cirka 70 m2 og indrettet med separat soveværelse og opholdsrum med sofaarrangement. Plads til maks. tre personer.

Pension
Opholdet er inklusiv morgenmad, som bliver serveret fra en stor buffet. Du har også mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Lopesan Costa Meloneras
Velegnet for gangbesværede, og hotellet har også handicapvenlige-værelser, som kan bestilles på forespørgsel. Mænd skal bære lange bukser i restauranten. Hotellet har fire tennisbaner med kunstgræs, som det er muligt at leje for hotellets gæster for cirka 10 euro i timen.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 80 m
Afstand til centrum 5 km Playa del Inglés
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 1136
Babyseng Ja
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 2001
Børneklub Ja
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 8
Familie Ja
Fitness Ja, mod gebyr
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

C. Mar Mediterráneo, 1

35100, Meloneras

Las Palmas

Spanien


Video fra Lopesan Costa Meloneras

Video fra Lopesan Costa Meloneras

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail