Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksus i særklasse
 • Kåret til øens bedste hotel
 • 8 poolområder – min. en er opvarmet
 • Mange aktiviteter og faciliteter
 • Når kun det bedste er godt nok

Lopesan Baobab Resort

5
Her får du
 • Luksus i særklasse
 • Kåret til øens bedste hotel
 • 8 poolområder – min. en er opvarmet
 • Mange aktiviteter og faciliteter
 • Når kun det bedste er godt nok
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lopesan Baobab Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Vandrutsjebane

Luksushotel med herlige omgivelser

På Lopesan Baobab Resort får du virkelig luksus i særklasse. Her er så dejligt, at hotellet er blevet kåret som Gran Canarias bedste, og det siger ikke så lidt!

Lopesan Baobab Resort ligger pragtfuldt i smukke Meloneras, som er en del af det store område Maspalomas. Selve hotellet er luksuriøst indrettet, og de mange poolområder ligger i en smuk, tropisk have. Fra første sekund føler man sig velkommen, og hotellets afrikanske tema sætter rammen for en helt unik ferie.

På hotellet er der en perlerække af faciliteter. Personalet er højtuddannet, og de ved præcis, hvordan de sørger for, at din ferie bliver ekstra god. Hotellet er desuden det ideelle valg, hvis du gerne vil udfordre dit golfhandicap i din ferie. Lopesan Baobab Resort ligger nemlig tæt på de nye, udfordrende og attraktive golfområder i Maspalomas og Meloneras. Der er også mange, forskellige aktiviteter for alle aldre – lige fra SPA og fitness til bordtennis og basketball og multibaner. 

Der er ingen tvivl om, at Lopesan Baobab Resort råder over nogle af Gran Canarias bedste poolområder. Her finder I hele ni af slagsen - to af dem har egen, kunstig strand, to har stilleområder og et poolområde fungerer som "lazy river". Her er selvfølgelig også solsenge, parasoller og to børnepools, hvoraf den ene har to små vandrutsjebaner til de allermindste.

Du har rig muligheder for en kulinarisk oplevelse på én af hotellets delikate restauranter. Der ligger to buffet restauranter. I den ene buffet restaurant er der også en buffet til børnene. Trænger I til en forfriskning, er der også to poolbarer på hotellet.

Minimum én pool er opvarmet i perioden primo november til ultimo marts.

Sådan bor du
På Lopesan Baobab Resort kan I bo på dobbelt- eller familieværelser. Alle værelser er indrettet med safebox, minibar, TV, aircondition, WiFi samt separat bad/toilet med hårtørrer. 

Dobbeltværelserne er velindrettede og 34 m2 med altan og plads til maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn. Du kan også bo alene i værelset mod tillæg. Det er muligt at tilkøbe udsigt til haven eller poolen.

Familieværelserne er større end dobbeltværelserne – ca. 43 m2 og med balkon/terrasse. Det perfekte værelse, hvis I rejser som familie. Her er dobbeltseng og en komfortabel sofa, der kan laves til en seng. Her kan bo op til fire voksne og et barn.

Derudover kan du vælge nedenstående Unique-værelser. Bor du på et Unique-værelse, er der separat prioriteret check-in og -ud samt prioriteret bordbestilling i a la carte-restauranterne. Der er et separat poolområde forbeholdt Unique-gæster og adgang til VIP-loungen.

Dobbeltværelse Deluxe Unique er en opgradering fra de normale dobbeltværelser. De er ca. 54m2 og er udstyret med en king size seng, el-kedel, espressomaskine, badekar, sovesofa og en terasse. Det bedste ved værelset er dog, at du har direkte adgang til en privat pool. Her kan bo tre voksne eller to voksne og et barn.

Junior Suite Unique er ca. 72m2. Værelset har en separat opholdsstue, hvor der er en stor sovesofa og adgang til en møbleret balkon. I værelsets andet rum finder du soveværelset, som har en king size seng samt en el-kedel og en espressomaskine. Badeværelset er udstyret med en bruser og et badekar. Her kan bo tre voksne eller to voksne og to børn.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), hvor aftensmaden bliver serveret i buffet restaurant, og du kan spise på a la carte restaurant én gang under dit ophold. Du kan også opgradere til fuldpension (morgenmad, frokost og aftensmad ekskl. drikkevarer til frokost og aftensmad).

Mænd skal bære lange bukser i restauranterne til aftensmad.

Mere om Lopesan Baobab Resort
Lopesan Baobab Resort er luksus, når det er allerbedst. Med en kåring som Gran Canarias bedste hotel har det virkelig meget at byde på. Alt er i topkvalitet. Topprofessionelt personale, lækre restauranter og værelser, der er helt suveræne. 

Hotellet har sin egen internationale børneklub. Det er muligt at bo på handicapvenlige-værelser - spørg din rejsekonsulent. 

Ved tilkøb af halvpension er julemiddag d. 25.12 og nytårsmiddag d. 31.12 inkluderet i prisen.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 4 km Playa del Ingles
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 100 m Meloneras
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 180 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Antal værelser 677
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 2009
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Familie Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Snackbar Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Spiller du golf?

Spiller du golf?

Del denne side via E-mail