Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fantastiske faciliteter
 • Multibane med fx fodbold, basket og tennis
 • Mulighed for at tilkøbe halvpension eller fuldpension

Vila Petra

4
Her får du
 • Fantastiske faciliteter
 • Multibane med fx fodbold, basket og tennis
 • Mulighed for at tilkøbe halvpension eller fuldpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Vila Petra

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

En ferieperle i Algarve i byen Albufeira
I byen Albufeira, i Algarve, ligger Vila Petra som er det perfekte valg for dig, som ønsker en afslappende ferie i Portugal. Vila Petra er et hyggeligt hotel med mange skønne faciliteter, høj kvalitet og god service.

Nyd tilværelsen ved hotellets dejlige poolområde. Her kan du tage en dejlig dukkert, eller tage en velfortjent lur i skyggen på en af de mange liggestole – det er jo ferie ikke? I poolområdet finder du også en poolbar, Acqua Pool Bar, hvor du kan nyde lette retter og kolde drikkevarer.

Trænger du til endnu mere selvforkælelse, så kan du tage en tur forbi hotellets jacuzzi, eller varme kroppen i saunaen (mod gebyr). Du kan også bade i hotellets indendørs pool, hvis du vil rense kroppen i saltvand.

Skal der lidt mere fart over feltet, så har du mulighed for at træne kroppen i fitnesscenteret, eller smutte en tur forbi den udendørs multibane. Her kan du kan spille fodbold, basketbold, tennis, håndbold eller andre sjove sportsaktiviteter.

Gastronomiske oplevelser på Vila Petra
Når sulten melder sig har du mulighed for at spise i en af hotellets fine restauranter. Du kan fx nyde et lækkert måltid på Xeirus Restaurant, en elegant restaurant, som serverer retter fra middelhavskøkkenet. Her kan du både få morgenmad og aftensmad. Er du mere til de lidt lettere retter, så kan du nyde tapas på Bucha Tapas & Wine Bar. Som et sundere alternativ finder du også Green Snack Bar, hvor du kan nyde sundere retter, som fx salater og juice.

I Stone Bar på hotellet finder du et stort udvalg af drinks og cocktails, som du kan forkæle smagssanserne med.

Sådan bor du på Vila Petra
På Vila Petra bor du i fine lejligheder med en hyggelig indretning. Du kan vælge mellem flere forskellige lejligheder.

Studio med balkon: Fine lejligheder på ca. 50 m2 med egen møbleret balkon. Lejlighederne er indrettet med sovesofa, enkeltmandssenge, tv, safeboks, telefon, hårtørrer, gratis WiFi, aircondition, køkken og spiseområde med spisebord og stole. Køkkenet er udstyret med kogeplade, oven, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, køleskab og elkedel. Desuden er lejlighederne indrettet med eget badeværelse med eget toilet og badekar eller bruser. I lejlighederne kan der bo op til to voksne og et barn.

Studio med balkon og udsigt til poolen: Fine lejligheder på ca. 50 m2 med egen møbleret balkon og udsigt til poolen. Lejlighederne er indrettet med sovesofa, enkeltmandssenge, tv, safeboks, telefon, hårtørrer, gratis WiFi, aircondition, køkken og spiseområde med spisebord og stole. Køkkenet er udstyret med kogeplade, oven, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, køleskab og elkedel. Desuden er lejlighederne indrettet med eget badeværelse med eget toilet og badekar eller bruser. I lejlighederne kan der bo op til to voksne og et barn.

2-værelses lejlighed med balkon: Fine lejligheder på ca. 64 m2 med egen møbleret balkon. Lejlighederne er indrettet med sofaer, stuebord, enkeltmandssenge, safeboks, hårtørrer, tv, telefon, gratis WiFi, aircondition, køkken og spiseområde med spisebord og stole. Køkkenet er udstyret med kogeplade, oven, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine og elkedel. Desuden er lejlighederne indrettet med eget badeværelse med eget toilet og badekar eller bruser. I lejlighederne kan der bo op til fire personer.

2-værelses lejlighed med balkon og udsigt til poolen: Fine lejligheder på ca. 64 m2 med egen møbleret balkon og udsigt til poolen. Lejlighederne er indrettet med sofaer, stuebord, enkeltmandssenge, safeboks, hårtørrer, tv, telefon, gratis WiFi, aircondition, køkken og spiseområde med spisebord og stole. Køkkenet er udstyret med kogeplade, oven, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine og elkedel. Desuden er lejlighederne indrettet med eget badeværelse med eget toilet og badekar eller bruser. I lejlighederne kan der bo op til fire personer.

3-værelses lejlighed med balkon og udsigt til poolen: Fine lejligheder på ca. 85 m2 med egen møbleret balkon og udsigt til poolen. Lejlighederne er indrettet med to soveværelser med senge til to personer i hvert rum. Derudover er lejlighederne indrettet med telefon, tv, gratis WiFi, hårtørrer, aircondition, safeboks, køkken og stue med spisebord, stole, sofaer og tv. Køkkenet er udstyret med kogeplade, oven, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine og elkedel. Desuden er der i lejlighederne to badeværelser med eget toilet og badekar eller bruser. I lejlighederne kan der bo op til 6 personer, heraf maksimalt fire voksne og to børn.

Pension
Du bor uden pension, men har mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Mere om Vila Petra
Hotellet Vila Petra er handicapvenligt og der kan ønskes handicapvenlige lejligheder.

Tennis og bordtennis er gratis men mod et depositum for bolde og ketchere.

Der ligger et supermarked blot 350 meter fra hotellet. Derfra kører også et turisttog, som kører rundt i Albufeira by. Toget kører efter sæson.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 300 m
Afstand til centrum 2,5 km, Albufeira Old Town
Afstand til hæveautomat 350 m
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til minimarked 350 m
Afstand til strand 1,7 km
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1998
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Fitness Ja
Game room Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køkken Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 141
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af sengelinned 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Rua Mouzinho de Albuquerque

8200-356 , Albufeira


Tlf.: 00351 289 540 800

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail