Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Vandrutsjebaner
 • All Inclusive
 • Underholdning for alle aldre
 • Mange faciliteter

Jupiter Albufeira Family & Fun

4
Her får du
 • Vandrutsjebaner
 • All Inclusive
 • Underholdning for alle aldre
 • Mange faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Jupiter Albufeira Family & Fun

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Vandrutsjebane
 • Wellness

Lækkert familieresort ved Albufeira

Jupiter Albufeira Family & Fun er det perfekte hotel til dig, som rejser med familien og ønsker en bekvem All Inclusive i lækre rammer med masser af underholdning for hele familien. Hotellet har alt hvad ethvert ferie-hjerte begærer for både store og små herunder et stort poolområde, vandrutsjebaner, spa, fitness og underholdning for alle aldre. Dertil kommer et fyldig All Inclusive-program, hvor der aldrig er langt til nærmeste restaurant eller bar.

Store pools og vandrutsjebaner
Hotellet har hele fire udendørs swimmingpools heraf to børnepools. Den ene børnepool er indrettet som et lille legeland med SPLASH-zone. Hotellets store pool har en swim-up bar, så du kan få serveret kolde drinks, mens du sidder i vandet. Den sidste pool ligger mere afsides og henvender sig primært til det voksne publikum, som ønsker ro og fredelige omgivelser.

Hotellet har hele seks vilde vandrutsjebaner, som ligger ved siden af poolområdet. Her kan alle gæster, som elsker fart og kilden i maven, boltre sig. 

Stort All Inclusive-udvalg
Hotellets hovedrestaurant serverer alle tre hovedmåltider som buffet med et stort udvalg af nationale og internationale delikatesser. Derudover er det ved tilgængelighed muligt at reservere bord på hotellets a la carte restaurant. Prøv fx Taberna Restaurant, som tilbyder alt det kød du kan spise sammen med salat desser og drinks, eller prøv den italienske restaurant, som også tilbyder middagsmad og snacks. I hotellets snackbar kan du hente lette anretninger i løbet af dagen, ligesom der er selvbetjening til drikkevarer.

Afslut eventuelt dagen på hotellets tagterrasse, mens du nyder en flot drink og solnedgangen.

Underholdning for alle aldre
På Jupiter Albufeira er der rig mulighed for at hygge sig med familien eller møde nye bekendte gennem hotellets mange aktiviteter.

Hotellet har et stort lege- og tumlerum samt en international børneklub for børn i alderen 4-12 år, ligesom der også er en fin legeplads. For de unge er der en Teens Club for gæster i alderen 13-17 år. Dagen igennem arrangeres forskellige aktiviteter på tværs af aldre som fodbold, tennis, yoga, vandaktiviteter og karaoke. Der er også en Fun Park med hoppeborge, tranpoliner og pedal gokarts, som børn i alderen 4-16 år mod betaling kan benytte.

For de helt små har hotellet et baby rum. Her er der mad til spædbørn, der er et amme-område, legetøj, et minikøleskab, en mikroovn og en blender. 

Ren afslapning eller fitness
Hotellet har et lækkert spaområde, som alle gæster over 16 år kan besøge. Derudover er der dedikerede familie-timer, hvor også yngre gæster er velkomne i følge med en voksen. I spaområdet finder du en indendørspool (mod betaling), en sauna, dampbad samt tyrkisk bad. Det er muligt at bestille en række behandlinger mod betaling.

Hotellets veludstyrede fitness er åbent 24 timer i døgnet.

Ønsker du at besøge stranden eller hyggelige Albufeira by kan du tage hotellets gratis shuttlebus som går 6-8 gange om dagen. 

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med aircondition, fjernsyn med HDMI-kabel, safeboks, minibar (mod betaling) og elkedel med kaffe- og te-faciliteter. Alle badeværelser er med bruseniche samt hårtørrer.

Dobbeltværelser med balkon
Ca. 40 kvadratmeter stort. Der er plads til maks. 2 voksne og 2 børn. Det er muligt at bo alene mod et tillæg.

Superior dobbeltværelser med balkon
Ca. 42 kvadratmeter stort med udsigt til poolen. Der er plads til maks. 2 voksne og 2 børn. Det er muligt at bo alene mod et tillæg.

Familieværelser med balkon
Ca. 45 kvadratmeter stort med udsigt til vandparken. Værelset er indrettet med fokus på børn med fx et lille legetelt samt mulighed for at få et babybadekar på badeværelset. Der er toiletartikler på badeværelset. Der kan bo 3-4 personer på familieværelserne – fx 3 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 børn.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Mere om Jupiter Albufeira Family and Fun
Der er gratis WiFi på hele hotellet inklusiv værelserne.

Spaen tager kun imod voksne over 16 år udenfor de dedikerede familietimer (kl. 09-10). Det er obligatorisk at bære badehætte i spaet.

Ved checkin beder hotellet om et depositum på 250 euro. Dette bliver tilbagebetalt, når du checker ud. 

Bemærk at  udskænkning af All Inclusive drikkevarer slutter kl. 23:00. I All Inclusive indgår spiritus af lokale mærker samt udvalgte cocktails. En række premium drinks med internationale spiritus-mærker er mod betaling.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 2,1 km
Afstand til lokalt centrum 3 km, Albufeira
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til minimarked 300 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 2,3 km
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, indgår ikke i All Inclusive
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Mange
Safebox Ja
Sauna Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Rua Alexandre O’Neill

8200-343, Albufeira

Portugal


All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Tidlig morgenmad: 06.30-07.30
Morgenmad:
07.30-10.00
Brunch: 10.00-12.00
Frokost: 12.00-15.00
Aftensmad: 18.30-21.30
Sen aftensmad: 22.00-23.45

Derudover serveres der løbende snacks i snackbaren, Alfarroba, fra kl. 15.30-18.30.

Drikkevarer
Der er drikkevarer inkluderet i barerne fra 09.00-23.45, der bl.a. tilbyder vand, sodavand, juice, øl, husets vin, varme drikke og drinks med lokal spiritus. Drinks med internationale spiritusmærker er ikke inkluderet i All Inclusive.

I hovedrestauranten – til måltiderne - kan I nyde vand, sodavand, lokal øl og husets vin (øl og vin serveres dog kun til frokost og aftensmad).

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

All Inclusive-programmet og faciliteterne kan ændres uden yderligere varsel, hvis der er pludselige udefrakommende faktorer såsom barskt vejr, udsving i hotellets belægning og andre force majeure situationer.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail