Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Hotel tæt på den gamle bydel
 • Godt til familier og par
 • Opvarmet, indendørs pool
 • Store lejligheder

Cerro Mar Garden & Spa

4
Her får du
 • Hotel tæt på den gamle bydel
 • Godt til familier og par
 • Opvarmet, indendørs pool
 • Store lejligheder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cerro Mar Garden & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Den gamle by
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad

Central beliggenhed lige ved den gamle bydel

Cerro Mar Garden & Spa Resort er helt perfekt, hvis din ferie både skal indeholde forskellige aktiviteter og rendyrket afslapning!

Her er masser af dejlige faciliteter for både børn og voksne. Hotellet er i en høj standard med skønne lejligheder, to restauranter og en beliggenhed, der gør, at du er tæt på både Albufeira by med den charmerende gamle by med masser af liv og et stort udvalg af butikker, restauranter, barer samt den smukke strand. Begge steder kan du komme til ved at gå via trapper direkte dertil på 5 min. Ellers kan du tage hotellets mini-bus, der dagligt kører til/fra den gamle by. 

Nyd det meget lækre poolområde med swimmingpool, separat børnepool, solsenge og parasoller. Du kan gøre brug af hotellets dejlige wellness-afdeling med både jacuzzi, spa og et veludstyret fitnesscenter. Til hotellet hører også en stor, opvarmet, indendørs pool og tyrkisk bad. Badehat påkræves i den lækre store indendørs opvarmet pool. Det er muligt at leje pool-håndklæder for et depositum på 5 euro pr. håndklæde. 

Fra hotellet er der en fantastisk udsigt. Det gælder særligt fra barområdet på toppen af hovedbygningen, hvor I virkelig kan nyde en smuk udsigt over hele området. Det gælder også fra alle lejligheder, der har udkig over byen og havet. I højsæsonen afholdes der også en BBQ-aften en gang i ugen på den fine terrasse, hvor der også er et mindre grønt område (mod betaling). 

Cerro Mar Garden er et af de mest populære hoteller på Algarve.

Sådan bor du
På Cerro Mar Garden & Spa bor du i stilfulde og moderne to-værelses lejligheder med udsigt over byen og til havet. Alle lejligheder er indrettet med bad/douche og toilet, køkken med kogeplader, ovn, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, brødrister, WiFi, aircondition, telefon, satellit-tv, vaskemaskine og safebox (mod gebyr 1,5€ om dagen)

De to-værelses lejligheder er 50 m2 og har plads til maksimalt fire personer, hvor to personer sover på sovesofaen i stuen.

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting.

Pension
Dit ophold på Cerro Mar Garden er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Disse måltider bliver serveret fra en indbydende, flot og varierende buffet. Der findes også en á la carte restaurant på hotellet, som både serverer lokale og internationale retter. 

Har du bestilt halvpension, men ankommer sent til rejsemålet på ankomstdagen, vil du få serveret en kold anretning på værelset. Rejser du tidligt, kan du ligeledes få en morgenmad pakket til turen. 

Mere om Cerro Mar Garden
Cerro Mar Garden ligger centralt – tæt på byen og stranden, og hotellet er meget familievenligt. På Cerro Mar Garden finder du mange, gode faciliteter, heriblandt tennisbaner.  Du skal være over 16 år for at benytte dig af fitnesscenteret.

Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 700 m
Afstand til centrum 400 m
Afstand til hæveautomat 600 m
Afstand til lokalt centrum 400 m, Albufeira old town
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Antal værelser 83
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 2007
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua António Alexio, Albufeira
Tlf. 00351289590520

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail