Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • God beliggenhed
 • Lækkert hotel for alle aldre
 • Flere poolområder
 • Tæt på fantastisk strand
 • Store lejligheder

Cerro Mar Atlantico

4
Her får du
 • God beliggenhed
 • Lækkert hotel for alle aldre
 • Flere poolområder
 • Tæt på fantastisk strand
 • Store lejligheder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cerro Mar Atlantico

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Den gamle by
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad

Store lejligheder og god beliggenhed

Cerro Mar Atlántico har en fantastisk flot og central beliggenhed på toppen af Albufeira by. Det betyder, du er en kort gåtur fra Albufeiras hyggelige torv med et stort udvalg af gode restauranter, barer og butikker – du skal blot gå via hotellets trapper.

Et ferieophold på Cerro Mar Atlántico er den perfekte mulighed for at kombinere afslapning, skønne lejligheder og gåture med oplevelser i Albufeiras charmerende, gamle bydel. Hotellets mini-bus kører dagligt til/fra den gamle by. Personalet på hotellet er imødekømmende og yder en skøn service, lige fra du ankommer.

Fra hotellet kan du også let gå til områdets skønnne strand. Der er blot en lille gåtur, og du vælger selv, om du vil gå via de smukke trapper eller tage områdets berømte elevator fra byen og videre til stranden. Her finder du det fineste, hvide sand og de unikke klippeformationer, som området er kendt for.

Ved hotellet finder du tre mindre, skønne poolområder, der alle har solstole og parasoller. Her hersker en venlig og afslappet atmosfære med swimmingpools for både børn og voksne samt en snackbar. Det er muligt at leje pool-håndklæder for et depositum på 5 euro pr. håndklæde. Dette gøres på Cerro Mar Garden.

Når du bor på Cerro Mar Atlántico, må du benytte alle faciliteter på nabohotellet Cerro Mar Garden (nogle kan være mod betaling). Her finder du både fitness, tennis, minimarked og meget mere. I højsæsonen afholder de også en BBQ-aften en gang i ugen på den fine terrasse, hvor der også er et mindre grønt område (mod betaling). 

Glæd dig til en afslappende ferie med en smuk beliggenhed i store, velindrettede lejligheder med en rigtig god balkon. Perfekt til Algarvekystens skønne klima, dejlige dage og aftener!

Sådan bor du
Du bor i store, velindrettede to-værelses lejligheder, hvor du har udsigt til poolen, haven eller gaden med havet i baggrunden. Alle lejligheder er indrettet med bad/douche og toilet, køkken med kogepladeer, WiFi, ovn, elkedel, kaffemaskine, brødrister, aircondition, telefon satellit-tv og safebox (mod gebyr 1,5€ om dagen) 

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting. 

Der er plads til maksimalt fire personer, hvor to personer sover på sovesofaen i stuen. 

2-værelses lejlighed = 50m2.

Pension
Dit ophold på Cerro Mar Atlàntico er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Morgenmad og halvpension bliver serveret fra en indbydende, flot og varierende buffet i restauranten ved siden af receptionen på Cerro Mar Garden. Der findes også en á la carte restaurant på hotellet som både serverer lokale og internationale retter.

Mere om Cerro Mar Atlantico
Cerro Mar Altantico ligger centralt – tæt på byen og stranden, og hotellet er meget familievenligt. På søsterhotellet (Cerro Mar Garden) på den anden side af gaden findes flere faciliteter, som også kan benyttes, nogle mod betaling. Der er restaurant, fitnessrum (min. 16 år), tennis, billard, internet og minimarked. Cerro Mar Atlántico er et hyggeligt lejlighedshotel for alle aldre, hvor der er mulighed for både at være aktiv og at dase. Ikke velegnet for gangbesværede.

Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel i receptionen dagen før hjemrejse. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter ved receptionen, og få et bad ved den indendørs pool.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 700 m
Afstand til centrum 400 m
Afstand til hæveautomat 600 m
Afstand til lokalt centrum 400 m
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Antal værelser 209
Bar Ja
Byggeår 1990
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua António Aleixo, 8200-852 Albufeira.
Tlf. 00 351 289 590 520.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail