Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Splashområde med vandrutsjebaner
 • Store lejligheder med plads op til 6 personer
 • Fantastiske poolområder
 • Gratis WiFi
 • Godt familiehotel

Alfagar Village Lejligheder

3
Her får du
 • Splashområde med vandrutsjebaner
 • Store lejligheder med plads op til 6 personer
 • Fantastiske poolområder
 • Gratis WiFi
 • Godt familiehotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Alfagar Village Lejligheder

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandrutsjebane

Vandsjov, plads til selvforkælelse og rummelige lejligheder
Alfagar Village består af mange fine lejligheder, der tilsammen udgør sin helt egen lille, charmerende landsby. Her er en hyggelig stemning og gode faciliteter for alle aldre. Hotellet har flere skønne pools og grønne områder, herunder et SPLASH-område med vandrutsjebaner. Du bor samtidigt mindre end 300 meter fra stranden via trapper – helt perfekt til nogle afslappende feriedage.

Hotellet har hele tre pools. Rejser du med børn, kan I sammen bruge dagen ved poolen, som er indrettet med SPLASH-område. Her er der både to store vandrutsjebaner, flere mindre rutsjebaner, springvand og lavt vand, så de små kan føle sig trygge. Børnene vil helt sikkert også elske de store legepladser og spillelokaler, der er på hotellet.

Poolområderne er forbundet af en smuk, grøn have, så du finder let din helt egen lille oase med solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Udover de dedikerede børnepools, er der poolområder, som indbyder til mere ro og afslapning.

På hotellets tennisbaner, fodboldbane og fitnesscenter har du mulighed for at holde kroppen i gang under ferien. Du kan eventuelt afslutte dagen ved at skrue lidt ekstra op for selvforkælelsen og hoppe en tur i hotellets indendørs pool eller sauna og bestille en afslappende massage (mod betaling).

Alfagar Village er helt igennem skønne lejligheder med en vidunderlig beliggenhed. Fra området har du en betagende udsigt over den smukke Santa Eulalia-strand øst for Albufeira. Du vælger selv, om balkonen skal have udsigt til haven eller til havet. Her får I virkelig et godt hotel i et fantastisk område!

Alle lejlighederne har store balkoner. Her kan du rigtigt nyde ferielivet, det dejlige vejr og en skøn morgenmad eller middag med familien. Hotellet har nemlig eget minimarked, og køkkenerne i lejligheder er veludstyrede, så du nemt kan sammensætte flere af feriens måltider.

Vil du lade andre om madlavningen, kan du bestille morgenmad eller halvpension. Du kan også besøge en af hotellets syv restauranter og barer, der blandt andet byder på portugisiske specialiteter og middelhavsinspireret menukort. Der er desuden aftenunderholdning for alle aldre på hotellets barer flere gange om ugen. Du bor også tæt på The Strip, hvor der er mange restauranter og barer.

Sådan bor du på Alfagar Village Lejligheder
På Alfagar Village bor du i rummelige og fine lejligheder, som alle er indrettet med aircondition, TV, gratis WiFi, safeboks og hårtørrer. Du kan vælge mellem nedenstående lejligheder:

2-værelses lejligheder med udsigt til haven: Rummelige lejligheder på ca. 50 m2 med møbleret balkon og udsigt til hotellets blomstrende have. Lejlighederne er indrettet med stue med sovesofa til to personer og sofabord. Derudover er lejligheden indrettet med et køkken med fire elektriske kogeplader, elkedel, brødrister, kaffemaskine, køleskab og et stort udvalg af køkkenudstyr. Der kan bo op til fire personer i lejlighederne.

2-værelses lejligheder med havudsigt: Rummelige lejligheder på ca. 50 m2 med møbleret balkon og havudsigt. Lejlighederne er indrettet med stue med sovesofa til to personer og sofabord. Derudover er lejligheden indrettet med et køkken med fire elektriske kogeplader, elkedel, brødrister, kaffemaskine, køleskab og et stort udvalg af køkkenudstyr. Der kan bo op til fire personer i lejlighederne.

3-værelses lejligheder med udsigt til haven: Rummelige lejligheder på ca. 67 m2 med møbleret balkon og udsigt til hotellets blomstrende have. Lejlighederne er indrettet med stue med sovesofa til to personer og sofabord. Derudover er lejligheden indrettet med et køkken med fire elektriske kogeplader, elkedel, brødrister, kaffemaskine, køleskab og et stort udvalg af køkkenudstyr. Der kan bo op til seks personer i lejlighederne.

OBS. 3-værelses lejlighederne er kun tilgængelig i marts og april 2024.

3-værelses lejligheder med havudsigt: Rummelige lejligheder på ca. 67 m2 med møbleret balkon og havudsigt. Lejlighederne er indrettet med stue med sovesofa til to personer og sofabord. Derudover er lejligheden indrettet med et køkken med fire elektriske kogeplader, elkedel, brødrister, kaffemaskine, køleskab og et stort udvalg af køkkenudstyr. Der kan bo op til seks personer i lejlighederne.

OBS. 3-værelses lejlighederne er kun tilgængelig i marts og april 2024.

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting.

Pension
Dit ophold på Alfagar Village er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Alfagar Village
Alfagar Village ligger meget smukt med panoramaudsigt over stranden. Der er niveauforskelle på hotelområdet og trapper ned til stranden. Der er indtjekning fra kl. 16.

Hotellet har et vaskerum, hvor I kan vaske tøj mod betaling.

Der er gratis WiFi på hotellet, men da hotelområdet er stort, kan der være steder, hvor dækningen ikke er så god.

Når du bor på Alfagar Village, har du også mulighed for at frit benytte faciliteterne på Alfagar Alto Da Colina, hvor der bl.a. er et fint vandland med vandutsjebaner, mange børnevenlige faciliteter, en padelbane og flere restauranter.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 5 km
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 1,5 km
Afstand til lufthavn 38 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 216
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 1989
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Fitness Ja
Game room Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køkken Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 210
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Nej
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 3
Renoveret Løbende
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 2
Skift af sengelinned 1
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja, mod betaling
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Balaia, P.O.Box 866 Apartado, 8200-912 Albufeira
Tlf. 00351 289 540 220 Fax. 00351 289 542 770

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail