Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive med mange a la carte restauranter
 • Lige ved egen sandstrand
 • Gode sportsfaciliteter som tennis, paddel, beachvolley og fitness
 • Tre vandrutsjebaner
 • Underholdning for alle aldre
 • Gratis Wi-Fi

Hotel Eden Roc

4
Her får du
 • All Inclusive med mange a la carte restauranter
 • Lige ved egen sandstrand
 • Gode sportsfaciliteter som tennis, paddel, beachvolley og fitness
 • Tre vandrutsjebaner
 • Underholdning for alle aldre
 • Gratis Wi-Fi
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Eden Roc

 • All Inclusive
 • Familiehotel
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane

Luksuriøst hotel lige ved havet
Med en panoramisk udsigt udover det ægæiske hav, danner hotellet de rette rammer for, at man kan nyde sin ferie i fulde drag. Det er et skønt strandhotel med en frodig have.

Hotellet ligger ikke langt fra Rhodos by, så man kan kombinere bylivet med afslappende strandferie i Kalithea på hotellets private strand, hvor solsenge og parasoller er gratis at benytte. Der er et stort udvalg af vandsportsaktiviteter ved stranden (mod betaling).

Man kan også slappe af ved hotellets poolområde med udsigt over vandet, hvor solsenge og parasoller også frit kan benyttes. Der er desuden en tilhørende børnepool, hvor der er tre vandrutsjebaner til børn. Her er også en dejlig poolbar, hvor man kan nyde en drink eller snacks.

Der er masser af muligheder for at udfolde sig på hotellets store udvalg af sportsfaciliteter som tennis, paddeltennis beachvolley, basketball, minigolf m.v., eller fitnesscenter (nogle mod betaling). For de mindste børn er der en legeplads og børneklub (international, 0-3 år), og der er aftenunderholdning for både voksne- og børn.

På stranden er der en skøn græsk taverna ved navn "Dikti Tavnerna", hvor man som gæst på hotellet får rabat på mad og drikke. Det gør man også på hotellets egne a la carte restauranter med mange forskellige temaer og køkkener.

I hotellets lobby er der en flot moderne champagnebar, hvor der findes et utal af muligheder for drikke i den kaliber. Der er også en bar, der serverer forskellige drikkevarer og har en god udsigt over hotellets flotte poolområde og det skønne hav. Gratis wi-fi på hele hotellet.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med separat bad/toilet, toiletartikler og hårtørrer samt satellit-tv, aircondition (fra 1/6-15/9), minibar (fyldt ved ankomst), te- og kaffefaciliteter samt safebox.

Dobbeltværelse med balkon: Mulighed for at vælge mellem have- og havudsigt. Badeværelset er med bruseniche eller badekar med brus. Ca. 23 m2 med plads til en til tre personer.

Eden dobbeltværelse med balkon: Mulighed for at vælge mellem have- og havudsigt. Mere moderne indretning. Badeværelset er indrettet med bruseniche. Ca. 23 m2 med plads til en til tre personer.

Bungalow med udsigt til haven: Rolig beliggenhed med plads til privatliv. Indrettet med sofaarrangement og åben planløsning. WiFi (mod forespørgsel). Badekar eller bruseniche. Ca. 28-36 m2 med plads til to til fire personer.

Bungalow med et soveværelse og udsigt til poolen: Udsigt til den fælles bungalow-pool. Indrettet med sofaarrangement og et separat soveværelse adskilt med skydedør. WiFi (mod forespørgsel). Badeværelset er indrettet med bruseniche. Ca. 29-33 m2 med plads til to til fire personer. Plads til to til fire personer.

Executive Suite: Indrettet i lyse egetræsmaterialer med en skydedør, der adskiller soveafdelingen fra opholdsrummet. Walk-in-garderobe, bruseniche med regnvandsbruser og separat badekar. WiFi på værelset. 37 m2 med plads til to til fire personer.

Suite med pool: Ligger i et roligt og eksklusivt område af hotellet. Fra terrassen er der direkte afgang til swimmingpoolen, og suiten er indrettet med to moderne badeværelser med regnvandsbruser. Der er opholdsrum med sofaarrangement, fjernsyn og B&O dock-in- station og en skydedør til soveværelset med walk-in-garderobe. Gratis WiFi og Nespresso®-maskine med daglig opfyldning af kapsler. Ved ankomst er der mousserende vin på værelset. Ca. 53 m2 med plads til to til fire personer.

Royal Suite: Elegant indrettet, stor og rummelig suite. Stor balkon med udsigt til havet. Indrettet med sofaarrangement, to badeværelser – begge med bruseniche med regnvandsbruser samt et separat badekar på det ene badeværelse. Der er Nespresso®-maskine og gratis WiFi på værelset. Plads til to til fire personer.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Eden Roc
Håndklædeservice til pool og strand: gratis, dog depositum på ca. 10 Euro per håndklæde.

Paddeltennisbanen kan benyttes mod betaling. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 6 km
Afstand til lokalt centrum 1,5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 381
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1971
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Familie Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Padel tennis Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring 7
Renoveret 2009
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis

All Inclusive

All Inclusive

Hovedmåltider:
Serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant:
Morgenmad: Kl. 07.00 – 10.00
Sen morgenmad: Kl. 10.00-11.00 (begrænset udvalg)
Frokost: Kl.12.30 – 14.30
Aftensmad: Kl. 19.00 - 21.30

Badetøj er ikke tilladt i restauranten. Mænd skal bære lange bukser i restauranten til aftensmad, og minimum t-shirt med ærmer. Derudover har hotellet en række restauranter, som du kan variere All Inclusive-buffeten med:

Cone
Morgenmad, a la carte: Kl. 08.00-11.00 | Beer & Burger: Kl. 12.30-15.00

Brasilico
Morgenmad fra buffet: Kl. 08.00-11.00 | Frokost, lette anretning fx Pita gyros: Kl. 12.30-15.00

Thalassa Fish and Sea Food A la Carte
Frokost, a la carte: Kl. 12.30-14.30

Gæster, der bor bungalow med pooludsigt samt suiter med pool, kan desuden spise i Lounge 800:
Morgenmad, a la carte: Kl. 09.00-10.30 | Frokost, lette anretninger: Kl. 10.00-18.00

Middagsrestauranter
Besøg hotellets a la carte resturanter under ferien (åben til aftensmad): Churrasco (burger og steaks), Meze Greek Tavern (græsk meze), Arun (asiatisk) og Miraflores (sydamerikansk). Derudover kan du spise på Mediterrancee Gourmet én gang pr. uges ophold.

Bemærk at besøg på alle a la carte restauranter forudsætter bordreservation. Under højsæsonen kan hotellet indføre begrænset adgang til enkelte restauranter.

Mellemmåltider:
Buffetrestaurant: Kl. 11.00-12.00 & 21.30-23.00
Brasilico: Kl. 15.00-17.00
Eftermiddagskaffe: Kl. 16.30-18.00
Snacks: Kl. 23.00-02.00
Beachbar: Kl. 12.30-15.00

Drikkevarer:
Inkluderer lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te). Vinkort på a la carte restauranterne er mod betaling ligesom drinks med spiritus af internationale mærker er mod betaling.

DIKTI Beach Bar: Kl. 08.00-00.30
CONE Pool bar: Kl. 10.30-17.30
Bar PRINCIPAL: Kl. 10.30-01.00
C & W Bar: Kl. 18.30-22.00
Cocteleria Amazonica: Kl. 20.00-00.00
Patisserie: Kl. 15.00-23.00

I sommeren 2024 gælder All Inclusive helt til hjemrejse, også selvom du er checket ud af dit værelse.

Hotellet kan ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail