Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fantastisk beliggenhed med udsigt over Middelhavet
 • Luksuriøst og høj standard
 • Bo på stranden med gratis liggestole

Hotel Sheraton Rhodes Resort

5
Her får du
 • Fantastisk beliggenhed med udsigt over Middelhavet
 • Luksuriøst og høj standard
 • Bo på stranden med gratis liggestole
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Sheraton Rhodes Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Eksklusivt hotel tæt ved stranden

Hotel Sheraton Rhodos Resort er beliggende på en bakketop med en helt fantastisk udsigt over Middelhavet. Du vil nyde de luksuriøse omgivelser, der kendetegner dette eksklusive resort. Omgivelserne og faciliteterne gør hotellet til et eftertragtet valg blandt de kvalitetsbevidste gæster.

Du kan slænge dig på en solseng på solterrassen eller tage en dukkert i en af hotellets fire pools, heraf også en separat børnepool og en indendørs swimmingpool. Vil du hellere bade i saltvand og have sand mellem tæerne, går du bare gennem tunnellen under vejen over til hotellets private strandafsnit. Her er der desuden gratis liggestole til hotellets gæster samt mulighed for windsurfing mod betaling.

For hotellets yngste gæster er der en international børneklub med en mindre legeplads. Imens kan de voksne gæster slappe af i hotellets spa med fem forskellige behandlingsrum eller det veludstyrede fitnessrum, tennis-, squash- eller basketballbanen.

På hotellet finder du tre lækre restauranter med henholdsvis græsk-, asiatisk- og Middelhavsinspireret køkken samt flere barer. Fra receptionen på 7. etage er der et bjergtagende vue over havet.

Sådan bor du på Sheraton Rhodos Resort
På Sheraton Rhodes Resort kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser har egen balkon/terrasse, aircondition, safebox, minibar (mod betaling), telefon, WiFi, satellit-tv og eget badeværelse med bidet, hårtørrer og badekåber.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse Premium med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse Panoramic med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne ligger på hotellets øverste etager (etage 9-12), hvorfra du har den ultimative havudsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Aqua Premium dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. På balkonen er der privat jacuzzi, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Familieværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: Store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Der kan bo op til fire personer på værelset.

Familieværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Der kan bo op til fem personer på værelset.

Juniorsuite med balkon/terrasse og havudsigt: Store suiter på ca. 45 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Der kan bo op til tre personer.

Pension
Dit ophold på Sheraton er med morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Både halvpension og fuldpension findes i plus-udgaver, som inkluderer en drikkevare pr. mand - enten en øl, et glas vin eller en sodavand, samt vand.

Mere om Hotel Sheraton Rhodes Resort
Vær opmærksom på, at mænd skal bære lange bukser under middagen.

Sheraton har en skøn placering, hvor du er tæt på såvel strand og det hyggelige lokale centrum som på Rhodos by. Der kan forekomme nogen flystøj i området. Velegnet for gangbesværede.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km, Rhodos by
Afstand til lokalt centrum 500 m, Ixia
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 401
Babyseng Ja
Bar Ja
Billardbord Ja
Byggeår 1995
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Etager 12
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 7
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Adresse

Ialyssos Avenue

85100, Ixia

Rhodes

Grækenland


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail