Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Populært hotel - mange stamgæster
 • Stort poolområde

Blue Horizon Palm Beach

3
Her får du
 • Populært hotel - mange stamgæster
 • Stort poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Blue Horizon Palm Beach

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb All Inclusive

Strandhotel med skønne faciliteter
Hvis du drømmer om at bo godt, dase ved stranden og svømme i det krystalklare Middelhav, så er Blue Horizon Palm Beach en rigtig skøn mulighed! Det hyggelige hotel ligger nemlig helt perfekt direkte på stranden i Ialyssos og samtidig centralt i byen.

Hotellets dejlige poolområde er omringet af store svajende, palmetræer og du kan faktisk skimte den fine strand mellem palmebladene. Smid dig på en af liggestolene og nyde solens skønne stråler eller slå parasollen op og nyd en god bog i skyggen. Når varmen rigtig får fat, kan du hoppe i hotellets indbydende swimmingpool og blive kølet ned.

Når du holder ferie på Blue Horizon Palm Beach, kan du vælge imellem halvpension, fuldpension eller All Inclusive. Uanset hvad du vælger, så skal måltiderne nydes fra buffet i hotellets dejlige restaurant. Retterne består af både lokale og internationale retter, så der er noget for enhver smag. I hotellets poolbar kan du få kolde forfriskninger, snacks og is i løbet af dagen.

På Blue Horizon Palm Beach er der flere glimrende faciliteter, som du kan benytte dig af, mens du er på ferie. Du kan udfordre din rejsemakker i tennis eller bordtennis. Du kan også gå en tur i spilrummet, hvor der er disket op med både bordfodbold, billard og airhockey

Sådan bor du
På Blue Horizon Palm Beach bor du i nydelige og velindrettede dobbeltværelser eller bungalows med bad og toilet. Til alle værelser hører også en balkon, tv, telefon, køleskab og hårtørrer. Der er aircondition på hotellet fra 1/6 til 30/9, hvor du gratis kan benytte det. Der er mulighed for havudsigt mod tillæg. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt tre personer. Du kan også bo alene på dobbeltværelse mod tillæg.

Vælger du at bo i bungalows, ligger disse i en bygning for sig selv, hvor der er mere roligt. Disse værelser er også nyere indrettet sammenlignet med dobbeltværelserne.

Pension
Dit ophold på Blue Horizon Palm Beach er inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Det er muligt at tilkøbe fuld pension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad) eller All Inclusive.

Mere om Hotel Blue Horizon Palm Beach
På stranden lige ved hotellet ligger et anerkendt og meget efterspurgt windsurfingcenter. Bemærk at der udelukkende er aircondition på hotellet fra d. 1/6 til d. 30/9, dette er inkl.  Velegnet for gangbesværede. Der forekomme flystøj samt støj fra hotellets underholdning i højsæsonen.

Om hotellet
Afstand til centrum 9,5 km
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 222
Bar Ja
Byggeår 1987
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2003
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Adresse
Beach of Ialyssos • GR - 85101 Ialyssos • Rhodos • Grækenland
Tlf. 00 30 22410 93481

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Alle hovedmåltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad: 07.00-10.30
Frokost: 12.30-14.30
Aftensmad: 19.00-21.30

I nogle tilfælde kan frokost serveres som a la carte fra hotellets snackbar.

Snacks
Der serveres forskellige snacks fra 11.00-17.00 fx kage og is.

Drikkevarer
All Inclusive drikkevarer indgår indtil kl. 23.00
Alle drikkevarer er lokale mærker. Det gælder både med og uden alkohol samt cocktails. I All Inclusive indgår husets vine, øl, sodavand, vand, brandy og likører.

Andet
I All Inclusive indgår også gratis safebox, te- og kaffefaciliteter på værelser, gratis WiFi på hotellet, opfyldning af minibaren to gange i ugen, badekåbe og slippers.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail