Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Wyndham Loutraki Poseidon

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Wyndham Loutraki Poseidon

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Familiehotel
  • Gratis WiFi
  • Halvpension
  • Pool
  • Strand

Ren luksus, lige ved stranden 
I en lille bugt med den smukkeste udsigt over Loutraki, bjergene og de klareste vand finder I Wyndham Loutraki Poseidon Resort. Kort sagt en fantastisk, rolig beliggenhed, der kombineres med ren luksus. Her gør de virkelig alt for, at I får en dejlig ferie, og hotellet er i top.

Hotellet ligger direkte til stranden, hvor vandet er helt krystalklart. Ved vandet finder I også hotellets swimmingpool, der har den flotteste udsigt. Langs vandet ligger også hotellets to restauranter. Snyd heller ikke jer selv for at besøge resortets bar, der ligger oven for det flotte amfiteater – her er udsigten forblindende.

Der er masser at lave på resortet, hvis I kan løsrive jer fra de afslappende omgivelser. Her er både spa-faciliteter, fitness, tennis, minigolf og meget mere. Vil I opleve området, bor I ca. 2,5 kilometer fra Loutraki, hvor der er stort udvalg af restauranter og butikker.

Sådan bor du
Alle værelser har egen balkon/terrasse, WiFi, safebox, minibar, TV, telefon og central aircondition. På badeværelserne er der hårtørrer, badekar, badekåber og tøfler samt toiletartikler. Vælg mellem følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse Executive: Værelset er 35 m2 og er placeret i hovedbygningen. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, et skrivebord og et område med bløde møbler. Du kan vælge mellem udsigt til haven, havudsigt eller direkte havudsigt, hvor du bor i første række til vandet. Her kan bo 1-3 voksne eller op til 2 voksne og 2 børn. 

Dobbeltværelse Deluxe: Værelset er 36 m2 og er placeret i hovedbygningen. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, et skrivebord og et område med bløde møbler. Du kan vælge mellem havudsigt og udsigt til haven.  Her kan bo 1-3 voksne eller op til 2 voksne og 1 barn. 

Junior Suite Executive: Værelset er 35 m2 og er placeret i hovedbygningens stueetage med egen private jacuzzi. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, et skrivebord og et område med bløde møbler. Værelset har havudsigt. Her kan bo 1-3 voksne eller op til 2 voksne og 2 børn. 

Juniorsuite Panorama: Værelset er 30 m2 og er indrettet med dobbeltseng, skrivebord og bløde møbler. Vælg mellem havudsigt og udsigt til haven. Her kan bo 1-3 voksne eller op til 2 voksne og 1 barn.

Pension
Dit ophold er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe fuld pension. 

Mere om Wyndham Loutraki Poseidon
SPA-behandlinger er mod betaling. Det er muligt at låne poolhåndklæder på hotellet. Stranden består af små rullesten. Hotellet deler faciliteter med Ramada Loutraki Poseidon Resort. Hotelområdet er meget kuperet. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 2,5 km
Afstand til lokalt centrum 2,5, Loutraki
Afstand til lufthavn 114 km, Athen
Afstand til restauranter 2,5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 146
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1966
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Dykning eller vandsport Ja, mod gebyr
Elevator Ja
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2022
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Thesi Boutsi

20300, Loutraki-Corithias

Grækenland


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail