Kreta i oktober

Kreta i oktober

Skift blæst og regn ud med sol og varme, med en rejse til Kreta i oktober

Oktober måned kan godt være kold og blæsende herhjemme – men frygt ej! Hos Bravo Tours kan du rejse til den populære ferieø, Kreta, i oktober. Så hvorfor ikke skifte det kolde vejr ud med sol og sommer på Kreta?

Kreta har en skøn temperatur, som typisk ligger på omkring de 24 grader, i oktober. Vandtemperaturen ligger på omkring de 22 grader, så der er stadig mulighed for at tage en svømmetur i havet, eller i poolen.

Læs mere om Kreta i oktober her.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Rejs til Kreta i oktober

Vælg rejselængde

  • 7
  • 21
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 fredag 4 okt
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.998 kr 11.198 kr
2024 fredag 4 okt
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.998 kr 10.598 kr
2024 fredag 4 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.798 kr 11.398 kr
2024 søndag 6 okt
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 5.998 kr 10.398 kr
2024 fredag 11 okt
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.398 kr 12.998 kr
2024 fredag 11 okt
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.598 kr 12.198 kr
2024 fredag 11 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.998 kr 12.598 kr
2024 søndag 13 okt
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 9.398 kr 10.998 kr

Alle tilbud sælges efter ”først-til-mølle”. Tilbuddene er gældende, så længe lager haves. Der er maks. tre værelser pr. tilbud. Alle de annoncerede priser er pr. person ved min. to fuldt betalende pr. værelse i den billigste værelsestype. Alle børnepriser er pr. barn v/to fuldt betalende personer. Børnealderen kan variere fra hotel til hotel. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, prisstigninger og trykfejl.

Hvorfor rejse til Kreta i oktober?

Der er mange gode grunde til at bestille en rejse til Kreta i oktober måned. Først og fremmest, så er der noget bedre temperaturer end der er herhjemme. Her er oktober ofte meget blæsende, kold og fuld af regn.

Derudover er det perfekt at rejse i oktober, hvis du ikke ønsker at dele øen med et hav af andre turister. Oktober er nemlig ikke lige så besøgt af turister som eksempelvis det er med en rejse i juni, juli og august. Særligt juli er en populær måned at rejse til Kreta i.

I oktober måned er temperaturen perfekt, til at tage på spændende vandreture og gå på opdagelse ud i øens landskaber. Efter vandreturen kan du også sagtens stadig tage forbi stranden og svømme en skøn tur.

Du kan også tage med på en af Bravo Tours’ udflugter til blandt andet Samaria-kløften, den lyserøde strand (Elafonisis) eller Knossos Paladset.

Selvom at oktober ikke er den mest populære måned at rejse til Kreta i, så venter der en vidunderlig ferie med masser nye oplevelser og gode ferieminder.

Hvordan er vejret på Kreta i oktober?

Kreta byder på temperaturer på omkring de 24 grader og vandtemperaturer på omkring de 22 grader. Så der er ingen undskyldninger for ikke at tage en tur til stranden.

Drømmer du om, at temperaturen er lidt højere, men stadig ikke ligger på et niveau, som er lige så varme som juli og august? Så skal du overveje at tage til Kreta i september, hvor temperaturerne ligger på omkring de 27 grader og vandtemperaturen er på omkring de 24 grader.

Rejs med Bravo Tours til Kreta i oktober

Hos Bravo Tours har vi et stort udvalg af hoteller på Kreta, hvor du har mulighed for at rejse fra både Aalborg-, København- og Billund Lufthavn. Vi har hoteller i flere områder på Kreta og du kan blandt andet vælge mellem:

Hvis du har nogle spørgsmål til rejsen, så kontakt os endeligt. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail