Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Flybillet Kreta

0
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Flybillet Kreta

Bestil en flybillet til Kreta hos Bravo Tours. På siden her finder du alle vores flybilletter til Kreta, som du kan bestille ved at indtaste hvilken lufthavn du vil flyve fra, datoen du kan rejse fra, hvor mange nætter du vil være væk og hvor mange rejsende der skal med.

Flybilletten er tur/retur og er eksklusive transfer og uden hotel. Der kan ikke bestilles transfer, når du kun køber flybillet.

Hvilken lufthavn flyver man til når man skal på Kreta?

Når du bestiller en flybillet til Kreta gennem Bravo Tours flyver du til lufthavnen i ChaniaKreta. Her skal du være opmærksom på at hvis du kun har bestilt en flybillet hos os, så står du selv for at transportere dig til det område du skal være i.

Vores flybilletter til Kreta er eksklusive transfer og uden hotel og det er ikke muligt at tilkøbe transfer på en flybillet uden hotel.

Hvor flyver man fra med en flybillet til Kreta?

Når du bestiller en flybillet til Kreta, kan du selv vælge hvilken lufthavn du vil rejse fra. Du kan vælge mellem følgende lufthavne:

Hvor lang tid tager det at flyve til Kreta?

Når du flyver direkte med en flybillet til Kreta hos Bravo Tours tager flyveturen typisk mellem 3,5-4 timer. Det kan selvfølgelig variere alt afhængig af vejrforhold og andre elementer.

Kan man tilkøbe mad ombord på fly?

Det er muligt at tilkøbe mad ombord på flyet, når du bestiller en flybillet til Kreta hos Bravo Tours. Det kan du også gøre på siden her, når du udfylder personlige oplysninger på de rejsende. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad jeg skal vide når jeg bestiller en flybillet til Kreta?

Når du har bestilt en flybillet til Kreta kan du finde alt hvad der er værd at vide om det pågældende flyselskab inde på vores side om flyselskaber.

Del denne side via E-mail